Nekoc hude lepotice, zdaj zgarane samohranilke.
Vsi se spravljate na to, kakene so ženske, pri tem ste sevwda same ženske najbolj glasne, a nihče ne omeni, da tudi koeki danes niso za nobeno rabo.
Jaz znam pri 40-ih vse in ne, nisem pripravljena tipu, ki ne zna žarnice zamenjat, ali za vsako malenkost kliče mehanika in zasluži manj ali enako kot jaz riti odnašat!
Ženska za gospodinjstvo porablja čas vsak dan in si za 1x tedensko košenje trave, 1x na vsake kvatre zamenjat kaj v hiši, avtu itd. znam sama poklicati pomoč. Ne rabim enega tipa zato prenašati. Če se mi zahoče v dvoje pa tudi ni problem.
Rawisthelaw, 20.12.2024 ob 12:26
Vsi se spravljate na to, kakene so ženske, pri tem ste sevwda same ženske najbolj glasne, a nihče ne omeni, da tudi koeki danes niso za nobeno rabo.
Jaz znam pri 40-ih vse in ne, nisem pripravljena tipu, ki ne zna žarnice zamenjat, ali za vsako malenkost kliče mehanika in zasluži manj ali enako kot jaz riti odnašat!
Ženska za gospodinjstvo porablja čas vsak dan in si za 1x tedensko košenje trave, 1x na vsake kvatre zamenjat kaj v hiši, avtu itd. znam sama poklicati pomoč. Ne rabim enega tipa zato prenašati. Če se mi zahoče v dvoje pa tudi ni problem.
Ja kakega bi pa ti pri 40ih?🤣🤣
On pa dobi dobro al kako? 😝😝
Torej, če prav razumem… osvojila si vse moške veščine in zanemarilaženske. Znaš s stvarmi, ne pa tudi z odnosi in ljudmi. Se strinjam, da je to precej zoprna situacija za žensko. Rešitev je po moje kvečjemu v lezbiškem odnosu, v katerem ti prevzameš vodilno (moško) vlogo. Ali pa eventeualno s kakim submisivnim (poženščenim) moškim. Sicer malo nekonvencionalno, a to je ob danih predpostavkah edino na voljo.
bozomon, 19.12.2024 ob 15:51
nekoč drugače, 19.12.2024 ob 15:34
Se strinjam,nekoč je bilo bistveno drugače. Nekoč so ženske potrpele, če jih je mož tepel, če je popival. So garale, mu rit odnašale. Danes, če naletijo na takega tepca, se ločijo in jim je bistveno lažje kot ženskam prej.
DElno mas prav.
Takrat so tudi vedele kaj jih rabljene caka. Kaj ločenke čaka. Ali pa z otrokom. Ali pa po 40em… pa tudi dobro so znale ocenit kam spadajo. Se niso precenjevale.
Sej pa poglej vecino zensk… ona samo dodaja zahtevam🤣
Medtem ko je vse slabša v moških očeh. Vsako leto starejsa… jaaa, vsi se staramo… vedno vec bivsih.
Good luck.
Bozon, ženska, ki jo ti dobiš dnevno na spregled od blizu, je edino tvoja mamica. 🙂 Brezpredmetno je zate razpravljanje o bilokakšnih ženskah in zganjanje nevoščjivosti, da so se naseksale, kakor tudi dobijo seks kdajkoli, neglede na starost za razliko od tebe, nezaposlen mamin sine, ki ga že leta na roke žlajfaš. 😉
iDesi 🏍, 20.12.2024 ob 12:35
Torej, če prav razumem… osvojila si vse moške veščine in zanemarilaženske. Znaš s stvarmi, ne pa tudi z odnosi in ljudmi. Se strinjam, da je to precej zoprna situacija za žensko. Rešitev je po moje kvečjemu v lezbiškem odnosu, v katerem ti prevzameš vodilno (moško) vlogo. Ali pa eventeualno s kakim submisivnim (poženščenim) moškim. Sicer malo nekonvencionalno, a to je ob danih predpostavkah edino na voljo.
