Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nekaj zame

Nekaj zame

Pozdravljeni!

Naj povem, da sem novi tukaj in iščem del sreče, pa da poizkusim, če naletim na podobno pri ženskem spolu.

Sem moški 183 višine in obcasnega športa primerne teže in postave. Urejen in dam nekaj za lepo obnašanje in kulturo do sočloveka, ki jo empatija premore.

Rad se pogovarjam in imam, čut za nebesedno komunikacijo. Mogoče je lahko dar, ki ga večkrat v prostem času nagradim v naravi, sprehodu in nekje, kjer ni hrušča in pompa v vrvežu.

Zase lahko recem, da se raje zadržim v družbi dveh, kot v gruči ljudi. Ni to ravno introvert, bolj razsvetlitev ali spoznanstvo posameznikov, kajti namere mnogih hitro preberem. Mogoče malce duhovnega utripa, že prebujenega in množica družbe ni zame, razen, če je to kultura na nivoju obnašanja.

Pri moji dolgotrajni vezi in nekaj časa pavze, znova iščem žensko družbo, ki bi se ujela. Iščem nepopolnost in moraš bit malce nezadovoljna s sabo, da ima življenje smisel.

Bodi pa takšna, da pustiš, da se lahko tudi brez besed povežeš na višjem duhovnen utripu, bodi človek.

Barva, koža in še in še bi našteval vse izvira iz občutkov in ne iz videza. Z besedo bodi prizemljena, naravna.

No dovolj vsega. Aja še neki. Mi je 41 let, brez otrok.

Če ti je za stik,

Lahko pripišeš, tako, da ne vsiljujem,

Lepo bodite in hvala za vaš čas.

Všečno, toda mogoče predaleč, lokacija

Celje, okolica.

Ampak tudi jaz želim prebrati okviren opis, šele nato kliknem lp

Res je predaleč

Neznana od kod si pa ti? Jaz okolica MB star 35 let?

Neznana js okoli lj 32, ce si za lahko na [email protected] 😉

Tudi jaz okolica. Ampak opis traffof-a mi je všeč ampak daleč.

Ne klikam, če ni podobnega opisa in naj bo iskren in izčrpen, maybe

New Report

Close