Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nemorem več živet.postala sem revež.

nemorem več živet.postala sem revež.

Lp.danes sem dobila plačo 698 eu poplačala vse obveznosti ostane mi 30 evrov za cel mesec nevem nevidim več izhoda doma sploh ne kurim ne upam spimo na hladnem …zmešalo se mi bo dobesedno prekleta država in njihovi davki samo kradejo ljudje pa hiramo kako dolgo še ..

Bodi vesela, da nisi v moji koži. Ko boš brezposelna, se oglasi, ko še teh 689 EUR ne bo…

Tudi pri nas je enako. Drži nas samo to da smo v zadnjem letu marsikaj preživeli in tudi to bomo. Moraš biti močen, če ne zaradi sebe pa zaradi otrok.

To je samo sredstvo oz predpriprava za resnično plenjenje, tj, nepremičnine. Vmes so še priskledniki- krokariji v kravatah. Odvetniki, sodni vročevalci, izvršitelji,…..

Nikoli obupat jaz delam samo občasno in vseeno preživim in upam na boljši jutri .
Kaj pa mož ima še zaposlitev ,če ne gre drugače prosi za pomoč starše in ti bosta gotovo
pomagala ali si kdaj pomislila ,da bi združili finance in skupno živeli bi imeli manj stroškov
samo če se res razumete med seboj in ne iščete prepirov med sabo .Razmisli in ukrepaj.
Ampak nikoli ne obupaj .

volili raznorazne kucanove derivate, bo v Sloveniji revscina na veliko+lakota…..

koga bi pa po tvoje bilo treba volit, da nam bo bolje in zakaj?

Prav imaš, Brklc. Zdaj, ko ljudje ne bodo zmogli davka, saj še za položnice in hrano ni več, bo prišel denar iz davčnih oaz.
Na 2. ali 3. ponovljeni dražbi bodo pokupili za drobiž.
Pa že tako je kriza spustila cene nepremičnin.
Kupcev zdaj ni, ker normalni državljani nimajo denarja in ne dobijo kreditov. Milijarde so parkirane v davčnih oazah in v sefih v Švici.Čakajo na poslednje plenjenje.
Peklenski načrt se odvija!

koga bi pa po tvoje bilo treba volit, da nam bo bolje in zakaj?[/quote]

volis tisto stranko ki je proti komunizmu in nacisocializmu.

Elena Ana na publishwallu te citira

Točno to. Ko bo prišel davek na nepremičnine, bo šele folk popizdil. Sedaj sploh marsikdo še ne ve, koliko bo v resnici plačal, ker si ljudje kar ne izračunajo. Ni samo davek na nepremičnine za hiše, stanovanje.Hujši je davek na stavbno zemljišče, tam bodo usekali po žepu.Kmetje bodo plačali 3.000-6.000 EUR, in to mali kmetje…

Kako naj prosim starše sami nimajo ničesar vse finance imava z partnerjem skupaj se ne kregamo smo zelo složni vendar niti za krompir več ni groza mi je res avta nemormo več registrirat ni za bencin v službo bo treba 10 km z kolesom skratka za nič več nimamo..

volis tisto stranko ki je proti komunizmu in nacisocializmu.[/quote]

Se pravi, JJ-ja?

to ni odgovor na moje vprašanje

in kam je šlo 668 evrov?

Brklc, hvala za te krokarje v kravatah. Me zdravje muči seveda poleg financ in sem čisto v riti, ampak ti si me pa tako nasmejal. Ti si res faca.

Drugače pa res je katastrofa. Jaz z mojimi 415 € ne morem ne živet ne umret. Pa ko bi le zdravje bilo, pa še tega ni. Bolj v podnu človek ne more bit.

Pa kaj bi brez vas, tu se še edino malo sprostim.

