Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nehal kupovat v Lidlu

Nehal kupovat v Lidlu

Zaradi norčevanja vodilnih iz njihovih zvestih strank.

Tale aplikacija jim je čist odfukala glavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Drek, 15.06.2025 ob 08:57

Zaradi norčevanja vodilnih iz njihovih zvestih strank.

Tale aplikacija jim je čist odfukala glavo.

Tudi jaz. In še te hitre blagajne, z računom pa se odpre rampa 😄

Postali so preveč hi-tech in diskriminantorni.

Ponudba pa itak kot vse povsod. Cene isto.

Prej sem hodila vsak drugi dan, zdaj enkrat na mesec.

Pa ne samo aplikacija, cene, kvaliteta…sicer ta že prej ni bila bog ve kaj ampak je šla še nižje.

Lidl je nekonkurencna trgovina, zato po ovinku mimo. Enako Hofer,ker kvalitete več  ni, cene pa previsoke, glede na malo artiklov ponudbo in malo zaposlenih ljudi , zato bi morale biti daleč  cenejše od Spara. Drago je povsod, na nas pa je, da ne kupujemo balasta, da nam ostane  denar za bolj zdravo  in kvalitetnejšo hrano.

tam sploh ne kupujem, nimajo mojih stvari, tako da je meni čisto nekoristna trgovina.

aplikacije me pa ne ganejo.. kupujem v milerju pa nočem njihove aplikacije na telefon, kupujem v dm, kartico imam aplikacije na tel pa nočem. pač kupec se sam odloči ali sprejme njihovo politiko ali ne, brezveze se jezit zaradi tega.

Jaz v te vrste trgovin ne hodim, raje grem v Mercator, Spar ali v Leclerc.  To pa zato, ker v Hoferju ali Lidlu že po 12 uri velikokrat ne dobiš ne zelenjave, ne sadja, tudi osnovnih dobrin včasih ne.  Raje grem v trgovino, kjer lahko dobim vse kar potrebujem.

Naj se jebejo s svojimi aplikacijami vsi po vrsti.

Le zabita fuknjena čreda spet večinoma sodeluje pri tem sranju in se pusti nategovati in pomaga uresničevati digitalni nadzor.

Za nalašč sem si zbrisala lidlovo aplikacijo, ker se grejo tako skodljivo politiko za sindikaliste kot uni žvižgači boeinga , ki opozarjajo na nekvalitetno gradnjo boeing letal. Za pobit vodilne !!!

Se strinjam. Ne vem kaj so mislili. Da boš doma porabil pol ure, da naklikaš popuste v aplikacijo. Ne vem kateri genij se je to spomnil….

Aplikacijo sem si naložila in ko sem ugotovila, da je obupno nepraktična, sem si jo tudi zbrisala.

Vse manj hodim v Lidl.

Če ni dovolj, da pokažem, skeniram kartico, aplikacije ali podobnega, nočem!

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 15.06.2025 ob 10:42

Naj se jebejo s svojimi aplikacijami vsi po vrsti.

Le zabita fuknjena čreda spet večinoma sodeluje pri tem sranju in se pusti nategovati in pomaga uresničevati digitalni nadzor.

Točno to!!! Res je!!!

Za Robi

Od kar je udarila tista afera s križi na Jogurtih tja ne zahajam več, oziroma bil sem dvakrat trikrat, pa še takrat ne po lastni volji, rekel sem naj se poravičijo, naj vrnejo izvorno sliko , predvsem pa naj začnejo spoštovati našo kulturo !

V islamskem svetu tudi ne bi šla skozi ena đamija z odstranjenim polmesecem, ne le da bi jih bojkotirali, požgali bi jim vse trgovine !

Maah, kot opažam so se največ zapeli za te aplikacije prav upokojenci / kateri težje obvladajo pametne telefone / …In tako zadnjić naredi vrsto v Lidl-u ena upokojenka, pride nazaj z računom, da češ -niste mi dali popusta na ta izdelek…blagajničarka pove, da za ta izdelek se rabi aplikacijo aktivirat in da jo mora upokojenka sama, da blagajničarka ne bo šarala po njenem telefonu…in tak dalje …, se pregovarja za tiste aplikacijske popuste, nastaja vrsta, folk čaka in postaja nervozen…

Enako v Šparu se upokojenci zalimajo za te popuste in nastajajo vrste …

Zato grem raje v Hofer, kjer so še vedno ažurne in hitre blagajne …

mene pa znervira v šparu na fužinah na zaloški ena na blagajni, ki rine penzičem v rit s temi aplikacijami pa gre dol iz blagajne jim neki preverjat al je na popustu  al aplikaciji , pa je ni, pa leta kt kura… in naredi take vrste, da ne veš , če bi tam pustil poln voz ( tok poln, da ne moreš na ta hitro , pač …)…pa vpiješ naj odprejo še eno blagajno, če tko mislijo delat …ker čudna jim je ta politika dolgih vrst , kao bodo že počakal , lejte ne bomo več …in enkrat, če še naletim na takle -pustim poln voz , prav pred blagajno……in še kdo za mano v vrsti , ki obstane …pa boste tud mal ob promet…/eto ,kt Julia Roberts v Čednem dekletu ,tam v butiku, ko je niso želele postreči anede-BIG MISTAKE …/…

in zato grem tud jst rajš v Hofer , tam so hitre na blagajni, če se dela gneča se kličejo, da poštimajo ….

še ena , najraje v Hofer glih zarad aplikacij na fonih ala v. Lidlu in Šparu, to nardijo cel hauder -minder iz enega artikla ,ja pa dajte no dajte…kot,da bo konc sveta, če na tisti sir ne boš dobila popusta ,no…..ajd opcija je še Merkator  kjer zadnje cajte ni vrst in si hitro čez nakup . ma , zdaj pa ima tud Hofer neke popuste …pa smo tam…

Jaz sem jih dojel veliko pred aplikacijami. Pri na tako ali tako samo dvakrat žgani v Lidl hodijo.

V Lidl grem vsakih 14 dni po meso. Imajo dobro izbiro slovenskega. Občasno kupim še kakšno malenkost. Aplikacije nimam.

New Report

Close