Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Neizkušeno z ozko. Koliko imaš tesno?

Neizkušeno z ozko. Koliko imaš tesno?

Neizkušeno punco z ozko vagino želim spoznat. Koliko imaš tesno tvojo? Iščeš tudi kaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2131, 17.04.2025 ob 14:50

Neizkušeno punco z ozko vagino želim spoznat. Koliko imaš tesno tvojo? Iščeš tudi kaj?

Vemo da imaš malega…

Anonimno247, 17.04.2025 ob 14:51

Vemo da imaš malega…

Velik je zelo… Lahko ga katera čuti do konca v svoji…

Zanima katero, da ga ima celega do konca v svoji…?

Anonimno 2131, 17.04.2025 ob 15:02

Velik je zelo… Lahko ga katera čuti do konca v svoji…

Zanima katero, da ga ima celega do konca v svoji…?

IN kolk cm imaš

Ena279, 17.04.2025 ob 16:24

IN kolk cm imaš

Imaš pred sabo rolico papirja za na Wc? Vložek, ki je v njej poglej? Moj je daljši kakor dva vložka skupaj eden za drugim. Te zanima tako dolg? Ti bi se spoznala?

Rolice papirja niso nobena enota za merjenje, imaš meter pa izmeri v cm, obseg se pa isto da. Da pa v rolico ne gre je pa tudi kretensko pisat, ker ne rabiš ravno orjaškega, da ne paše notri, tako da ni to nek tak izjemen dosežek, kakor ti misliš, da je. Vsak z dejansko velikim ve, da se itak ni za hvalit, da ima ogromnega, še manj ga pa kaki devici z majhno ponujat ga, da ji ga zabije do jajc notri, ker ga pol žensk itak ne more celega noti vzeti brez da boli, ti bi pa zdaj osnovnošolskim smrkljam ga že ponujal, ki še pičke prave nimajo, kreten en. Javi se v Polju, naj te dajo nazaj na tablete in internet vzamejo

Anonimno 1079, 17.04.2025 ob 18:14

Rolice papirja niso nobena enota za merjenje, imaš meter pa izmeri v cm, obseg se pa isto da. Da pa v rolico ne gre je pa tudi kretensko pisat, ker ne rabiš ravno orjaškega, da ne paše notri, tako da ni to nek tak izjemen dosežek, kakor ti misliš, da je. Vsak z dejansko velikim ve, da se itak ni za hvalit, da ima ogromnega, še manj ga pa kaki devici z majhno ponujat ga, da ji ga zabije do jajc notri, ker ga pol žensk itak ne more celega noti vzeti brez da boli, ti bi pa zdaj osnovnošolskim smrkljam ga že ponujal, ki še pičke prave nimajo, kreten en. Javi se v Polju, naj te dajo nazaj na tablete in internet vzamejo

Je velik in večjega obsega… Iščem devico z ozko svojo, ki jo zanima, da bi kaj probala. Lahko tudi samo prstki v tvojo ali pa ti samo porinem delno v tvojo, če imaš majhno. Zanimalo bi kaj takega katero devico?

Dej spizdi debil zahojeni

Jaz sem menjala tesnila v obeh luknjah, te zanimam

Resmlada, 17.04.2025 ob 20:39

Jaz sem menjala tesnila v obeh luknjah, te zanimam

Me zanimaš. Se spoznava? Si izmenjava kontakt?

New Report

Close