Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev nehajte že s tem preizkusom na delovnem mestu!

nehajte že s tem preizkusom na delovnem mestu!

A ni več kot očitno če nekdo vsako leto junija tečnari in hoče ljudi iz zavoda za delovni preizkus 3 mesece, seveda do konca poletja za receptorja..beri čistilko, kuharico, natakarico + receptorja/ko da samo izkorišča ljudi zaposli pa ne nikoli nikogar! A bi lahko država in zavod že nehala enkrat to počet!! Ljudje nismo na izposojo gospa p*****a iz hotela ne j.e.b.i več zaposli nekoga pa ne morit vsako leto s tem! Ali resno delo in zaposlitev ali pa najami študenta in konec! Kdo pa rabi usposabljanje za takšno delovno mesto prosim lepo! In potem težite meni s tem ki imam univerzitetno izobrazbo in sem kot študentka opravljala ogromno takih del od čiščenja do kelnarnjenja in receptorke pa še kaj bolj zahtevnega! Kaj mi bo zdaj koristilo tako usposabljenja! Naj se ta baba zaleti nekam res! Kaj resnega pač ne znate ponudit brezposlenim! A vam ni jasno da ta baba ne bo nobenega zaposlila ampak bo izkoriščala sistem dokler jim boste dopuščali! Postavite tem ljudem pogoj! Če ob koncu ne zaposli nobenega adijo!! Nikoli več ne dobi nobenega na delovni preizkus!

TAKO JE!
Se popolnoma strinjam!

Jaz imam drugačno izkušnjo. Je že kdo to doživel?
Star sem 28. Od septembra sem prijavljen na zavodu – zaradi operacije se mi je status zavlekel. Pošiljam prošnje, hodim na razgovore. Prvič pa se mi je sedaj zgodilo, da mi na razgovoru omenijo, da imajo možnost – kot delodajalci, ker sem prijavljen na zavodu, da pridem za 3 dni (od 7 do 16 ure) na neko poskusno delo oz. da oni ocenijo ali se vklopim v njihovo podjetje. Sedaj raziskujem to opcijo, ker sami niso znali povedati kaj več o tem. Ve kdo od vas kaj več o tem? Mogoče kakšen link?
Na razgovoru sem bil v petek popoldan, sedaj v ponedeljek, pa bi ob 7 uri moral biti tam, zato na zavod nisem mogel klicat in spraševat.
Podjetje je na štajerskem koncu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close