Ne, ne razumeš prav. Jaz znam vse, kar mora znati ženska, za vse ostalo pa sem si sposobna poklicati pomoč. Tipi moje generacija, pa niti omare ne bi sami sestavili, zamenjali žarnice, samo govorijo kaj je treba, ker sami ne znajo ali pa se jim ne da! Kaj mi bo takšen, ki ga bi pri tehletih morala vzgajati in ga terati naj se spravi nekaj narediti, kar bi mu moralo biti samoumevno?
Težko človek gradi na odnosu in ima se.gre partnerstvo, ko mora nedoraslega, vzgajati in učiti, kar bi že moral znati se ti ne zdi? Zamudiš toliko lepih in bolj pomembnih trenutkov zaradi tega…
bozomon, 20.12.2024 ob 12:47
Predznak je da bo nedolžne sram ker so nedolžne/i…
A to me shame-aš? Znaci moram biti bludnik? Vidis kak bi klonil pod takimi.
Sedmo leto že teče kako nisem bludnik. Nič me ni sram. Hvala Bogu.
Drgac pa… se tebi res zdi da jst nimam moznosti zbirat med zenskami?😅
Bozon, kakšna izbira neki si ti, vse manjša z leti, če že prej nisi bil popularen med ženskami. Najstnice še gredo na videz, tam 20+ letnice pa vse bolj gledajo, kakšen je tudi tvoj značaj in če si perspektiven projekcijsko za prihodnost.
Glede stalnega drkanja Korana kaže, da imaš ekstremistično, zafrustrirano podstat osebnosti, torej že en velik minus, drugi velik minus je, da si si izbral religijo, da lahko izživljaš svoj sadistično, prikrito sovražen odnos do žensk, to je že drugi minus, potem pa še najbolj odločilen minus, zadnji žebelj na krsto odnosov z ženskami, je, da si pasiven, len, brez interesa si poiskati službo. Ne sanjaj, da boš ti dobil žensko brez temeljite osebnostne preobrazbe, da boš z najstniškim stilom življenja v trideseta, kjer ti bo mamica dajala žepnino, katerikoli ženski zanimiv.
Kaki ceneni poskusi…
A veš zakaj si danes zguba? Ker si bil za razliko od mene suženj tujega mišljenja. In to tolk da ti vpliva na socialni status.
Treba v omaro vložit. Treba met xy telefon. Se ti bodo drugace smejali. Bos posmeh.
Moral bi vedet kaj je dejansko dobro zate. Nažalost nisi in danes tudi ni nič drugače.
Npr jst ne bom kupoval garderobe pa ce me to stane da me ne povabijo nikamor ali pa prijateljstva… pa že ni bilo pravo.
Clouk meni se jebe kaj mislis.
Bolje sam pa na pravi poti kot pa ti v rulji. Pa tudi ce ti ne paše😝🤣.
No poglej si stanja.
Aja… glede vere. Prej sem nekaj kontal. Prav ne zaveda se nevernik kaj si pripravlja. V kaj upada. Glup!
No dej odpri knjigo pa poglej kaksen je status glede tega kar ti ne gre🤣
Veliko slucajnosti.
Pa ti ves boukseeeee. Jaaaa vem. Ja zakaj pa nisi tako naredilo
iaaa… iaaaaa… iaaaaa.
Magarac.
Anonimno 2350, 20.12.2024 ob 09:39
Težava sploh ni v tem, ali je ločena lai ne. Težava pri tej generaciji je, da jih zelo veliko misli, da je dovolj, da one pac so samo prisotne.
Noben moški ne rabi ženske zaradi njene lepote, če ona ne zna nič drugega. Tele princeske pa mislijo, da jih mora tip prezivljati, ker so one pac take lepoticke.
