Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj v poduk Sp-ju!

Nekaj v poduk Sp-ju!

Ti ne moreš biti mona, ker ti kakšna luknjica na pravem mestu fali…pa par izboklinic tudi.
Torej, sam si povedal, da si po tej formuli torej –

KACO.

Ekola.
:-))))

A si me izkoristila,ti vrabec!
Ko te dobim,vrabčji čaj iz tebe naredim!
😉
Sp

Aha…zato si potrebovala kackota,hihihi…se smejim…kaco…@!#$…sve je isto…ali pitam se pitam…da li je to istina…Sprevržko…pa kaco…jao meni…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A mam vsaj delno prav, a?!

Sonči!A ne,da me žali?
Ti znaš včasih fajn tolažit!
Cmoka Sončiju mojemu,moji žabici in fuj vrabcu!
😉
Sp

pa še ne veš vsega….. Sončiju so začela vrabčja krila rasti, se hitro uči….:-)))

Beži, dokler je še cajt!

Žabica in vrabček…to sta lepi par…ihaaaaa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti pa že reglaš kot jaz…ubogi dedci…vse bova zmešali…hihihi

zdaj je že čiv-kva moj pozdrav…..:-)))

Ej, a je nama ušel?!
Sp, ne bodi no hud, hecala sem se…. obljubim, da ne bom več…..

do jutri! :-)))))))

Ušellll…se je do RAzota naučil…ko je najmanj treba…pa rep med noge…ko bi vsaj kaco-ta…tu pustil…hiihih

Ti dam jaz kacota,ko je bil….buh…..moram bit tiho!
Hud!!!
Sp

eeee…… a kaco?!
A je pol kar belo pljuval, ne?!

ja se je slinil…je bil ves slinast jajajaj

New Report

Close