Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekdo rabi danes našo pomoč

Nekdo rabi danes našo pomoč

Zato prijatli in prijatlce:Držimo tačke danes za našo Perli,ki ima popoldne strokovni izpit!!!
Saj vemo,da bo naredila….sam,če ji to še tu povemo,pol bo pa za prmej!!!
Drži se Perlica!!!!!!

Štej me zraven.

Držim pesti Perla

Tudi jaz držim pesti in bom imel v mislih vse tisto črvičenje po trebuhu, ko vse boli od skrbi in naptosti, ko človeka trenclja in ko si samo tega želi, da bi vse že bilo mimo, pa naj bo kakorkoli že… dobro, manj dobro, sprejmeljivo, težje sprejemljivo, samo da je mimo!

Drž’ se, faca !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Naj vsa učenost pade perli v glavo , tudi če potem pozabi 🙂
Nobene treme , nič strahu , samo……go…on .
Ti to zmoreš in tega se je treba zavedat !

je taku sestrca… če lahk bratec, kaj ne bo sestrca :)))

to pa ja .. sej ve ona da tuki zmeri skup držimo :))) vsi za enega eden za vse 🙂

B.

hehe … kaj je Bin Laden … a se ti zdi a .. k je angla mimo :)))

ČESTITKEEEEEEEEEEE!!! 😉 .. sej B. je itak vedla da bo šlo skos … ITAK !! 😉

B.

ps, hvala za pesmico .. včeraj na radiu … čeprav me ni bilo doma in nisem mogla poslušat 🙂 .. bom drugič 😉

SeVeDE BO!!

Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))

ma ja se mi zdi … k je angla mimo :))) Sej veš .. z jeziki, predvsem tujimi 🙂 so tko al tko vedno težave :)))))

no ja, k je Bin na radiu tko zašpila eno pesmco za vsacga s tega foruma 🙂 poslušal al pa ne :))

Ampak.. da dons še tolk nimam časa, da bi mal spremljal forum pa pogledal kaj dogaja… to pa je zlo malkrat :))

lep dan Barbara pa pazi na …. dojenčko(a)

čau !!!

Vem da ti gre sam en jezik dobr – in to francoski hehehehehe

aha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

se mi je zdel :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close