Nekam sem šel…
….no namenil sem se iti tja.Pa sem hodil en lep čas,videl polno lepih stvari…no ja,tud grde so bile vmes….in tako hodim naravnost….vsaj mislim,da hodim naravnost….in po štirih mesecih pridem točno tja,kjer sem začel.
Totalni dizastro ob tem spoznanju!Izkušenj novih poln,vendar spet tam,kjer sem začel!!!
A naj grem še enkrat na pot?Al je mogoče še kaka druga,da ne bi glih po isti hodil?Sam kaj,ker je Svet okrogel za ene…in to sem najbrž na začetku spregledal.Ker jaz sem vedno med tistimi.Nikoli med onimi,za katerih je svet planjava brez konca.
Zafilozofiral kajne?Pa saj ne morem vedno samo o sexu pisat,čeprav je tudi v tem postu obilo sexa,čeprav je prikrit! ;-)))
Brez zamere,da sem to zabluzil.
Vaš sprevrženc
(celo s polnim nickom sem se podpisal po ne vem kolkem času!)
Dragi prijatelj, čeprav se včeraj nisva imela preveč rada, sva si pihala ko pes in mačka…pa je resnica ta, da si moj mušketirček in jaz tvoja mušketirka, ta tretja musketirka, pa se drnjuha tam u šukci, bo že prišla in te še ona pocmokala…naj pa ti zašepetam, saj bo…bodi optimistično razpoložen, glej veselo na življenje in potem bo…pa ne pozabi, da te obkrožajo ljudje, ki te imajo radi…poljubček, objemček…in gremo naprej!!!
Žabi to ukazuje!!!
Vem, stari, kje si hodil te 4 mesece… bila je hoja v krogu, v kocki, obdani z železnim okovjem… vn pa ni izhoda…
Iskal si v njej, česar nisi našel na ravni potki… našel si, pustil, spet vzel… zdaj pa si zmeden…. ne veš, ali bi izstopil iz začaranega kroga ali ne…
Je tako?
Hehe, kako sem razpoložena to jutro…. 😉