Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nemčija ne bo cepila z drugim odmerkom, Danska se v celoti odreka cepivu

Nemčija ne bo cepila z drugim odmerkom, Danska se v celoti odreka cepivu

Pri nas pa bodo še naprej vztrajali. Slovencev ni škoda.

Slovenci pa vemo, kaj je prav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa oni vejo? Poslušaj slovensko STROKO! Teoretiki samo nekaj serjete.

Vidi ti to, stran, ki ste jo zahtevali, ne obstaja.

Cenzura 100 na uro. Da ne bi slučajno normalen folk kaj začnel dvomit.

Sami sebe cenzurirajo.

Jaz pa čakam Podravkino cepivo Čoko-Piko

Vidi ti to, stran, ki ste jo zahtevali, ne obstaja.

Cenzura 100 na uro. Da ne bi slučajno normalen folk kaj začnel dvomit.
[/quote]

Ni cenzura, samo Glupi je prevelik majmun da bi pravilno kopiral.

https://www.24ur.com/novice/korona/namesto-drugega-odmerka-astrazenece-bodo-nekateri-prejeli-drugo-cepivo.html

Moj znanec je po AZ tako zbolel, da 10 dni sploh ni mogel nič.
Vročina, driska za umret, krči v trebuhu…
In ni bil edini. Zdravnik, ki ga je zdravil je rekel, da jo je še dobro odnesel proti drugim.

Tudi jaz poznam 2 pod 60,ki sta zelo slabo odnesla po cepljenju, veliko huje kot tvoj znanec!

Kaj ni bilo najprej receno, da AZ ni za stare?
Zdaj pa kao samo za tiste nad 60?
Bodo spet delali teste s cepivi na starih ljudeh?
Groza!

Tudi jaz poznam 2 pod 60,ki sta zelo slabo odnesla po cepljenju, veliko huje kot tvoj znanec!

Kaj ni bilo najprej receno, da AZ ni za stare?
Zdaj pa kao samo za tiste nad 60?
Bodo spet delali teste s cepivi na starih ljudeh?
Groza!
[/quote]

Res čudno koliko multinickov pozna toliko umrlih in s hujšimi posledicami. Izgleda da jih je res polno. Dajte poimensko povedat kdo so te fatamorgane izmišljene, da se jih gre vprašat če je res.

Mi tak nimamo pokvarjenih serij cepiv. Recimo oni imajo serije ki povzrocajo strdke, mi pa na sreco ne.

Ko se bodo z astro cepili dohtarji, se bom tudi jaz.
Najprej da jih vidim…
Za vami bom stala v vrsti.

Res čudno koliko multinickov pozna toliko umrlih in s hujšimi posledicami. Izgleda da jih je res polno. Dajte poimensko povedat kdo so te fatamorgane izmišljene, da se jih gre vprašat če je res.
[/quote]

Izmišljevanja.

Jaz poznam sedaj že nekje 300-400 ljudi, cepljenih z AZ, najhujši učinek 2 dni doma ene par od njih na bolinški, nič resnega, slabo počutje, vročina, veliki večini pa ni bilo praktično nič. Poznam pa manj oseb, ki so bile na covidu, od tega eden ventiliran (bil na TV v času prvega vala in javno povedal svojo izkušnjo), eden star 30, bo zelo srečen, če bo dočakal 50 let – in še to, če najdejo darovalca organov, fuzbaler, star manj kot 20, ne more več preteči niti igrišča, 17 letnica hude težave – krvavitve iz notranjih organov, hospitalizirana, preživela je, kako hude so posledice, ne vem. Je pa tako, da tiste, ki sem mislil, da jih bo res zvilo (bolezni, starost…) niti ni, je pa orenk zvilo nekaj takih, za katere si ne bi mislil (mladi, zdravi, športniki).

Saj tudi so nabijali, kako sta dva ravanatelja umrla po cepljenju. Ampak se je zelo hitro izkazalo, da nihče od njiju ni bil cepljen.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Izmišljevanja.

Jaz poznam sedaj že nekje 300-400 ljudi, cepljenih z AZ, najhujši učinek 2 dni doma ene par od njih na bolinški, nič resnega, slabo počutje, vročina, veliki večini pa ni bilo praktično nič. Poznam pa manj oseb, ki so bile na covidu, od tega eden ventiliran (bil na TV v času prvega vala in javno povedal svojo izkušnjo), eden star 30, bo zelo srečen, če bo dočakal 50 let – in še to, če najdejo darovalca organov, fuzbaler, star manj kot 20, ne more več preteči niti igrišča, 17 letnica hude težave – krvavitve iz notranjih organov, hospitalizirana, preživela je, kako hude so posledice, ne vem. Je pa tako, da tiste, ki sem mislil, da jih bo res zvilo (bolezni, starost…) niti ni, je pa orenk zvilo nekaj takih, za katere si ne bi mislil (mladi, zdravi, športniki).

Saj tudi so nabijali, kako sta dva ravanatelja umrla po cepljenju. Ampak se je zelo hitro izkazalo, da nihče od njiju ni bil cepljen.
[/quote]
Prodana duša si.
Sej boš kmalu naučil lekcijo.

Točno to. Pa še vedno čakamo na dokaz o tistih “ponudbah”, da se plača pogreb, če je imel preminuli covid.

Izmišljevanja.

[/quote]

Ti potem poznaš praktično cel slovenski kontingent cepljenih z Astro? In zakaj se jim nisi pridružil? Kaj ti čakaš? So tvoje ritnice preveč svete, da bi kasirale po eno brizgo? Zakaj se ti ne greš špiknit z Astro? Cvikaš iglo?

Ti potem poznaš praktično cel slovenski kontingent cepljenih z Astro? In zakaj se jim nisi pridružil? Kaj ti čakaš? So tvoje ritnice preveč svete, da bi kasirale po eno brizgo? Zakaj se ti ne greš špiknit z Astro? Cvikaš iglo?
[/quote]

Pa saj sem se cepil, glede na to, da me, željan, da te zopet nabijem v dupe, zasleduješ po celem forumu, bi ta podatek moral zaslediti. :)))

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Pa saj sem se cepil, glede na to, da me, željan, da te zopet nabijem v dupe, zasleduješ po celem forumu, bi ta podatek moral zaslediti. :)))
[/quote]

Ti si nekaj zamešal. To, da so te s trdimi ribali med ritnice, ne pomeni, da si zdaj cepljen. Napačno so te ljubimci informirali. Čeprav je tvoj rektum posrkal na litre lulekove tekočine, to ni Astra Zeneca, o kateri gre razprava. Ne bit naiven.

Ti si nekaj zamešal. To, da so te s trdimi ribali med ritnice, ne pomeni, da si zdaj cepljen. Napačno so te ljubimci informirali. Čeprav je tvoj rektum posrkal na litre lulekove tekočine, to ni Astra Zeneca, o kateri gre razprava. Ne bit naiven.
[/quote]

hahahahaaa…

New Report

Close