neizkoriščeni boni Medart
Mogoče kdo ve, kaj se dogaja z Estetiko Medart? Imam še nekaj neizkoriščenih bonov v ne tako majhni vrednosti. Spletna stran ne obstaja, na telefone se ne oglašajo.
V aprilu so bili zaprti zaradi “izrednih okoliščin”
slovenskenovice.si/bralci/kaj-se-dogaja-v-rozni-dolini-potegnili-trak-postavili-tudi-varnostnike-foto/
Očitno bodo te “izredne okoliščine” kar trajne? Obstaja kakšna možnost, da ta denar dobim nazaj?
Delovali so mi strokovni in zaupanja vredni, reklamirala jih je Helena Blagne, Rebeka Dremelj, Špela Grošelj, Tanja Ribič, … Nisem si mislila, da te lahko tako nategnejo. Očitno vsaka šola nekaj stane…mene žal kar drago
Seena, 13.05.2023 ob 14:21
Verjetno si hotla sam.pivedat, da v fensi salon hodis?
Ker sicer mon ni pravi naslov.
Reklamirajo pa tisti, ki so placani
Ne hodim, ker se ne morem naročit. Bi pa… Pa glede na vse očitno niti niso tako fensi Bone sem dobila za rd in mi je žal, da jih ne morem unovčiti. Prav tako mi je žal za osebo, ki mi jih je kupila, ker je zapravila denar z dobrim namenom, zdaj je pa ona ob denar, jaz pa ob darilo.
pozdravljeni, tudi jaz sem ena izmed njihovih strank, ki je bila s strani estetike medart ogoljufana.
Podjetje je se v mesecu marcu ponujalo darilne bone za materinski dan, ceprav so ze v mesecu decembru 2022 bili v postopku likvidacije in v casu njihove akcije imeli blokade na trr racunih.
Ocitno so vse svoje dolgoletne stranke zelo grdo nategnili. Na e-maile vec ne odpisujejo, njihova spletna stran je izbrisana.
Verjamem, da je veliko taksnih, ki smo bile oskodovane. Zadevo je potrebno prijaviti pristojnim organom.
Maja714, 15.05.2023 ob 19:44
pozdravljeni, tudi jaz sem ena izmed njihovih strank, ki je bila s strani estetike medart ogoljufana.
Podjetje je se v mesecu marcu ponujalo darilne bone za materinski dan, ceprav so ze v mesecu decembru 2022 bili v postopku likvidacije in v casu njihove akcije imeli blokade na trr racunih.
Ocitno so vse svoje dolgoletne stranke zelo grdo nategnili. Na e-maile vec ne odpisujejo, njihova spletna stran je izbrisana.
Verjamem, da je veliko taksnih, ki smo bile oskodovane. Zadevo je potrebno prijaviti pristojnim organom.
Prav je, če so vas nategnili, kure blesave s faf žnabli. Sprijaznite se z naravnim staranjem in ne bo težav.
Zdaj so vas pa res fajn “nategnili”. Iz bonov pa si naredite večje joške kure blesave hehe
123, 16.05.2023 ob 13:34
Ste vi prijavila? Tudi jaz sem bila
ogoljufana, za kar lep znesek. Imamo sploh kaksno moznost?
Beri gor nekdo vam je lepo opisal kaj ste, za lep znesek!!
Ne delam se norca v lajfu iz nobenega ampak to je sprdačina kar imate vi, upam da se vam policjoti fajn nasmejejo.
Res pa je tudi da v življenju lahko povsod nahebeš
Sploh ni vazno s kaksnim namenom je kdo hodil tja, gre se zato, da je podjetje se 4 mesece po likvidacijskih postopkih od strank dobesedno kradlo denar, ze takrat so vedeli, da storitev ne bodo izvedli, saj je druzba BLOKIRANA. Zelo podli in pokvarjeni osebi stojita za tem, upam da ju bo pohlepnost drago stala. Mnogo nas je taksnih, ki smo bili oskodovani in ne smemo dopustiti, da se izmazeta brez posledic.
NikaP618, 19.05.2023 ob 16:59
Sploh ni vazno s kaksnim namenom je kdo hodil tja, gre se zato, da je podjetje se 4 mesece po likvidacijskih postopkih od strank dobesedno kradlo denar, ze takrat so vedeli, da storitev ne bodo izvedli, saj je druzba BLOKIRANA. Zelo podli in pokvarjeni osebi stojita za tem, upam da ju bo pohlepnost drago stala. Mnogo nas je taksnih, ki smo bili oskodovani in ne smemo dopustiti, da se izmazeta brez posledic.
Kateri dve osebi imate v mislih? Domnevam, da je ena izmed njiju lastnica medarta. Katera pa je druga?
Kdo?, 20.05.2023 ob 19:17
Kateri dve osebi imate v mislih? Domnevam, da je ena izmed njiju lastnica medarta. Katera pa je druga?
Tole je druga….