Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nekaj vpr.-masažna tuš kabina

nekaj vpr.-masažna tuš kabina

Pozdravljeni!

Imam kotno navadno tuš kabino in smo jo zavrgli – le zgornji del, kad je ostala ( stanovanje smo pred kratkim kupili). Ker zavese radi ne bi imeli, sem pri Reflexu naročila ( no nisem še potrdila) novi del, ki me pride okrog 700 Eur. Ko pa gledam te vgradne masažne kabine, ki izgledajo po prospektu lepe in so tudi poceni, se sprašujem, če ne bi raje kupila novega kompleta.
Zato prosim za izkušnje:
– kaj moram pri nakupu paziti
-a je to v celem – cela kabina- kako jo potem dobim skozi vrata, ali se da razstaviti
-je pipa- armatura zraven v ceni
– pa še izkušnje.

Hvala

Ta najcenejše ravno ne kupuj, ker je poliester ful tanki in se lahko podre, če se preveč nasloniš na steno….Pipa, tuš in nastavek za tuš, je ponavadi v kompletu.
Tuš kabina se dobi razstavljena in ni problem jo spraviti v kopalnico.

Hvala, saj ne bi kupila najcenejše, vendar raje dam 1000 Eur za komplet + seveda vodovodarja, kot pa 700 za samo dve steni. Potem pa še bo kaj zanič in brezno brez dna,…

Kdo bo pa pucal? Če imaš čistliko, potem si nabavi takole tuš kabino. Če pa pucaš sama, si boš pa želela čisto navadne kvalitetne tuš kabine brez rež, režic in režicic.

Res je to težko pucat? Jaz v detajle res nisem gledala, sem pa mislila, da je fino, da so stene in samo obrišeš, ker stene iz ploščič tudi niso lepe- fuge mislim.

Pri mojem bratu so jo imeli. Čiščenje je bilo katastrofa, veliko in pogosto so jo čistili, pa je še vedno bila videti umazana. V vseh možnih kotičkih se je stalno nabiral vodni kamen. Nekatere šobe so se kmalu pokvarile, čez čas se je pokvarila tudi elektronika ali kar že je, ki je celo reč krmilila. Enkrat jim je bilo vsega zadosti in so vse skupaj ven vrgli in kupili navadno tuš kabino in je ne morejo prehvaliti.

Isto je z masažno banjo. Še mal, pa jo bom vrgla ven.

Masažna tuš kabina je super….čisti se jo popolnoma lahko, pri nas se nič ni kvari, uporabljamo pa jo večkrat na dan…si ne predstavljam kako bi brez nje, sploh pozimi ko si skoraj vsak dan privoščim savno, ki me pogreje do kosti…

Se popolnoma strinjam, imam enake izkušnje, sam in pri nekaj znancih. Zadeva je praktično neuporabna.
Kot prvo porabiš nenormalno veliko vode (in časa ter energije), pa tudi masažni učinek ni bogvekaj. Čiščenje je pa pa sploh katastrofa -že pri enostavni kabini se kljub čiščenju čez par let začne nabirat kamen, kaj šeel pri tisti mašineriji..
Pojdi raje občasno v kašen džakuzi, bo enostavneje in cenje

Jaz sem tudi slišala več negativnih mnenj o masažnih tuš kabinah kot pozitivnih, problem je čiščenje, mašijo se šobe, itd. Po mojem je najbolje čimbolj preprosto. Če bi imela dovolj veliko kopalnico, bi si jaz omoslila eno zadevo, ki sem jo vidla v Mercurju – samo stene iz tistega stekla, ni pleksi, ne vem kako se reče, brez prekrivanja ploskev, ni nedosegljivih robov kamor bi se nalagal vodni kamen, itd. Samo moraš res imeti prostor.

New Report

Close