nekaj primernega pa uporabnega
Vsem bi bila strasno hvalezna, ce bi me resili iz ene zagate!
Moj bo kmalu imel rojstni dan (24 let), studira, je tak bolj tehnicen in zelo ustvarjalen tip, jaz bi mu rada podarila kako uporabno darilo.
Ker ga bo dobil pred celo njegovo žlahto (vse none in nonoti…), ki me bodo takrat sele spoznali, bi blo dobro, da to darilo lepo izpade
HELP, PLEASE, PLEASE, PLEASE!
Če je tehnične sorte, pol pridejo v poštev fore kot dvd, nov mobitel… maš polno tega, samo nisi povedala, če so kake omejitve v ceni.
Jaz bi mu pred celo žlahto ful nekaj vau kupla, da ne bi izpadel bizgec, oz. da jaz ne bi izpadla smotana. :)))
kup mu ančko, pa nej jo pred vsemi lepo napumpa
Ja, tud predrago ne sme bit, mora bit v mejah normale, ker nimam še svojga dnarja, sam kar prišparam, tega pa tud ni tko ful. Dejmo rečt do 20.000, pa tud ne bi blo dobro, da je preveč vau, ker si bodo mislili, da se hočem považiti pred njimi (po njegovih pripovedovanjih bi blo to čist možno)
HA HA!
Ok, pol pa nekaj, kar ni predrago, je iz srca, žlahti se bo ziher zdelo lepo, samo vprašanje, če mu je to všeč. Namreč; prstan, zapestnica, verižica… kaj takega. To se mi zdi ful lepo darilo, sploh za rd, ker je sploh tak osebno. Samo vprašanje, če mu je nakit všeč.
Jaz sem mojemu letos kupla (fuuul lep!) srebrn prstan, ker nosi samo srebro, ker zapestnico že ma, verižice pa ne nosi, in je čist navdušen, zmeraj ga ma gor, tud če je v trenerki, ko nima nič od tega (zapestnica, ura…).
Pelji ga na kaj adrenalinskega.
Mogoče enoletno vezano izdajo (upam da obstaja, sicer daj vezat)revije “Znanost in tehnika”. To je zelo dobra revija, zanimiva, poučna…če ni naročen, potem nimaš kaj zgrešit.
Hvala vsem, lp
Po ovinkih probaj izvedeti kaj si namerava kmalu kupiti, oz. če si kaj že dolgo časa želi, pa si nikakor ne kupi(nima denarja, časa, pozabi ipd) in mu kupi to. Tudi če družini in sorodnikom ne bo všeč, bo on ful zadovoljen in se bo tudi njim zdelo fajn da si zadela v polno.
Ja, ella, pa si me prav pomirila, ker bo kar res, da se bo njim zdelo fajn, ker bo on vesel. Zlata si!
poskusi pogledat na spletno stran http://www.conrad.si, prepričana sem, da se bo kaj našlo.
Forum je zaprt za komentiranje.