Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj tehničnega me matra zdej

Nekaj tehničnega me matra zdej

Dva dni ga že nekaj serje ta forum…mislim dostop nanj….še huje je v gmajni…kjer mi kaže kar prazno vse skupaj…..in ko kliknem na svoj profil…..mi števec kaže par tisoč postov manj…kot sem jih v resnici naklamfal!
A je to darilo za ta stare prvoborce?
Vprašanje leti na pastirja.saj se nisi prevzel,kaj?

ČE TAKOJ NE POPRAVIŠ FORUMA OD GMAJNARJEV…..BOM PA RES HUD RATU!!!!

pri nas naj ostanejo…..če so tak divji…iz gmajne…hahahah

PRIMOŽ. NE JIM POPRAVIT!!!!!!!!!!!POLEJ PA NET NE DEAL, KI TOLK PROSTORA ZASEDEJO….HAHAHAHHA

leta letijo - iščem stevardeso.....

Že na koke od zgoraj misliš frend,kaj?
😉

Ti kar povem,da niso po tvojem okusu!
😉

niso?????????????

to pa ni problem….bom mižal….hahahahah

Problem je v tem,da bodo one mižale!
😉

Ja pismo rosno, a smo ti tok odveč tuki, al kwa?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

AL MAŠ NAS TKO RAD, DA TE TOKKKKK SKRBI ZA NAŠE DOBRO POČUTJE.
CMOČKA, FRENDEK !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pa kako moreš na kaj takega pomislit!!!??
🙁

In ti, sprevržko, ki vse tok veš in vse tok poznaš, zakaj nismo po okusu razota? Hitr povej, hitr povej! Če ne se pazi ! A smo prestare? Smo pregmajn? Smo … ????????

To se pa že lepše bere!
Ker trenutno umiram…..a boš prišla na moj pogreb v toplesu?
😉

Ja ne vem, kar pomislim pač, ko tako čudno zveni ta tvoja “ihta” ??? Pa izkušnje iz preteklosti dodajo svoje, pa je, ane !
Cmokeca! Pa en seks prov na hitr, če si zato!

Razo podira grme…ne drevesa!
😉

kako si?

poželjiva kot vedno???opssssssssssssssssssssssssssssss

verš kaj mislim, tale moj frend…je…..mal egoista…neče konkurence…hahahhahhahahah

slišim, da sploh nisi tak daleč…..za en kofetek…..opssssssssss

lepo se imej

Me že poskušaš podkupit s seksom(seveda bom izkušnje s preteklosti pozabil…;-)))
JAZ SEM VEDNO ZA SEX!!!!!!!
Sam….kljub temu,da si blizu….si le mal predaleč….pa še umiram danes…:-(

Bemti Gorenc!
Jaz sem vedno…in še enkrat:VEDNO za trojčka!!!
Sam ti hočeš vso perjad sam zase!
😉

Ja bemu sveca, pa krepni že, kwa sam jamraš in stokaš in jokaš! Bemtiš, kar je meni poznano, vsi tisti, ki fino jamrajo, dolg ribljejo ! (pazi se zdej, kwa boš mel u glav?)

Za en kofetek pa kadar češ …. greva zdejle ???
Se dobiva tam nekje tam dol … pri Bači pri Modreju ??

Zdej imam v glavi sam eno reč:
kako bi t*!
😉

Do tja bi pa še jaz prihlačal!
A pod mostom…al v tistemu baru poleg ceste?
😉

Nekje, kjer bi se ziher našla ??? Pod mostom je bila,bo in je … enajsta šola, za tja nisem več, sem bolj za v Bar !

Sem z vasi doma….pa smo imel samo do osmega razreda pouk….pa teh izrazov ne kapiram najboljši…. ;-))

hmmm. a pri Ediju?????

Čak mal ti, Edija moram pa tut jest še najdet ??? Kedu je Edi? Na kieri strani? Pasluš, če nau šlo n’č drgač, pol se dabima pa kar na križišču na Mostu na Soči, tam u tisti oštariji, ku je nasproti pa hotel… prou ???? Pejma zdej !!! Vsi trije !!!

Poleg tega,da umiram(se že ponavljam)….moram še familiji kosilo skuhat…in ker sem si danes zamislil malce bolj komplicirano jedačo(bomo videli…al bo sam pašta,haha)….moram bit(ostat) tle na braniku Balkana pred vsiljivci iz Evrope!
😉

New Report

Close