NEKOČ IN DANES
Ta je tudi dobra:))))))))))
Včasih so ljudje dejali:
“Če imaš prijatelje, imaš vse.”
Danes se ta resnica glasi nekoliko drugače:
“Če imaš vse, imaš tudi prijatelje.”
tisti, ki majo dobro zategnjen pas, ne morejo
počiti od smeha.
Vedno in ob vsaki priložnosti silite naprej in kvišku.
Nazaj in navzdol vas bodo že drugi tlačili.
Življenje piše romane.Romanov noče nihče več
ne brati ne kupovati.
Najtežje breme je prazna glava. K sreči tisti, ki jo
nosi, tega sploh ne opazi.
Kdor plalčuje cestni tolar, je gotovo na pravi poti.
Janez Jnša ima marsikoga na piki. Še dobro, da
ga nima na mušici.
Mlačev žita je hitro končana. Mlatenje prazne slame
nikoli.
Statistični podatki povedo, da je alkohol vzrok vsake
sedme ločitve. O tem, koliko porok povzroči, podatki
molčijo.
Odcvetela trafikantka je zavzdihnila:
“Kje so tisti krasni časi, ko mi je vsak četrti moški, ki
je prišel v trafiko, dejal: Morava!”
Volilne obljube me spominjajo na televizijski program:
nič novega, le ponovitve …..
V politki je veliko blata in veliko prahu. To je dobro, saj
so v blatu in prahu sledi zelo jasne.
NEKOČ
smo lizali bombone 505 sa crtom…ujej….
…smo švercali kuffe…po 10 dag…..
DANES
nam tega hvalabogu več ni potrebo.Je bilo pa smešno kaj vse smo počeli a ne?
JUtro vsem..tud jest sem že ustala…
Prihaja pomlad, čas ljubezni, veselja, radosti in sončnih dni. Zvončki, narcise, tulipani že cveto in nas veselo medse vabijo. Privoščite si pomladno veselje vsi, saj le enkrat se živi.”
nekomu diši po pomladi …..:))))))))))))
He, he muca :)))))))))) si me spravila v nasmeh…
Hm , ne vem no , mislim , da je neka teta zima pred vrati . Stoji čaka in kima :)) . Veš saj ne da ni tole lepa jesen . Mislim , da je. Nekako se mi že iz poletja sem vleče nekaj lepega , pa ne ,ne , nisem zaljubljena , res ne. Samo nekaj mi je stalno tkole v mislih , kar me na momente dela močno in po drugi strani , me ravno to dodatno obremenjuje..
Diši ti po pomladi ? Tukaj se bom s teboj lepo strinjala in bog mi je priča kako si želim , da res bi muca bilo tako , da bi ti dišalo povsem po pomladi.
Zvončki , narcise , tulipanovi nasadi , oh verjamem ti da so in cveto. Celo češnje je videti tu in tam ..
Uh , zdajle bom tole skrajšala tkole
Vse je odvisno s kakšnim pogledom vidiš naravo okoli sebe .
Pa vse je odvisno od nas samih.
Nekateri smo butli , pa se upiramo nečemu , kar bi na koncu lahko prineslo korenite spremembe.
Zdajle grem zalit hortenzije in oplet marjetice na vrtu. Mimogrede bom poiskala še najlepši cvet mojega vrta , ki cveti zame , a ga ne bom utrgala , nato pa sedla in premišljevala kako krivičen je ta svet. ….
Moral bi vsak imeti možnost ..
No , tko..
Muca ti že delaš jaz pa sem bom tudi lotila dela. Počas , ker sem še vedno zlo bubana.
aja , ko se poletje preseli v zimo in jesen , a ti veš , da je to najlepši del življenja ?
Aham,lepo si tole napisala…..
Tale misel,ki sem jo foknila tu gor,je pa zgoraj na portalu,tko da ni moje..hehehehe sem se pa ob njej nasmejala…
Ja kot sem že napisala mi je danes dan še posebej lep..Nenen nič povezan z ljubeznijo,kje pa……zdej mislim samo na tiste,ki me resnično imajo radi,s katerim sem stalno vsak dan skupa… na tiste nebogljene,ki so odvisni od mene….na tiste ki se imamo res radi…No ja neke vrste je to ljbezen..tista starševska,lepa….
Ja danes sem doma,zato se mi še lepše vse skupaj zdi……Vsi trije smo doma..in nam je lepo…tko….:)))Še vsi trije smo v pižamci,tko da..ja še en čas bo trajajo tole crkljanje,potem pa obveznost pri zdravniku..,nato po vitaminčke,da bomo bolj zdravi…..potem pa spet uživanje….heheh kaj se mi fajn zdi….kar rabim počitek tak….jep!
Da počije duša in telo…))))