Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka nekaj modrega

nekaj modrega

Slišala sem, da je potrebno imeti na poroki nekaj modrega na sebi. Recimo naj bi bila to podvezica.
Boste imele vi podvezico?
Boste imele kaj modrega?
Kakšne so vaše izkušnje okrog tega?

Urša

Hmmm… Kako je ze slo tisto: something old, something new, something borrowed, something blue (nekaj starega, nekaj novega, nekaj sposojenega, nekaj modrega). Definitivno. :))

Jaz sem na to čisto pozabila. Hvala da si me spomnila.

lp Vesna

absolutno…verjetno res podvezico 🙂

Torej boste tudi ve imele kaj modrefa na sebi?
No, jaz bom imela.
Kaj boste imele pa starega?

Urša

mogoče čevle :))

Ojla:

pri meni bo najbrž tako
sposojeno: obleka
staro: čevlji
novo: nakit (ker mi v Mod artu ni bil noben preveč všeč)
modro: podvezica

No, če bodo pa čevlji novi, bo pa obleka sposojena in stara (od januarja2003) hkrati(ha, ha).
Zanima me, če ste že kupile podvezice? Cena?
Pa še to: kaj mislite o metanju podvezice med neporočene fante – pri naju tega ne bo.

Lp, Ajs

oo men je pa metanje podvezice všeč..zakaj pa ne?

O metanju podvezice, kaj mislim?
Ne vem še. Na nobeni poroki, kar sem bila do sedaj, niso metali podvezice, ampak mislim, da je to običaj. ne vem še, če jo bomo mi metali.

Urša

jaz sem modro podvezico kupila bratovi ženi in kupula jo je pozabila oblečt! in to je pogruntala ko je on hotu ji dol slečt in metat..pol smo pa kr en čipkast trak iz daril odrezal, en cvirn skos napel in pol je brat tist metou..je blo kr hecn 🙂

Ojla!

No, saj meni ni brez veze metanje podvezice – to je že o.k. Ni pa mi všeč, da jo mora ženin vzeti dol z usti brez rok. A je to vedno tako?

Lp, Ajs

ne to pa ni zmeri tko..vzame jo pač kukr hoče…sicer pa tut z zobmi ni tko grozn :)) a te je sram noge kazat? :))

Ne nog me ni sploh sram kazat – sem kar zadovoljna z njimi, samo ne zdi se mi ravno estetsko, da bi stala na stolu z možem pod kiklo kot na razstavi – vsaj tako je meni zgledalo na poroki kolegice.

Lp, Ajs

aja hehe to pa je smešn :)) pr ns je blo pa tko da je ona sedela pa kiklo ji je gor zavihou do sred stegen pa pol hotu dol dat, je pa ni mela :))

New Report

Close