Te razumem, tudi pri nas je tako. Sem brez službe, partner je zaprl firmo, ker ni dela, plus tega so se nam še nabrali dolgovi za nazaj in na davčni. Edini Prihodek ki ga imamo je trenutno otroški dodatek, jaz še čakam na odločbo za DSP. partner kaj malega naredi na črno, da imamo sploh za sproti, pa za glavne položnice. S hrano nam pmaga tašča, hvala bogu.

Prav imaš, Brklc. Zdaj, ko ljudje ne bodo zmogli davka, saj še za položnice in hrano ni več, bo prišel denar iz davčnih oaz.
Na 2. ali 3. ponovljeni dražbi bodo pokupili za drobiž.
Pa že tako je kriza spustila cene nepremičnin.
Kupcev zdaj ni, ker normalni državljani nimajo denarja in ne dobijo kreditov. Milijarde so parkirane v davčnih oazah in v sefih v Švici.Čakajo na poslednje plenjenje.
Peklenski načrt se odvija![/quote]

No, ta načrt se odvija že od revolucije med 2.sv. Osamosvojitvena vojna, pa je bila samo razdelitev teritorija resničnih plenilcev. Ko se bo oplenilo slednje privatno premoženje (v cca15.letih), se bo začela razprodaja osnovnih življenjkih dobrin: voda, les, obdelovalna polja… Tako bo današnja mladina v prihodnosi gledala vodni izvir, piti pa ne bo mogla…
enak režim je sedaj v nekaterih afriških državah.

700 EUR plače ni tako malo, res pa ne vem, koliko vas je v družini, koliko zasluži partner, koliko znašajo ostali prihodki družine in predvsem, koliko in zaradi česa ste zakreditirani.

to ni odgovor na moje vprašanje[/quote]

Zdaj pa ti meni nekaj povej, zakaj socializmu in na konec koncev tudi komunizmu (čeprav to sama nikoli nisem bila), če pa smo takrat imeli raj in nebesa? In zakaj zdaj volit te demokrate, ki si samo polnijo svoje žepe, za folk pa mu je malo mar?

Kam je že tito hodil na safarije?

to ni odgovor na moje vprašanje[/quote]

Zdaj pa ti meni nekaj povej, zakaj socializmu in na konec koncev tudi komunizmu (čeprav to sama nikoli nisem bila), če pa smo takrat imeli raj in nebesa? In zakaj zdaj volit te demokrate, ki si samo polnijo svoje žepe, za folk pa mu je malo mar?[/quote]

ne razumem tvojega vprašanja

Nekako so vsi tajkuni najbolj delovali v letih 2004-2008 in v takratnem gospodarskem razcvetu se je Slovenija nenormalno zadolžila. Kdo že je takrat vodil vlado?

Nekako so vsi tajkuni najbolj delovali v letih 2004-2008 in v takratnem gospodarskem razcvetu se je Slovenija nenormalno zadolžila. Kdo že je takrat vodil vlado?[/quote]

je bil ustanovljen Forum 21.Ves kdo je lastnik te druscine,ves tudi s kaksnim namenom je bil ustanovljen in tudi ves,kako je globoko zabredla Slovenija zaradi tega experimenta……

Ne vem….a res je treba tudi revščino spolitizirat?
Čisto osebne stiske ljudi….čedalje večjega števila ljudi? Izkoriščat za propagando in politikanstvo?
A res je treba trditi neverjetno neumnost, da bi pod drugačno vlado pa živeli bolje? A pod drugo
vlado pa ne bi bilo treba plačati bankam? Pa globalna kriza bi bila nekje daleč, pri nas že ne…
Kere nebuloze…

Dejstvo je, da so se v času krize zamenjale že ene štiri vlade….pa je edino, kar je enako, samo
stalno, nezadržno drsenje standarda dol….dol….za navadne ljudi seveda.
Drugo dejstvo je, da ne glede ne to, kdo je na vrhu, in kdo je tik pod vrhom, gre obema zelo dobro.
ne se bat za njih….pozicija in opozicija imata obe dodobra polne žepe…

New Report

Close