Nekaj malega o nogometu
Pizdamaterna narode moj….a ste videli uno reklamo za NikeFootball.com na TV mogoce?
Pa pizdarija, to je nogometni orgazem…
Ronaldo in Figo se zacneta ze v slacilnici, na poti iz slacilnice preprivat in brcat usnje…le to pride do Roberta Carlosa, od njega pa do Ronaldinhota, ki jo z nekaj tako izjemnimi bravurami, da dih zastane pripiči na igrišče, tam ga pa spotakne sodnik in pokaže pot na travo….
Pa še ena od CocaCole je tud kul…
V glavnem…naše prvenstvo gre h koncu…jaz sem kot Primorec zelo zelo zelo vesel, da v ligi za prvaka, torej med 6 najbojšimi moštvi pretekle sezone vidim kar 3 primoske klube in iskreno navijam za kakega od njih (Primorje) ampak okej…nej zmaga tabolši.
Pa ne tako kot v nedeljo, ko uni sudija lopove Drago Kos ni piskal ČISTE enajstmetrovke Kopru, da bi mu strela udarla v tisto sivo butaro.
Ma klinc…veliki jedo male, tako to je.
Isto je bilo v meni bližnji Rijeki, kjer je “moral” zmagat Hajduk ne pa neka Rijeka. Kot štiri leta nazaj ko je zmagala Croatia takrat zaradi Tuđmana.
Niso piskali zaleđe.
Če bi…bi zmagala Rijeka in potem je bil tak žreb, da bi prišel na stadion na Kantridi veliki Manchester United z Backhem-om na celu. 20 km od Staroda.
Hja…Portugalska se bliza in magari brez nasih…bojo nepopisni uzitki.
Life is cool :))))