Cištilka ti vse lepo pospravi in zlika za 200 eur na mesec. V gostilni jes vsak dan, za recimo 15 eur (x30=450).
Torej za 650 eur mesecno je za vse priskrbljeno. Jajca si pa gres k 20 letnici, na kateri je vse napoto in lepo stojece spraznit enkrat tedensko za 100 eur. Pa vsak teden k drugi, da ni monotono. Torej za vse skupaj 1.050 imas komplet paket, kar je ceneje kot lena baba doma, ki jo moras vseskozi poslusati
100%!
Ja. Jaz sem imela kolegice. Lepe suhe, dolge lase. Moški skakali okoli njih. Jim nosili kovčke. Alo so jih pa očetje razvadili, za kaj glih mame? No in ločene. Ker un ni ves čas plesal, kot je njej pasalo. Jaz recimo, sem se morala zmeri trudit za kg. Pazit, kaj jem. Športat. Nihče mi ni nosil kovčkov. Prej, sem se jaz trudila za moške, kot obratno. Sem poročena imam bolhšo pistavo od suhic muhic, ki so sedaj zavaljene, ker se jim takrat ni bilo treba trudit. Meni fotr, niti kavbojk ni Hot l kupit. Sedaj sem lepše oblečena od teh lepotic. Noben mi ne bi dal toliko let. Imam 2 otroka, vsega ni da ni.
Čuk, 26.12.2024 ob 17:20
Ločena ženska ni samohranilka v kolikor je bivši še živ …
Ja. Pa še, če ima veliko keša, mora dosti pkačevat. Drugače pa dobi keš od države. Pa dodatni dan dopusta. Je pa tako, a je un živ ali mrtev. Če je živ, se ona ne ukvarja z njim, ker se ji ne da in se je za to ločila. Če je pa un mrtev, pa je z njo vse vredu. Ima ona verjetno drugega.
Zakaj hudiča pa rabim moža? Da bo ležal na kavču, se po možnosti gonil okoli, ker je itak vse povprek skurbano, nič pomagal doma, da mu bom kuhala in prala??? Ne rabim tega, raje sem sama, imam službo, avto, hišo, skoraj odrasle otroke…
Grem kamor mi paše, delam kar mi paše, žarnico si znam sama zamenjat in oddtoke sčistit, avto peljem mehaniku, če se pokvari… Na morje, potovanje grem sama ali z otroki, resnično ne potrebujem nikogar!
Tako, da ni vse po vaših teorijah, ene smo dovolj samostojne, da ne rabimo pobrati vsakega, ki obrne glavo za nami! Ko bo prišel pravi, ki bo pripravljen kaj tudi pomagati se bom pa morda tudi jaz odločila za zvezo! Dokler mi pa moški nima kaj ponudit, pa hvala, ne rabim tega!
Ne vem o čem govoriš. Poznam nekaj razvezanih, ja. Ampak so si ženske, okoli 40.leta, plus minus par let, hitro našle drugega. In ne zgledajo slabo, bolje kot naše mame pri teh letih. Tudi samostojne so. Moja kolegica zasluži z s.p.jem 5000 neto. Ima dva majhna otroka, dela, vendar ni zgarana. Enkrat sta s oartnerjem skoraj šla narazen. Uganite kdo se je bolj ustrašil razhoda…
Druga kolegica je pustila moža, s katerim ima otroka, našla mlajšega, s katerim sedaj pričakuje otroka. Pa to so vse visoko izobražene, s stabilnimi službami in dobrimi plačami. Res ne vem o čem vi to…
Saj so tudi mene hvalili v otroštvu itd, pa sem končala težek faks, imam dobro plačo, plačujem kredit za hišo in skoz gospodinjim. Pa zgledam po mojem čist vredu.
Zakaj ste ženske take do drugih??! Se ne morete vsaj malo podpirati?