Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nekaj je na podstrehi

nekaj je na podstrehi

Neko žival imamo na podstrehi, pa ne moremo ugotoviti katero. Nekaj sem brala, da če so polhi, tekajo sem ter tja.Tukaj ni slišati dirkanja. Eno noč se je slišalo eno praskanje, drugo noč se je slišalo še bolj potiho (nekaj minut potem pa konec), ne spim vsak večer doma. Enkrat sem slišala, da polhi lahko zgrizejo tramove, je to res? Katera žival bi to lahko bila?

Mi smo imeli kune, lahko je tudi dihur.

Joj ne me strašit.Ko sem šla gor pogledat ni bilo nikjer nič. Bi naj jih videla, če bi bilo kaj od tega?

Pri nas se je tudi slišalo praskanje, bili so polhi.

Kako naj sploh ugotovimo kaj je tam gori? Če grem gor ne vidim nobene živali nikjer, nobenih drekcev, nič.

Karkoli se vam je že zaredilo na podstršju, morate ukrepat.

Zadnja nevšečnost je, da vam ponoči škreblja, leta sem in tja….Lahko vam pregrizejo kable, nehigiensko je, glodajo tramove….ENA SAMA ŠKODA!

Nastavite strup za podgane. Kasneje pa res zabijte streho, da žival ne pride v hišo.

Nikakor pa ne pustite, da zaživijo vašem domovanju!

Kakšni zvočni efekti (prižgan radio na podstrešju), je samo iluzija za živaloljubce (ki pa striktno pobijajo mrčes, nosijo miši sto metrov od bajte…hehe)!

[img]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTdqRiHctqs4Hv3gZT7ftXWUmsqdi0jurR00z7LKWg25m9b_B7M[/img]
Morda kakšna večja miš?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Ti vilid si tut en tak pacient, k večina tipov tuki.

A se ful trudiš iskat fotke, pa misliš da si duhovit ……Ne imet mone za ene tepke, da se bomo režale tvojim puhlicam.

Norec si!

Res ti ne bi škodilo, če bi se kdaj tudi nasmejala. Življenje jemlješ preveč resno! Tale krokodil na sliki je prav luškana domislica, da veš!

Smešna je pa tudi tvoja reakcija in tvoj izraziti nesmisel za humor.

Avtorica posta,

mii smo imeli kuno na vikendu. Naredila si je kar vidno luknjo na podstreho. Preglodala je lesen zunanji opaž.
Iztrebkov ni bilo veliko, so bili pa podolgovati. Kuna je mesojeda in ima temu primerne iztrebke …Preglej tudi natančno po tleh, ker se vidi, kje urinirajo.Na srečo je sama zapustila svoje gnezdo. Sem pa brala vse sorte metode, kako se jih znebiš.

Pri ugotovaljanju, kaj imate na podstrehi, je verjetno res najbolj zanesljivo najti iztrebke. Kakšne imajo polhi, ne vem. Slišala sem pa, da so polhi precej glasni.

Spomnom se, da sem kar precej guglala in našla dobre nasvete. Tudi meni so bolj všeč neuničevalske metode, končno tudi, ker ne veš, kam se bo zastrupljena žival zatekla. Ali ti ostane v hiši, lahko pa se zateče v gozd, kjer zastrupi še druge živali.

Upam, da ti uspe,

Tvoje navedbe, da sem norec, popolnoma drži. Sicer si pa pozno ugotovila.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Res ti ne bi škodilo, če bi se kdaj tudi nasmejala. Življenje jemlješ preveč resno! Tale krokodil na sliki je prav luškana domislica, da veš!

Smešna je pa tudi tvoja reakcija in tvoj izraziti nesmisel za humor.

Avtorica posta,

mii smo imeli kuno na vikendu. Naredila si je kar vidno luknjo na podstreho. Preglodala je lesen zunanji opaž.
Iztrebkov ni bilo veliko, so bili pa podolgovati. Kuna je mesojeda in ima temu primerne iztrebke …Preglej tudi natančno po tleh, ker se vidi, kje urinirajo.Na srečo je sama zapustila svoje gnezdo. Sem pa brala vse sorte metode, kako se jih znebiš.

Pri ugotovaljanju, kaj imate na podstrehi, je verjetno res najbolj zanesljivo najti iztrebke. Kakšne imajo polhi, ne vem. Slišala sem pa, da so polhi precej glasni.

Spomnom se, da sem kar precej guglala in našla dobre nasvete. Tudi meni so bolj všeč neuničevalske metode, končno tudi, ker ne veš, kam se bo zastrupljena žival zatekla. Ali ti ostane v hiši, lahko pa se zateče v gozd, kjer zastrupi še druge živali.

Upam, da ti uspe,[/quote]
Sam sem imel kuno na dilah. Takšen direndaj, da je bil ojoj. Sicer ropot me ni motil, motila me je škoda, katero je kuna naredila. Bil je ravno čas za zamenjavo strehe. Našel sem za eno šajtrgo iztrebkov, crknjeno kuro, kačo, izolazija je bila totalno fuč.
Sedaj je mir, ker je streha totalno zaprta in ne more kuna not.
Ulovit kuno ni preprosto. Povprašaj, morda ima kakšen lovec kletko, v katero se ujame. To je najboljša metoda.

Mislim, da imate netopirja oz. netopirje. Tile tako čudno škrabljajo in nekako cvilijo. Pri nas smo tudi valili krivdo na vse mogoče druge živalice, na koncu se je izkazalo, da so “ne tič ne miš” – netopirji. Pustili smo jih pri miru, saj ne delajo nobene škode.

New Report

Close