Najdi forum

Splash Forum Politični čvek nekaj me čudi

nekaj me čudi

Naši ubogi izbrisani so se odpravili na kalvarijo po Evropi. Le kako? Saj nimajo dokumentov? Slovenci jim jih ne damo, SFRJ pa ne obstaja več. Na to bi pa res rad dobil odgovor, ker to presega sposobnost mojega logičnega razmišljanja. Razen, če so se odpravili tja ilegalno in bodo v italiji zaprosili za politični azil?

Uf,pametno razmišljanje.To mi pa še ni prišlo na misel.Mogoče pa bo kdo vedel odgovor???

zanimivo,zanimivo …. odgovora ne vem.

Kot sem jaz seznanjen s to zadevo, imajo sedaj skoraj vsi že urejeno slovensko državljanstvo. Protest je namenjen uveljavljanju pravic (in odškodnine) za preteklo obdobje.

🙂 Na to pa jaz tudi nisem pomislil. Če pa že imajo državljanstvo, zakaj pa potem po TV kažejo stare osebne izkaznice in passporte? Saj potem tudi niso izbrisani 🙂

POTEM SMOŽ ŽE V ŠENGENU

To je res nemogoče, da prepotujejo celo Evropo in gredo brez dokumentov jokat v Bruselj. Ne vem kako se bodo spet iz te zagate izvlekli naši politiki. Je pa rešitev za te izbrisane, ki sedaj brez dokumentov potujejo po Evropi. Če je že Evropa dopustila, da potujejo, upam da bodo vsaj slovenski cariniki toliko pametni in jim onemogočili vstop v Slovenijo, tako kot vsem ostalim beguncem, ter jih vrnili v državo od koder so prišli.

In to v matično državo(Srbijo, BIH, Hrvaško).

New Report

Close