nekaj bi brala…
Romantično, ljubezensko?. Hm, ko bi vedela, če nisi že tele brala:
Margaret Mitchel “V vrtincu”; Pearl Buck “Pridi dragi”, “Skriti cvet”, “Ženski paviljon”; La Mure”Claire de lune”; morda Bernard Grun “Zlato pero”.. Tega je veliko, vendar tudi med “ljubezenskimi, romantičnimi” se da izbrati knjigo, od katere kaj odneseš. Poskusi, morda ti bo katera všeč. Lep pozdrav!
Pozdrav Špelca!
Imam par idej kaj bi lako prebrala….Ce te zanima zgodovinsko-ljubezenska tematika ti priporočam A. Quick( Prevara, Čarobni napoj, Nevarnost,…) Ali pa mogoče malo bolj pustolovsko obarvana Brezdomka- D. Eden… Lahko pa se lotiš tudi kakšne malo starejše knjige od Benzonijeve ( Ponosna Američanka, Mariann, …) Takšne in podobne literature je pravzaprav kar veliko.
Veliko sreče pri izbiri!!!
Layllaa, saj ne pravim, da si ji svetovala slabe knjige. Zaenkrat sem tudi jaz prebrala vse trenutno v slovenščino prevedene knjige od Amande Quick, razen ene. Pa mi občasno dobro vzdigne cukr, da potem lahko nekaj časa kaj bolj resnega berem. Vendar sem pa mnenja, da to niso ravno zgodovinski romani. Pa kritiki gor ali pa dol. Pa brez zamere. Naj mi kdo pove, kaj zgodovinskega se res najde v teh knjigah. Zame je na primer zgodovinsko – ljubezenski roman Desiree.
Sanjari se pa ob Amandi Quick res lahko dobro. 🙂