NekulturenSamozavestnež, odvisnik
Zanima me, če se omenjeni zavedaš, da imaš težavo? Nikar ne nastopi osorno, premisli kaj ti želim povedati ali sporočiti. Odvisnost od interneta oziroma virtualnih odnosov je resna stvar.
Poišči si pomoč.
To piše neregistrirana osebe, verjetno poročena, ki sledi vsem pisanjem tu gor. Še več, odpira celo teme o drugih akterjih tu gor. Kaka težava je pa to?
Več ni za dodat.
Več ni za dodat.[/quote]
Se strinjam..sami “psihologi in psihoterapevti” tuki gor.
Pa tudi ce bi bila ta oseba registrirana bi bila se vedno anonimna, sploh ne spremeni stvari, res je veliko pametnih tu gori, z mano vred, lol
Ja, ampak, če stalno menjavaš vzdevke, si potem sam še bolj anonimen. Mislim, a je to res tok težko za razumet ?
Ampak zaradi nicka ni nič manj oziroma nič bolj res.
Itak vsak zase ve, ali čisto preveč časa zabije tukaj gor.
Jebe se meni za stvari, ki se jih pisal na forum 2-3 leta nazaj. Stojim za svojimi besedami. Temu se reče evolucija, človek se razvija, spreminja skozi obdobje. No vsaj eni se, drugi ste zgleda skos na istem, zato pa tud tok enga skrivanja, prekrivanja. Ampak sej, mene bi blo tud sram, če bi bil že 5 let na sociali…
To pomeni, da ne stojiš za njimi, kolk jaz to razumem. Če se ti jebe za neke besede, ki si jih izrekel.
To pomeni, da ne stojiš za njimi, kolk jaz to razumem. Če se ti jebe za neke besede, ki si jih izrekel.[/quote]
Ja naučiš se neki iz svojih napak, ampak istočasno se ne boš kej dost sekiru zarad njih. Bolj razumljivo ?
Stojim za vsemi neumnimi izjavami, ki sem jih napisal v preteklosti. Naj bodo neumne še naprej. Berte jih, pa drkajte na njih, če vam paše.
Multiniki so pa še vedno vredni pol kur*a. Kot sem že napisu, tud jst bi se lahko skrival pod različnimi vzdevki in se delal norca iz Markotov/Robijev, ampak zaenkrat še nimam tok bolanih fetišov. Će slučajno kdaj pridem do te stopnje, se bom verjetno še isti dan vrgu pod vlak.
To pomeni, da ne stojiš za njimi, kolk jaz to razumem. Če se ti jebe za neke besede, ki si jih izrekel.[/quote]
To jaz razumem, da se mu jebe za njega, saj on stoji za temi (tistimi) besedami. 🙂
To je pa res. Tu pa se strinjam s tabo.
Nekateri niti v eni temi niso sposobni pisati pod enim nickom. Samo, da lahko obsojajo in ponižujejo druge, češ kako so neumni, ker ne vedo, kaj je on/a napisal/a že v prvem postu.
Kaj se mi zdi, da je tema o meni
Ej debil
Anonimen forum je že sam po sebi anonimen, ne vem kaj se imaš skrivat na njem ? Kot da te bo kdo kdaj želel spoznat ? Nikoli ne boš nič izvedel o nikomur, niti na sliki ga ne boš vidu, nič od nič. Na pikniku te pa glih tko ne bo kt mene. S tem da tebe ne bo tam, ker si prpa….
Jaz imam prav. Vi se pa potruditi to meni dokazati.
jaz imam rad samo samega sebe
Potem si pa rit poliži!
Ja naučiš se neki iz svojih napak, ampak istočasno se ne boš kej dost sekiru zarad njih. Bolj razumljivo ?[/quote]
Super. 🙂
Poišči si pomoč.[/quote]
Kaj pa nase si kaj pomislil?
Svašta.
lol, ns, al te je okrcal. zdej pa maš k sikaš vsenaokol :)))
sicer pa kak nesmisel – nerigistrirani uporabniki kurcajo neregistrirane uporabnike. tle se vsi čist preveč sekirate, lejte kak vreme je zuni no 🙂
Hihihihehe, poglejte Nekulturneža kako se je razjezil. Jaz pa v zvezi srečna s svojim, k me na tok prelep dan, na balkonu, maže s kremco, da se mi ne zapali hrbet.
Mesec dni kasneje…
Jebise Nekulturnež, ker me zajebavaš, zdej ti bom celo stran namenila in vsem dokazala kakšen no lifer si.
We-we-we….Zrela sem, spoštovanja vredna ženska.
nekulturni, ano je že steral ? Oz je ona ugotovila da OMG ni princ…
Forum je zaprt za komentiranje.