Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nekaj neverjetnega! Trump je spremenil mnenje!

Nekaj neverjetnega! Trump je spremenil mnenje!

Po izjavi, ki jo je prebral, je sprejemal novinarska vprašanja. Med mnogo nakladanja je povedal tudi tole:
1. Gospodarstvo še ne bo zalaufalo z veliko nočjo.
2. Najmanj do konca aprila bo z ukrepi tako kot je oz. še huje.

To je povedal na podlagi številk, katere mu je predstavil njegov tim zdravstvenih strokovnjakov. In sicer:
1. Po optimističnem scenariju in če se bodo ljudje držali omejitev oz. samoizolacije, bo za posledicami bolezni Covid-19 vseeno umrlo najmanj 100.000 ljudi!
2. Po pesimističnem scenariju in če ukrepi ne bodo dovolj oz. se jih ljudje ne bodo držali, bo umrlo okrog 2.200.000 Američanov!

Kaj pravite na to? Kar hudo za eno gripco, kajne?

Dojel je, da gre zares; da je sedaj dovolj predsedniškega igralstva a moč govora in govorjenja. Da virus ne selekcionira, ne izbira koga bo in koga ne. Da je bilo preveč besedičenja ko bi se morala zgodit dejanja za boljšo pripravo – Šefica Newyorkeške urgence povedala v svojih posnetkih, ki jih objavlja, da pride na dan po 400+ novih pacientov, pozitivnih. da ima eno H95 masko na sebi že od petka ( govorila je čez vikend); po njihovih normativih bi jo morala zamenjat ob vsakem pacientu 🙂 Da trupla mrtvih odvažajo s hladilnimi tovornjaki….

https://www.youtube.com/watch?v=bE68xVXf8Kw

Z njim je isto, kot z vsemi klinci ki odločajo. Spada med rizične. Skrbi ga za svojo rit.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Proti ljudem lahko najdes neko orožje, proti virusom je pa on tudi nemočen, kaj je mislu, da ker prihajajo “čudoviti prazniki”, se bo pa virus ustrašu in zbežal! Ker de..l.

Trump gleda na zadevo približno tako: kaj pa je 2.200.000 mrtvih proti 350.000.000 Američanom?
On si misli, da bi bila karantena in slični ukrepi skupaj z zdravljenjem predragi in bolje je ta denar junija po krizi dati v gospodarski zagon.
Kitajska je ukrepala drugače in javno zdravstvo ji pomeni več kot zdravljenje posameznikov z dolarji.
Ne vem. Bomo videli

Evo še 12 strokovnjakov s področja, ki meni nekaj povsem drugega.

https://ambasador21.wordpress.com/2020/03/27/12-strokovnjakov-dvomi-v-covid-19-paniko/?fbclid=IwAR2Uy8DtZSB4Pg1MC8IzTt8_Wc_GFTAVX9SOL2VQ3AQPNpw9KgejS436kb4

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Niti ne.

Even still, high early-season vaccination rates and a relatively effective annual vaccine appeared to help suppress illnesses. In total, the CDC estimates that up to 42.9 million people got sick during the 2018-2019 flu season, 647,000 people were hospitalized and 61,200 died. That’s fairly on par with a typical season, and well below the CDC’s 2017-2018 estimates of 48.8 million illnesses, 959,000 hospitalizations and 79,400 deaths.

https://time.com/5610878/2018-2019-flu-season/

https://ambasador21.wordpress.com/2020/03/27/12-strokovnjakov-dvomi-v-covid-19-paniko/?fbclid=IwAR2Uy8DtZSB4Pg1MC8IzTt8_Wc_GFTAVX9SOL2VQ3AQPNpw9KgejS436kb4
[/quote]

Zanimivo brati .npr tisto, da zaprtje šol prepreči, da otroci postanejo imuni?!

Po tem sunku v evopi bomo mogoče z distance ugotavljali, kako so bili eni ukrepi nepotrebni(npr zdajsne zaprtje ljudi v občino trenutne diktature?).

Zanimivo brati .npr tisto, da zaprtje šol prepreči, da otroci postanejo imuni?!

