Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neizkoriščeni boni Medart

neizkoriščeni boni Medart

Mogoče kdo ve, kaj se dogaja z Estetiko Medart? Imam še nekaj neizkoriščenih bonov v ne tako majhni vrednosti. Spletna stran ne obstaja, na telefone se ne oglašajo.

V aprilu so bili zaprti zaradi “izrednih okoliščin”

slovenskenovice.si/bralci/kaj-se-dogaja-v-rozni-dolini-potegnili-trak-postavili-tudi-varnostnike-foto/

Očitno bodo te “izredne okoliščine” kar trajne? Obstaja kakšna možnost, da ta denar dobim nazaj?

Delovali so mi strokovni in zaupanja vredni, reklamirala jih je Helena Blagne, Rebeka Dremelj, Špela Grošelj, Tanja Ribič, …  Nisem si mislila, da te lahko tako nategnejo. Očitno vsaka šola nekaj stane…mene žal kar drago 🙁

Ma kakšni boni neki?! Povej direkt, da umiraš zaradi firbca kaj se dogaja!

Odgovor na objavo uporabnika
Lojzka516, 13.05.2023 ob 13:29

Ma kakšni boni neki?! Povej direkt, da umiraš zaradi firbca kaj se dogaja!

Nič ne umiram (vsaj upam, da ne…). Resnično imam neizkoriščene bone in me zanima, če lahko pridem vsaj do povračila denarja, če že do storitve ne morem.

Verjetno si hotla sam.pivedat, da v fensi salon hodis?

Ker sicer mon ni pravi naslov.

Reklamirajo pa tisti, ki so placani 🙂

Helena Blagne, Rebeka Dremelj, Špela Grošelj, Tanja Ribič, … so reklamirale tudi kakšno drugo estetsko kliniko. 

Ja, te ženske so dobile pro bono storitve pri njih, zato so reklamirale storitve.

Sicer pa je konec z njimi, financarji so jih zaprli….  Mogoče je še kaj hujšega zadaj.

Seena, 13.05.2023 ob 14:21

Verjetno si hotla sam.pivedat, da v fensi salon hodis?

Ker sicer mon ni pravi naslov.

Reklamirajo pa tisti, ki so placani 🙂

Ne hodim, ker se ne morem naročit. Bi pa… Pa glede na vse očitno niti niso tako fensi 🙁 Bone sem dobila za rd in mi je žal, da jih ne morem unovčiti. Prav tako mi je žal za osebo, ki mi jih je kupila, ker je zapravila denar z dobrim namenom, zdaj je pa ona ob denar, jaz pa ob darilo.

pozdravljeni, tudi jaz sem ena izmed njihovih strank, ki je bila s strani estetike medart ogoljufana.

Podjetje je se v mesecu marcu ponujalo darilne bone za materinski dan, ceprav so ze v mesecu decembru 2022 bili v postopku likvidacije in v casu njihove akcije imeli blokade na trr racunih.

Ocitno so vse svoje dolgoletne stranke zelo grdo nategnili. Na e-maile vec ne odpisujejo, njihova spletna stran je izbrisana.

Verjamem, da je veliko taksnih, ki smo bile oskodovane. Zadevo je potrebno prijaviti pristojnim organom.

Maja714, 15.05.2023 ob 19:44

pozdravljeni, tudi jaz sem ena izmed njihovih strank, ki je bila s strani estetike medart ogoljufana.

Podjetje je se v mesecu marcu ponujalo darilne bone za materinski dan, ceprav so ze v mesecu decembru 2022 bili v postopku likvidacije in v casu njihove akcije imeli blokade na trr racunih.

Ocitno so vse svoje dolgoletne stranke zelo grdo nategnili. Na e-maile vec ne odpisujejo, njihova spletna stran je izbrisana.

Verjamem, da je veliko taksnih, ki smo bile oskodovane. Zadevo je potrebno prijaviti pristojnim organom.

Prav je, če so vas nategnili, kure blesave s faf žnabli. Sprijaznite se z naravnim staranjem in ne bo težav.

Zdaj so vas pa res fajn “nategnili”. Iz bonov pa si naredite večje joške 😛😛 kure blesave hehe

Ste vi prijavila? Tudi jaz sem bila

ogoljufana, za kar lep znesek. Imamo sploh kaksno moznost?

