Negativni Animus
Nisem opazil niti enega konkretnega imena, ampak samo nicke.[/quote]
Prosim razloži mi besedo “nicke”[/quote]
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D62483
Jaz bi se javil pa imam samo rjave konje…. :)[/quote]
Pri tebi ni problem barva konja, temveč žena. Ne maram deliti predmetov ali oseb….kaj češ, sem razvajena. :))
Jaz bi se javil pa imam samo rjave konje…. :)[/quote]
Pri tebi ni problem barva konja, temveč žena. Ne maram deliti predmetov ali oseb….kaj češ, sem razvajena. :))[/quote]
Ah joj, nanjo pa sploh pomislil nisem, da bi lahko bila to težava…… 😛 ;)))
Prosim razloži mi besedo “nicke”[/quote]
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D62483%5B/quote%5D
psevdonim psevdoním -a m (ȋ) ime, priimek, ki ga uporabljajo zlasti avtorji, pisatelji, da prikrijejo svoje pravo ime; izmišljeno ime, skrivno ime: pisatelj je uporabljal različne psevdonime; psevdonim Lovra Kuharja je Prežihov Voranc / objavljati članke, pesmi pod psevdonimom; skrivati se za psevdonimom
Torej? O_o
Če se oseba predstavi s pravim imenom, je druge, če se predstavi z nickom pa lahko pljuvamo po njej? Al kaj si hotel povedat?
Matjažkotu si očital, da vpleta konkretna imena. Psevdonim ali nick pa ni konkretno ime.
Kot drugo, pa uvodni post ni neko pljuvanje, ampak se gre za psihološki oris doživljanja komentarjev neke virtualne osebe.
Pljuvanja in nenehnega poniževanja se najbolj poslužujejo osebe pod 2.1 točko.
Ker pa so to ženske, pa tebe to (očitno) ne moti tako. 🙂
Pri tebi ni problem barva konja, temveč žena. Ne maram deliti predmetov ali oseb….kaj češ, sem razvajena. :))[/quote]
Ah joj, nanjo pa sploh pomislil nisem, da bi lahko bila to težava…… 😛 ;)))[/quote]
Nisi edini. Jih poznam kar nekaj, ki pozabijo na zene in se obnasajo kot samski. Uboge njihove zene.
Ah joj, nanjo pa sploh pomislil nisem, da bi lahko bila to težava…… 😛 ;)))[/quote]
Nisi edini. Jih poznam kar nekaj, ki pozabijo na zene in se obnasajo kot samski. Uboge njihove zene.[/quote]
A ker so žene uboge, se oni tako obnašajo? Oh nesrečniki nesrečni…. 😛
Očitno so napačno presodile, ko so pobrale prince in niso bile pozorne na barvo njihovega konja, zdej pa imajo…. :)))
“On” je samo empatičen do tebe. :)[/quote]
No ja lahko bi se tudi takole razumelo, čeprav sem ji želel samo namignit, da naj ne računa name, ker nimam konja ustrezne barve, ona pa prec mojo ženo zraven vpleta…
Mislim kolk pogojev, ki si jih kar za sprot izmišljuje. 😛
Nisi edini. Jih poznam kar nekaj, ki pozabijo na zene in se obnasajo kot samski. Uboge njihove zene.[/quote]
Očitno so napačno presodile, ko so pobrale prince in niso bile pozorne na barvo njihovega konja, zdej pa imajo…. :)))[/quote]
No…saj meni je vseeno. Jaz bi takega po hitrem postopku postavila pred vrata…golega in bosega. �
Matjažkotu si očital, da vpleta konkretna imena. Psevdonim ali nick pa ni konkretno ime.
Kot drugo, pa uvodni post ni neko pljuvanje, ampak se gre za psihološki oris doživljanja komentarjev neke virtualne osebe.
Pljuvanja in nenehnega poniževanja se najbolj poslužujejo osebe pod 2.1 točko.
Ker pa so to ženske, pa tebe to (očitno) ne moti tako. :)[/quote]
Oh kako smo pikolovski…..
Konkretno ime ali pa nick, za obojim stojijo osebe. Če je želel zgolj razpravo ne vem zakaj je rabil na koncu izpljunit še ta dodatek, ki se nanaša na konkretne osebe?
