nejasni signali
Zivjo, rabil bi mnenje nekoga, ki je bolj pameten kot jaz. Ful mi je vsec ena sodelavka, sva dost v kontaktu, dosti sodelujeva, zadnje cajte tud dost flirtava, nasmehi, komplimenti, tako z moje kot njene strani. Ce ji recem recimo, da ima zelo lep nasmeh mi rece da ji s tem polepsam dan, enkrat je rekla, da ko pridem k njim v pisarno sem kot sonce med njihovimi oblaki,… Stopim v pisarno pa me pricaka nasmeh,…
Ko pa se pogovarjava o pijaci, se pa malo ustavi. Je kao za, pravi da se bova dobila, ampak se se ni zgodilo. Ni mi jasno a je samo prijazna, ali pa je res se kaj vec zraven pa me “testira”.
Ce se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo kar na plano z besedo.
lp
Kako pa ona flirta s teboj? Mogoče je, da si ti ene stvari malo domišljaš oziroma po svoje predstavljaš, zato se ti zdi njen odziv glede pijače nerazumljiv. Ugibam.
Nadaljuj. Sedi na dveh stolih in izbira boljšega. Pusti jo, naj ona odloča in vse vodi in izgleda da boš ti zmagovalec.
V javnost še noče s teboj. Bo pa prišlo. Včasih konec ni najbolj enostaven.Potrebuje čas.
Zdravo, se tud meni zdi da bi bilo lahko kaj takega. Se mi ne mudi nikamor. Nekako pa tudi gledam po sebi kako jaz odreagiram ko me osvaja kaksna, ki mi recimo da ni vsec. Na povabila nikoli ne odgovarjam z ja, enkrat pa bova ze in podobno. Za kompliment se zahvalim in probam cim prej zamenjat temo ali kaj podobnega.
Kar se pa sodelavke tice, pa tudi sama zacne komunikacijo racimo na mailu, chatu,…
Mogoce je pa samo prijazna in se meni zdi tako kot je Marko rekel 🙂 we shall see 🙂
Izbirajo ženske. Dokler ti dobesedno ne da vedeti, ne boš vedel (glej spodnji video 2:42).
https://www.youtube.com/watch?v=yRzs7v0do_Q
Prijaznost, nasmeh.. pa nikakor ne pomeni, da ima že izbrano poročno obleko, imena otrok itd.
Tole zadnje napisano mi je jasno ja 🙂
Živjo!
Če dobivaš mešane signale, bi jaz na tvojem mestu opravil Fourierjevo analizo. To bi ti dalo nek smiseln rezultat.
Lp!
Kaj pa je to?
Preveč imaš ženskih hormonov, zato analiziraš tja v tri dni. Kaj če bi jo vprašal po občutkih, bo lažje in hitreje.
Očitno si želi prijetnega vzdušja v oblačni službi.
Kaj si pa ti domišljaš, da si ona želi? Da nisi malo zašel….
Forum je zaprt za komentiranje.