Nekaj se celo premika – za nas samske :)
Po mojem se pa splača po tujini pogledat, ker tam imajo tudi cene za enega starša in otroke, za razliko od naše domovine. Pa to ni mišljeno samo za enostarševce, ker imajo isto foro ponekod tudi pri vstopninah – jim je jasno, da čisto povsod ne gredo vsi kompletni. Tako da imaš ceno tudi en starš, en otrok, en starš, dva otroka in tako dalje.
To obstaja že kar nekaj časa. Dogodki za samske pa potovanja….ona-on pač.
Drago je čist preveč. Niti P od potovanj za moje pojme.
Imaš možnosti potovati samska v skupinah, če pač nočeš sama. Recimo:
http://www.shappa.si/koledar.html
in kar še nekaj takih obstaja.
Je pa res da to niso hotelska “potovanja” ležanja na plaži.
Odvisno kaj iščeš.
Kot sem razumela, je govora o samskih… takih, brez otrok…, ki tudi obstajajo. Tisti samski z otroki pač ne potrebujejo enoposteljne sobe najbrž…[/quote]
Point mojega odgovora pa je, da se splača v tujini pogledat tudi samskim, glede na to, da imajo za samske starše ugodnejšo ponudbo kot pri nas.
Štekaš?
Poznam ta potovanja in so menda super,ker agencija organizira odlično. To je za tiste, ki si želijo z ruzakom na eksotično potovanje in ne najdejo osebe, ki si to lahko privošči. Tudi opremo svetujejo. So za aktivne ljudi, tudi avanturiste po duši. Pa vseeno organizirano do zadnje minute-prenočišča, prevoz da se ne zgublja čas, lokalni vodič..
Nisem mislila delat reklame za karkoli, slučajno sem naletela na to stran, ker je leto naokoli in s kolegico iščeva, kam bi šli… Sicer pa ima kolegica moža in nima časa z mano veliko pohajkovat naokoli, pa se mi je zdela stran zanimiva…. Čeprav gre tule bolj za daljša potovanja, jaz iščem bolj vikend variante (2 nočitvi)…