Po tem sunku v evopi bomo mogoče z distance ugotavljali, kako so bili eni ukrepi nepotrebni(npr zdajsne zaprtje ljudi v občino trenutne diktature?).
[/quote]

Bolje preventiva kot kuretiva.
Ne jammraj, kaj pa imaš za iskat v sosednjem parku???
Na siht pa v trgovino ti pa noben ne brani.

Sam jokcate skos

[/quote]

Ha, anti vaxxer ga pa pihnete, sedaj so pa kar na enkrat strokovnjaki dobri, prej so bili pa v službi zlobnih farmacevtov.

Ha, anti vaxxer ga pa pihnete, sedaj so pa kar na enkrat strokovnjaki dobri, prej so bili pa v službi zlobnih farmacevtov.
[/quote]

Kaj bluziš? Kdaj prej? Komentiraj njihove pripovedi, ne menjaj teme.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bolje preventiva kot kuretiva.
Ne jammraj, kaj pa imaš za iskat v sosednjem parku???
Na siht pa v trgovino ti pa noben ne brani.

Sam jokcate skos
[/quote]

Ta prava kure – tina. 🙂

To najbolj veste vsi, ki ga gledate iz varnosti svojega doma.

To najbolj veste vsi, ki ga gledate iz varnosti svojega doma.
[/quote]
Sem bolj malo doma. Ampak kak ekspert si pa ti da to zanikaš, saj mu ne dihaš za kroglc…. čaki mal, Viktor a s to ti?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

[/quote]

Ja ampak teh strokovnjakov si Trump ni izbral za svoj zdravniško – znanstveni tim, ki mu svetuje. Če bi izbral te, bi bile pa mogoče cerkve na Veliko noč res nabito polne:))

Stara imbecilna “resna” garda – Markoti, Robiji, Oneti, Matjazkoti, … – tokrat vztrajno dokazujete vso svojo omejenost. Ja, gripca, imbecilnezi. Ali pac skozi desetletje skrbno narejeno biolosko orozje, ki v tednu dni z mrlici napolni spansko drsalisce, hladilne tovornjake na Manhatnu, itd. In to kljub vsem zivim ukrepom za zaustavitev sirjenja okuzb. Sedaj lahko sirni svet vidi kaksne budale ste. Pa, mimogrede, samo zato, ker ima akademik PhD titulo se ne pomeni, da ne zivi v svetu fikcije lastnih prepricanj, ki so z realnostjo skregani. Vecina akademikov je budal. Pa ne boste vi 4 imbecilnezi.

Povej to doktorjem, virologom in bakteriologom, ki sem ti jih zgoraj nalepil. Pametnjakovič!

Ti meni praviš ovca ?
Poglej samo strica Orbana, ki je korona cirkus izkoristil in dokazal kaj je v bistvu namen vsega cirkusa.
Naš prijatelj jj mu vztrajno sledi.
Ljudem se bo še kolcalo po stari Jugi, ko menda nisi smel ničesar povedati proti oblasti, ker te je čakal Goli otok.

Američani imajo itak večje probleme z zdravstvom, kot s tem virusom.

https://siol.net/novice/slovenija/gripa-proti-covid-19-519517

Spodaj imate graf.

https://www.dnevnik.si/1042293832

Se spomnite tega mehiškega virusa.

Ja, levakarski ovci, beliverja v uradni BS,

Robi
IN
Marko,
oba sta budale. Zaradi mene si domisljajte karkoli hoceta. Jaz vem, da sta budali. V bistvu se v taksnih novih situacijah najbolje vidi koliko casa in kdo v glavi, na kaj trza, v kaj verjame, koliko se je sposoben in vajen poglabljati, itd.

Marko popusi kura.c tvojiim akademiki, ki zivijo v svoji fantaziji. Ti jih se jaz zraven dodam. Z Ivy league faksov. Eni pac niste sposobni dojeti kar pomeni v parih dneh napolnjena ogromna dvorana za drsalisce, dvorane pretvorjene v bolnice. Ne znate razmisljati v naprej ampak le gledate kar vidite za sabo. Vkljucno z akademiki s podobnih nezivljenskim nacinom razmisljanja. No, pusi kura.c, imbecil.

