Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis nekaj za vzpodbudo

nekaj za vzpodbudo

Pozdravljeni!

Pred časom sem zbolela in sem trenutno čisto na tleh – bolj psihočno in to vpliva tudi na moje fizično počutje. Zaradi tega bi potrebovala kakšno dobro knjigo, za vzpodbudo, da najdem spet tisto energijo in veselje do življenja, nekaj, da mi bo pomagalo, da se bom sprijaznila… da bom “močnejša” pa naj bo, če se le da, zgodba s srečnim koncem in ne preveč zatežena. 🙂 Ima morda kdo kakšen predlog….

Najlepša hvala!

Preberi knjigo Ne gre samo za kolo, je optimistična in ti da zagona.

Pa uspešno okrevanje!!!!!

Ja, tudi jaz bi predlagala knjigo Ne gre samo za kolo! Res ti nekaj da, da se dvigneš in iz neznanih virov potegneš energijo! Napisana zelo optimistično!!!!
Če se še kakšno spomnim, se oglasim. Priznam pa, da nisem veliko new age knjig prebrala, ker me kaj drugega bolj privlači.
Glavo pokonci! LP, C.

Meni je bila knjiga o Oprah zelo všeč. Opisuje njeno življenje v katerem ji ni bilo postlano z rožicami. In ko vidim, kako so živeli ljudje, ki so danes uspešni, si rečem: če je uspelo njim, potem lahko uspe tudi meni karkoli si zaželim.

Priporočem ti,da prebereš knjigo Celestinska prerokba,ki jo je napisal James Redfield ter ostale njegove knjige.
Na spletnem naslovu http://www.om-ezoterika.sempco.si/default.html pa boš našla opis le te in opise še mnogih vzpodbudnih knjig
Pa korajžno naprej

Priporočam ti naslednje: pojdi v kakšno dobro založeno knjižnico ali pa knjigarno, vzemi si malo časa in pobrskaj. Knjiga, ki te pritegne, bo sigurno najbolj prava zate. Sama to večkrat naredim in ugotavljam, da se mi nekatere knjige prav “primejo prstov” takrat, ko jih potrebujem.

le pozdrav in veliko sreče

Preberi kej od avtorja P. Coleho. Pa če še nisi- vsekakor “Alkimist” in “Imenovali so jo dvoje src” (se ne spomnim, kdo je že napisal). Pa mogoče bi ti zdajle prišla oprav tudi “Rojeni za uspeh”… ti da nek smisel in preporod na vseh življenjskih področjih – v obdobju, ko moramo postavljati nove cilje, zagotovo.

Priporočam knjige – trilogija – Rod jamskega medveda; Lov na jelene in Dolina mamutov. Sem že ogromno prebrala, pa lahko rečem da me od vseh knjig te najbolj navdušujejo. To so knjige, ki jih lahko berejo vse generacije, od 15 do 85 let starosti. Priporočam še: Mesto radosti, Tebi moja Dolores, Podganji kralj; Senta…. še bi lahko naštevala. Zaenkrat toliko. Zanima me še mnenje drugih na prve tri knjige. Lep pozdrav. Meta

Ojla!
Jaz bi ti priporočila Susana Tamaro: pojdi, kamor te vodi srce. Dokaj lahkotno branje, ki pusti globoke vtise. Všeč pa so mi tudi: V ogledalu, v uganki, Igra v rži, Prva oseba množine…
Vse lepo!

New Report

Close