Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj se celo premika – za nas samske :)

Nekaj se celo premika – za nas samske :)

http://www.potovanjazasamske.si/

Le premikaj se=potuj 😉 Naj bo potovanje čim lepše.

sem premalo napisala..
sem hotela povedati, da so agencije opazile (moje jamranje po forumih), da je vseveč samskih in da je to zanimiva tržna niša…

čeprav je pa finta: imaš spodaj doplačilo za enoposteljno sobo (”v kolikor si ne želite deliti sobo”)

Dovolj si napisala 😉

Jasno ima vsak hotel višje cene za enoposteljne sobe. Fora potovanj za samske je v tem, da ti agencija dodeli nekoga (istega spola), da si sobo delite. Lahko pa si izbereš opcijo enoposteljne sobe, pa pač doplačaš.

….aha, osebo istega spola…. ti dodeli agencija… ne izbiraš sam na busu 😉

Sicer nisem samska in tudi z agencijami ne potujem, ampak če že bi, ne bi niti slučajno pristala na to, da si delim sobo z neko XY osebo. Zna pokvarit celo bivanje obema, če sta slučajno nekompatibilni…
Avstrijski Hofer Reisen recimo nudi nekaj aranžmajev brez doplačila za enoposteljno sobo…

Predvidevam, da te tam nihče ne kontrolira kot na šolskem izletu. Če se že na poti na letališče poparčkate, predvidevam, da nihče ne dobi s šibo na tazadnjo, če si postelje zamenjate 😉

Po mojem se pa splača po tujini pogledat, ker tam imajo tudi cene za enega starša in otroke, za razliko od naše domovine. Pa to ni mišljeno samo za enostarševce, ker imajo isto foro ponekod tudi pri vstopninah – jim je jasno, da čisto povsod ne gredo vsi kompletni. Tako da imaš ceno tudi en starš, en otrok, en starš, dva otroka in tako dalje.

tole je pa že druga reklama za tole reč tukaj gor na isto foro objavljena……

To obstaja že kar nekaj časa. Dogodki za samske pa potovanja….ona-on pač.
Drago je čist preveč. Niti P od potovanj za moje pojme.
Imaš možnosti potovati samska v skupinah, če pač nočeš sama. Recimo:
http://www.shappa.si/koledar.html
in kar še nekaj takih obstaja.
Je pa res da to niso hotelska “potovanja” ležanja na plaži.
Odvisno kaj iščeš.

Glavno, da ni odgovorne osebe nikjer napisane.

Kot sem razumela, je govora o samskih… takih, brez otrok…, ki tudi obstajajo. Tisti samski z otroki pač ne potrebujejo enoposteljne sobe najbrž…

Če si izbereš osebo sam in če je še nasprotnega spola, moraš zapustit potovanje za samske, ker se smatra, da nisi več samski…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kot sem razumela, je govora o samskih… takih, brez otrok…, ki tudi obstajajo. Tisti samski z otroki pač ne potrebujejo enoposteljne sobe najbrž…[/quote]

Point mojega odgovora pa je, da se splača v tujini pogledat tudi samskim, glede na to, da imajo za samske starše ugodnejšo ponudbo kot pri nas.
Štekaš?

Poznam ta potovanja in so menda super,ker agencija organizira odlično. To je za tiste, ki si želijo z ruzakom na eksotično potovanje in ne najdejo osebe, ki si to lahko privošči. Tudi opremo svetujejo. So za aktivne ljudi, tudi avanturiste po duši. Pa vseeno organizirano do zadnje minute-prenočišča, prevoz da se ne zgublja čas, lokalni vodič..

Nisem mislila delat reklame za karkoli, slučajno sem naletela na to stran, ker je leto naokoli in s kolegico iščeva, kam bi šli… Sicer pa ima kolegica moža in nima časa z mano veliko pohajkovat naokoli, pa se mi je zdela stran zanimiva…. Čeprav gre tule bolj za daljša potovanja, jaz iščem bolj vikend variante (2 nočitvi)…

Sicer so ta potovanja dosti dražja kot, če jih sam organiziraš. Je pa fajn, ker v družbi sopotnikov nisi potem edini samski med pari in družinami.
Pa kolikor vidim, da ni nujno doplačati enoposteljne sobe, kar je pri drugih obveza, če sam potuješ.

New Report

Close