Ti meni praviš ovca ?
Poglej samo strica Orbana, ki je korona cirkus izkoristil in dokazal kaj je v bistvu namen vsega cirkusa.
Naš prijatelj jj mu vztrajno sledi.
Ljudem se bo še kolcalo po stari Jugi, ko menda nisi smel ničesar povedati proti oblasti, ker te je čakal Goli otok.
[/quote]
Samo furaj svoje levakarzke neumnosti.

Trump počne vse, da bi bil ponovno izvoljen. Mnogi med nami bi na njegovem mestu ravnali podobno. Poleg tega je Trump tudi neke vrste poslovnez. Gledati, kako finančna situacija dobiva obliko črke „J“ pač ni nekaj, kar bi človek njegovega kova zlahka sprejel.

Vsekakor pa je ta debata nesmiselna. Kajti gospodarstvo je v prostem padu in nekega jutra se bomo zbudili v leto 1850. Nekateri. Nekateri tudi ne. Kmalu se bo tudi tu na MON-u začelo poznati. Posamezni psevdonimi bodo izginili. Za vedno. Najprej zaradi virusa, nato zaradi pomanjkanja osnovnih dobrin.

Takrat Trump še zdaleč ne bo pomemben. Bil se bo en sam boj in ta bo na osebni ravni. Brez sovraznikov in brez zaveznikov.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Trup je predvsem pragmaticen clovek.

Tudi jaz sem sredi januarja se vedno mislim, da je vse skupaj BS, saj bi naj sodec po uradnih podatkih vec ljudi umrlo za gripo, nivo na keterem je polovica imbecilov s tituali ali brez se danes.
Po par tednih resnega poglabljanja, ne forumskega trabunjanja, pa mi je postalo se pa se tega jasno in sem naredil 180, se vsestransko pripravil in 24/7 nadaljeval s poglabljanjem v vse zive smeri. Iz te pozicije se mi vec sploh ne da prepucavati z raznimi dokazano budalami, ki bi se s svojih nivojev sli neke kvazi argumentacije.
Stos je, da bore malo ljudi razume kako marsikaj na tem svetu fukcionira. Pa, ce imajo se tako zvenece titule. Velika vecina akademikov je tako v nekem svojem abstraktnem svetu in ne zmore povezati realnosti s svojim fantazijskim modelom, ki ga prodaja. Le poglejte kaj so vsi ti silni strokonjaki poceli 2, 3 mesece, da sedaj ni mask, ni marsicega, in se mora ljudi zavajati s tem, da ni od mask nobene koristi.

Vsak bi lahko zase, za bliznje in svet okoli sebe ze pred 2 meseci naredil marsikaj. Pa vas velika vecina ni naredila NIC. Ce ste imeli denar v delnicah, ste ga popusili. Vse skupaj vas je zadelo kot strela z neba, nepripravljene, ki vas je sele drzavna direktiva prisilila, da novi, razmeram prilagodite svoje obnasanje. Jaz sem ga ze pred 2 meseci. Noben politik mi tega ni moral reci. Dalec predno se je izkazalo, da je kot je. Tu pa se zbirajo imbecili, ki jih se 2 meseca kasneje ni jasno kar je bilo meni ze takrat, ko se je stevilo obolelih po zahodu stelo na prste. in take budale bi mi danes pametovale, servirale mnenja “strokovnjakov”, ki so pred dvema mesecama ravno tako sesali svoj palec.

Tole se bere grozno. Res verjameš, da bo šlo vse v tri krasne. Torej je teorija zarote izpred trideset let bila konec, koncev, resnica.

Glej sem bil v trgovini in niti eden ni imel maske pravilno pripeto pri nosu. Maske, ko kaj iščejo po policah, premikajo, govorijo z njo, jo odstranjujejo. Sem eni stari gospe povedal kako in kaj. Je imela vse narobe, obrnjeno masko, zavezano okoli enega ušesa in nekam čudno čez vrat. Ne, maske niso potrebne, ko je varnostna razdalja. Žal to tudi ne upoštevajo. Eni pa še zanalašč kašljajo, se delajo frajerje. Dobro, vem kakšen je kašelj pri sarsu.

New Report

Close