Nekaj za razčisti
Pozdravljeni.Delam v manjšem podjetju,smo super tim in se spoštujemo.Jaz osebno sem mnenja,da ko oddelam kar moram v službi in ko grem domov je to moj prosti čas.Imam hobije in družino.Problem nastane,ko me kar naprej kličejo iz službe(tudi 10×)…
Postalo je moteče zelo.Nemorem se posvetit hobiju ampak sem skoz na tel.in odgovarjam ter rešujem stvari,ki bi jih mogli drugi……
Nevem ali je to.v vseh firmah tako ali ne?
Sem že mislu menjat službo pa nevem kako je drugod al je isto.Plača in drugo je ok…..
Prosim za mnenje?
Danes najt službo za osem ur od 7-15 ure in pozabit na vse ko greš skozi vrata, efektivnega dela 6, dobri odnosi, v svojem kraju in dobra plača je kot sedmica na lotu.
Zelo malo si povedal o podjetju kjer delaš in kaj delaš, verjetno imate več izmensko delo oziroma si vodja nečesa. Mala podjetja so zelo prilagodljiva in fleksibilna napram velikim in takšni naj bi bili tudi delavci, če si bil prej v kaki javni upravi ti verjamem , da ti je sedaj hudo.
Nevem za kaj te kličejo, ali zato ker nisi predal dela ali zato ker nekaj ne znajo, ali zato ker neki nisi naredo to veš ti.
Sigurno pa se je potrebno pogovorit z šefi o tem in postavit meje , mogoče si tudi plačan zato , da si dosegljiv popodan.
Forum je zaprt za komentiranje.