Ker pa so to ženske, pa tebe to (očitno) ne moti tako. :)
“On” je samo empatičen do tebe. :)[/quote]
No ja lahko bi se tudi takole razumelo, čeprav sem ji želel samo namignit, da naj ne računa name, ker nimam konja ustrezne barve, ona pa prec mojo ženo zraven vpleta…
Mislim kolk pogojev, ki si jih kar za sprot izmišljuje. :P[/quote]
Kaj si takoj uzaljen. Pac nisi v igri, ker si oddan. Spostujem tvojo zeno, kakrsnakoli ze je. Tudi, ce je zmajevka. ☺
Očitno so napačno presodile, ko so pobrale prince in niso bile pozorne na barvo njihovega konja, zdej pa imajo…. :)))[/quote]
No…saj meni je vseeno. Jaz bi takega po hitrem postopku postavila pred vrata…golega in bosega. �[/quote]
A to še tik pred uporabo ali neposredno po njej? :)))
Mislim kolk pogojev, ki si jih kar za sprot izmišljuje. :P[/quote]
Kaj si takoj uzaljen. Pac nisi v igri, ker si oddan. Spostujem tvojo zeno, kakrsnakoli ze je. Tudi, ce je zmajevka. ☺[/quote]
Namiguješ, da nisem pravi princ in sem raje ostal z zmajem kot da bi si priboril princesko?
Kaj si takoj uzaljen. Pac nisi v igri, ker si oddan. Spostujem tvojo zeno, kakrsnakoli ze je. Tudi, ce je zmajevka. ☺[/quote]
Namiguješ, da nisem pravi princ in sem raje ostal z zmajem kot da bi si priboril princesko?[/quote]
To se ne nanasa nate, ampak je fajn, da to nekje napisem. Vsakodnevno vidim toliko gnilih vez, da jih po moje verjetno samo se neostik skupaj drzi. Meni je vseeno zakaj nekdo vztraja v vezi, ker ni povezano z mano. Nekateri med sluzbo hodijo seksat z ljubico ali ljubckom…zakaj imajo trapaste partnerje doma, ni moj problem.
Zakaj bi bili partnerji trapasti?
Trapasta?
Ravno zato, ker je želel razpravo.
Brez omenjanja nickov se nihče ne bi našel v opisu, zato bi zapis ostal le osamljen filozofski zapis. 🙂
Sicer pa je lahko analiza uporabna za tistega, ki si želi ozaveščanja. Za popolneže in arogantneže ( v tem primeru omenjene ženske) je to le gola kritika. 🙂
Mogoče pa niso tako trapasti in prav tako izkoristijo svoj čas. 🙂
Veza ima lahko več vidikov in razlogov za obstoj. Če to ni skupen seks, je pa kaj drugega.
Seveda to ne pomeni, da se s tem strinjam. Samo poskušam jih razumeti, da ne bom od “On -eta” spet označen za brezčutneža. 🙂
Ravno zato, ker je želel razpravo.
Brez omenjanja nickov se nihče ne bi našel v opisu, zato bi zapis ostal le osamljen filozofski zapis. 🙂
Sicer pa je lahko analiza uporabna za tistega, ki si želi ozaveščanja. Za popolneže in arogantneže ( v tem primeru omenjene ženske) je to le gola kritika. 🙂
Mogoče pa niso tako trapasti in prav tako izkoristijo svoj čas. 🙂
Veza ima lahko več vidikov in razlogov za obstoj. Če to ni skupen seks, je pa kaj drugega.
Seveda to ne pomeni, da se s tem strinjam. Samo poskušam jih razumeti, da ne bom od “On -eta” spet označen za brezčutneža. :)[/quote]
Robi…to so vse strahopetni polovicarji.
ah, kako ste ostale ženske stroge. 🙂 vezanega tipa je najbolje po**kat tako, da komaj diha, ga zasut s koplimenti o njegovi moškosti in možatosti, mu povedat, da ti je ful všeč (ampak niti slučajno ne omenjat resne veze)… in ga potem od.jebat. fakt je, da so to luzerji, ki bolano hlepijo po potrditvi in rabijo občudovanje in se jim posledično čisto utrga, ker te želijo osvojit. seveda jim nikakor ni jasno, kako kar naenkrat ni več zanimiv, pa če imaš slučajno drugega?! pri tem seveda mirno pozabi na svojo babo doma :)))) pa še odlično se naseksaš, ker ti ga ne vtakne obupanec, ampak nekdo, ki se želi izkazat 🙂
tip (ali ženska), ki vara enkrat, vara vedno. če bi ženske res spoštovale partnerke varalic, bi jim tipa nategnile tako, da bi se mu posušila jajca in da bi njegova to izvedela, ter naredila tisto, kar si on zasluži – mu postavila kufre pred vrata. 🙂
Večkrat zasledimo, da ženske sprašujejo kako prepoznati (morebitno) varalico.
Pa me zanima, če imajo takšne osebe kaj skupnega ali mogoče pri njih izstopa kakšna značilnost, da jih lahko prepoznamo.
