Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj, da bi še Franci zamijavkal…

Nekaj, da bi še Franci zamijavkal…

Evo, našo lepotičko… No, lepa je bolj zato, ker je takoooo razvajena in takooo scartana :). Pa še moja pojava je na eni izmed slik 🙂 (koji vrag, me tako vsi poznajo, hehe).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ne daj bože,da Franci nagazi ovaku mačju picurino!
Jaz bi pa seveda raje lastnico!
😉

Tako, pa sem dobila klofuto… No, Mici… jkako je že šla tista “Ništa kontra splita”…. No: ništa kontra Mike. ker potem se lastnica raaaazjezi in pokaže svoje kremplje. Kapiš? ;))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ne.
?

Torej: tvoj Franci bi lahko bil vesel, če bi ga naša Mici sploh hotela ;). Zato: nič Micke šimfat, ker bo potem mishika jezna (mishika je ponosna na svojo Mici). Ok? Zdaj kapiš? 😉

Miška bila je poredna,
se za lastno muco je skrila.
Če že ni hotla obrazek,
bi vsaj tadrugo muco odkrila

:)))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Hehe, lukavo :).

New Report

Close