nemoralna ponudba
Ej Štefi moja…………….če bi bila bližje bi takoj prišla…. Zdaj, pod večer sem šele prišla malo k sebi in sem malo pojedla……. Cel dan sem sam na WC hodila….:(((((((((( Zvečer sem si spet juhice zaželela….ampak je potem nisem naredila, ker bi preveč časa trajalo. Sem hotela res tisto dobro, domačo govejo juhico….ampak jo bom pa jutri skuhala……. Ne vem kaj me daje…da mi vsak večer juhica paše…. Hm………. No….sicer sem pri kosilu pojedla prežganko….a kaj ko sem jo čez 5 minut že vrgla ven:((((((((((( Skratka….kot pravim……od celega dne….je danes končno v želodčku obstalo le nekaj piščančka, ki sem ga pojedla za večerjo… Ampak tale tvoja juhica iz bučk mi je pa zdaj prav zadišala………mmmmmmmmmmmmm……………
zlo rada otroke mal crkljam, če so pa noseči, pa sploh…..:-)
A veš, kako dojenčku, ki ima krče, narahlo masiraš želodček? Reci možu, naj nekaj podobnega naredi tudi tebi.
Z oljem naj te namaže po trebuhu in naj ti pomaga.
no to vsaki pravi….dokler ne poskusi…….upssssssssss
poglej kaks e polej lepo za rokice držijo…pa še in še je prednosti…….upsssssssssssssss
dej no frend, ne bit storokopitenn…kar poglej, to je ziher trnd prihodnosti…mal pomisli, filmska industrija,bančniki , politiki in navadni smrtniki….skoz več jih je, ki so spoznali pravo ljubezen do bljižnega……
sploh pa….a ni lepo pogledat krepkega možatega deca, kak…upsssssss……
ps.pejt v videoteko in mal prebrskaj…pa boš videl…hahahahahaha
pa še neki ti povem….če bi blo tak, kot ti praviš……..ne bi bili tako zanimivi za ženski del……..sam poglej, kako se ženske lepo razumejo z temi nežnimi moškimi!?
tak da nisem čist prepričan, če ne bi blo za poskusit……saj rit je rit?!
hehe, ta najsvetejši tvoj vzornik, mi je ene dve leti nazaj javno zabrusil, da se s tako “emancipiranko kot sem jaz” on že ne bo več pogovarjal .-))))))))
brezupen primer kot vidiš, če je še ruglja minilo, da bi se menu z menoj :-)))))
evo sp…tzdej pa jasno in glasno, dej karte na mizo.
kateri organ pa bi mogu uporabljat ?
oziroma, da ti olajšam razmišljanje:
katerga bi ti ?