Pa me zanima, če imajo takšne osebe kaj skupnega ali mogoče pri njih izstopa kakšna značilnost, da jih lahko prepoznamo.[/quote]
Imajo, prešuštniki potrebujejo tiste, ki jih občudujejo. Torej, nekoga, ki jim bo govoril, da so najlepši, najpametnejši, najbolj seksi….Saj veš, da ima veliko oseb na položajih ljubice ali ljubčke. Najprej si zrihtajo položaj, ker mislijo, da sicer niso dovolj vredni, če niso taglavni. Ko pa so na položaju, pa mislijo, da jim ljubice oziroma ljubčki enostavno pripadajo. Varanje je torej najbolj povezano s samopodobo in potrebo po dokazovanju. Torej, če naletiš na osebo, ki je obsedena z zunanjim izgledom, željo po občudovanju in malikovanju, gre lahko samo za narcisa, lahko pa tudi za nekoga, ki rabi potrditev izven razmerja. Je pa določen procent takih, ki bi varali, pa ne morejo, ker ni interesentov. :)))
Pa me zanima, če imajo takšne osebe kaj skupnega ali mogoče pri njih izstopa kakšna značilnost, da jih lahko prepoznamo.[/quote]
Imajo, prešuštniki potrebujejo tiste, ki jih občudujejo. Torej, nekoga, ki jim bo govoril, da so najlepši, najpametnejši, najbolj seksi….Saj veš, da ima veliko oseb na položajih ljubice ali ljubčke. Najprej si zrihtajo položaj, ker mislijo, da sicer niso dovolj vredni, če niso taglavni. Ko pa so na položaju, pa mislijo, da jim ljubice oziroma ljubčki enostavno pripadajo. Varanje je torej najbolj povezano s samopodobo in potrebo po dokazovanju. Torej, če naletiš na osebo, ki je obsedena z zunanjim izgledom, željo po občudovanju in malikovanju, gre lahko samo za narcisa, lahko pa tudi za nekoga, ki rabi potrditev izven razmerja. Je pa določen procent takih, ki bi varali, pa ne morejo, ker ni interesentov. :)))[/quote]
Oprosti antilopa ampak to je res napačno razmišljanje, v večini primerov moški ne varajo zaradi dokazovanja ali česarkoli ampak enostavno zaradi narave ki je poligamna pri našem spolu, mi lahko ljubimo eno osebo neizmerno, pa bi se nam še vedno vstal na drugo dobro žensko ki nas rajca, ampak s tem ne bi prevarali našega srca, konstantno ponavljanje kako je to slabo je pa privedlo do ”moralnega” mačka ob takem dejanju ki ni nič drugega kot le izpolnjevanje narave, evolucije itd.
Težava pri ženskah je, da enačite varanje tipov z razlogi zaradi česar ženske varate, to pa je res o tem kar pišeš, torej o želji da si ljubljena, spoštovana, da ti nekdo ”piha na dušo” oz. pove da te ima rad, kar izgine po nekaj letni zvezi.
Zato so tudi ugotovili da ko vara moški je zvezo moč rešiti, ker moški varamo v 99% izključno telesno, torej se nam dvigne ob dobri ženski in se nam zmanjša razsodnost, medtem ko ženske prevarate s srcem… in to je bistvena razlika med spoloma pri varanju. moški še vedno ljubi svojo žensko (v večini primerov) njemu se pač zahoče še druga luknjice in drugačno telo, nima tu veze z narcisoidnostjo in ostalimi oblikami, ker je to v vsakem moškem, če ne bi bilo, ne bi pogledali dobre ženske ko bi bili v zvezah, to ali varajo ali ne, je samo pri moških odvisno kako močan karakter je (torej da ga boli k, za družbeno etiketo ki označuje poligamnost kot slabo) in koliko opcij ima…
Močan karakter lahko pokažeš tud tko, da ne prevaraš ženske, kljub tem “naravnimi zakonitostmi”, ki jih ti omenjaš. Pač, ker se ti zdi, da si naletel na kvalitetno babo in nočeš zjebat zveze.
Isto lahko pokažeš močan karakter, če se odločiš ostat samski, ali se povsem odpovedat seksu. Takega bo večina copatarjev, ki stako lahkoto podležejo pritiskom družbe označla za luzerja, v resnici pa ma tip enkrat večja jajca od 99,9 % svetovne populacije. Ni bolj nagnusne scene, kot sluzast tip, ki podleže ženskim čarom vsake poceni kurbice, ki ga samo mau lepo pogleda, pa se že posperma v gate.
Ljudem se nam ni treba ravnat po nekih nagonih, sej nismo živali. Nrdiš to kar se ti zdi prov, maš možgane zato, da jih uporabljaš.
Forum je zaprt za komentiranje.