123, 16.05.2023 ob 13:34

Ste vi prijavila? Tudi jaz sem bila

ogoljufana, za kar lep znesek. Imamo sploh kaksno moznost?

Beri gor 😃 nekdo vam je lepo opisal kaj ste, za lep znesek!!

Ne delam se norca v lajfu iz nobenega ampak to je sprdačina kar imate vi, upam da se vam policjoti fajn nasmejejo.

Res pa je tudi da v življenju lahko povsod nahebeš

Ma kaj pa vi veste zakaj je nekdo hodil v tako kliniko? Mogoce ima 16 letnica tezave z aknami in imajo tam napravo, ki ji je zelo pomagala pri njenem stanju? Zakaj ste takoj vsi pametni brez razloga?

Jaz sem hodila na dermatološke preglede in odstranjevanje izrastkov na koži. Ni vse samo lepotna kirurgija.

Sploh ni vazno s kaksnim namenom je kdo hodil tja, gre se zato, da je podjetje se 4 mesece po likvidacijskih postopkih od strank dobesedno kradlo denar, ze takrat so vedeli, da storitev ne bodo izvedli, saj je druzba BLOKIRANA. Zelo podli in pokvarjeni osebi stojita za tem, upam da ju bo pohlepnost drago stala. Mnogo nas je taksnih, ki smo bili oskodovani in ne smemo dopustiti, da se izmazeta brez posledic.

Dosti se govori, da bi naj ta denar iz bonov reinvestirali, med drugim bi naj dobršen del bil namenjen za rudarjenje kriptovalut in financiranje FTX kriptoborze, za katero vsi vemo kako klavrno se je končalo. Elita nam marsikaj prikriva, v tem primeru na račun našega zdravja….

Tudi jaz imam še neizkoriščen bon, vplačan marca 2023.

Kaj lahko storimo, ali je katera že podala prijavo?

Kolikor sem se zanimalo lahko naredimo bolj malo, na zalost. Razen ce se nas nabere in bi sli v skupinsko tozbo.. ampak tudi tukaj ni veliko moznosti, saj je najbrz veliko upnikov pred nami.

Tudi jaz sem slisala, da je veliko umazanih poslov bilo za vsem tem… delo na crno, pranje denarja… noro.

Kaj pa varstvo potrošnikov?

Znanka se je obrnila na njih, bomo videli kaj pravijo. Ampak dvomim, da bo kaksna resitev :/

To ni ok. Zakaj so pa potem marca prodajali bone, ce so vedeli, da bodo zaprli?

NikaP618, 19.05.2023 ob 16:59

Sploh ni vazno s kaksnim namenom je kdo hodil tja, gre se zato, da je podjetje se 4 mesece po likvidacijskih postopkih od strank dobesedno kradlo denar, ze takrat so vedeli, da storitev ne bodo izvedli, saj je druzba BLOKIRANA. Zelo podli in pokvarjeni osebi stojita za tem, upam da ju bo pohlepnost drago stala. Mnogo nas je taksnih, ki smo bili oskodovani in ne smemo dopustiti, da se izmazeta brez posledic.

Kateri dve osebi imate v mislih? Domnevam, da je ena izmed njiju lastnica medarta. Katera pa je druga?

Kdo?, 20.05.2023 ob 19:17

Kateri dve osebi imate v mislih? Domnevam, da je ena izmed njiju lastnica medarta. Katera pa je druga?

https://siol.net/trendi/odnosi/mlada-pogrebnica-ki-je-v-svojem-delu-nasla-svoje-poslanstvo-video-492123

Tole je druga….

So se komu že javili? Tudi jaz imam neizkoriscen bon za 300 eur.

Obvezno morate prijaviti na policijo, saj smo bili vsi zavedeni. To je poslovna goljufija. Pa naj iz svojega žepa plačajo, če so to sprovedle.. jaz sem ze prijavila.

Sprintajte in na najblizjo policijsko postajo, nujno vplacila in bon in se oglas, ali sms, karkoli ste dobile…

Cim prej prijaviti na policijo. to je poslovna goljufija, jaz sem ze prijavila. Naj gredo kradljivke sedeti

Prijaviti je treba na Tržni inšpektorat RS. Ne glede na naravo storitev, takšno ravnanje ni legalno.

New Report

Close