Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neki novi piramidni sistemi

neki novi piramidni sistemi

Naletel sem na neki Flexkom, ki obljublja bajne zaslužke, ste že slišali za to

Nisem včeraj padla s hruške in upam, da tudi ti nisi. To je nategancija, tako kot vse piramidne sheme. Tisti pri vrhu dobijo denar, drugi cucki se matrajo in garajo zanje. Ne bi šla v to.

Super zadeva. Jaz sem že dolgo časa notri in je sedaj denarja toliko, kot nikoli prej v življenju. Tudi veliko mojih prijateljev je šlo za mano v to in sedaj se že kažejo rezultati. Priporočam!

Kjerkoli se mreži in ti daješ od svojega zaslužka tistemu nad tabo procente in dobivaš od tistih pod tabo procente, je to piramidni sistem, pa če se na glavo postaviš in je beda od bede.

Naivčine pa še vedno verjamejo v te traparije. Denar se zasluži z delom.

Super zadeva. Jaz sem že dolgo časa notri in je sedaj denarja toliko, kot nikoli prej v življenju. Tudi veliko mojih prijateljev je šlo za mano v to in sedaj se že kažejo rezultati. Priporočam![/quote]
Ja, ja, ziher.

Ampak koliko piramidnih sistemov vam bodo še morali servirat (nekaterim), da boste končno dojeli? Ne, vsak novi je pa sigurno pošten in ta prav.
Enako kot s sredstvi za hujšanje, vsako leto eno novo, čudežno.

Haha, edine piramide, ki se obnesejo an dolgi rok so tiste v Egiptu.
Je pa res smešno gledat, kako tisit, ki apdejo v kakšno takšno mrežo, postanejo pobebavljeni prej kot v letu dni. Potem še redno delajo čistke po Facebooku in travmirajo, kako bodo pobrisali vse, ki se ne zmenijo zanjihove super ponudbe, se norčujejo iz folka, ki potarna, da je kriza s financami, češ saj ti ponujam milijone, zakaj jih ne vzameš itd. Ne samo,d a to ljdui obsede, postanejo agresivni in sovražno razpoloženi do vseh, ki ne nasedejo njihovim prepričevanjem. Kot d abo kdo jokal, če te en tak debil pobriše s svoje “poslovne” frend liste. Poslovneži pa taki!

New Report

Close