Nemška pevka NENA je na pravi stran
Kopirano;
Kdo ne pozna njenih 99 Luftballons?
NENA je bila že vedno iskrena, srčna in svojeglava v pozitivnem smislu besede. Znala je razmišljati s svojo glavo in takšna je tudi ostala. Že nekaj mesecev spremljam njene izjave za medije, ki so bile velikokrat dvoumne, vendar sem vedela, da je spregledala igrico, ki nam jo predvajajo že več kot eno leto. Mediji so jo takoj začeli po malem napadati, čeprav dejansko nikoli ni rekla kaj proti ukrepom ali cepljenju. Zagotovo je bil to iz njihove strani opozorilni znak, da naj preneha. Ampak jo premalo poznajo. NENA bo vedno naredila po svoje.
Sedaj je prišel čas, ko je rekla: DOVOLJ JE in se po twitterju javno zahvalila mestu Kassel, kjer so to soboto potekale velike demonstracije proti korona fašizmu.
Vesela sem, da se je izpostavila in vedela sem, da se slej ko prej tudi bo. Ve, da ji od sedaj naprej ne bo lahko, saj jo bodo osrednji mediji mrcvarili in cvrli po dolgem in počez. Ve, da jo čaka najhujši medijski linč, kot je to doletelo Michaela Wendlerja in glasbeno ikono Xavier Naidooja.
Vprašajte se, dragi moji slovenski glasbeniki in glasbenice, igralke in igralci ter vse medijske osebnosti, zakaj je to naredila?
Morda zato, da bo lahko šla s čisto vestjo spat in se bo zjutraj lahko pogledala v ogledalo? In da bo lahko mirne vesti pogledala v obraz svojim otrokom ter vnukom?
Saj to je največ, kar imamo. Svojo čisto vest, pravilna ravnanja in pravilne odločitve. Imamo tudi naše zanamce, za katere živimo in katerim smo vzgled.
A ni to dovolj velik razlog, da se opogumite tudi vi in rečete: DOVOLJ JE, kot je to naredila NENA?
To je bla bla, smao zato, ker ima danes rojstni dan. 61 let. Ugotovila je, da se stara in bi rada še malo zaslužila s petjem preden jo pobere.
Bi bilo pa na njena leta boljše, da malo pazi na zdravje in manj filozofira.
Niso samo glasbeniki trenutno brez zaslužka. Kriza je za marsikoga in nič drugače ne bi bilo, eč bi jutri vse ukrepe sprostili.
Meni osebno recimo ni do tega, da bi v naslednjih 3 letih hodil na neke velike koncerte, pa če jih takoj jutri organizirajo.
Saj na zavodih za zaposlovanje že desetletja tupijo ljudem, da se morajo prekvalificirat, če izgubijo službo in ne najdejo zaposlitve v svojem fohu. No, to je zdaj to. Velja tudi zate, ludi.
Ampak maske bo pa treba še en čas nosit.
jaz ne nosim maske, to ti je jasno, taki kot ti če se postavijo pred mano in mi kaj rečejo, pojem za zajtrk, jasno?
[/quote]
Haha, tolaži se s tem.
Posral bi se, če bi se to zares zgodilo. Garantiram.
Pa nehaj s tem lažnim bildanjem ega. Raje poskrbi, da boš dejansko imel kaj jesti za zajtrk. to, kar ti počneš je samo za v norišnico.
Haha, tolaži se s tem.
Posral bi se, če bi se to zares zgodilo. Garantiram.
Pa nehaj s tem lažnim bildanjem ega. Raje poskrbi, da boš dejansko imel kaj jesti za zajtrk. to, kar ti počneš je samo za v norišnico.
[/quote]
A to tam delaš?
Ker se ravno pogovarjamo, kako se moteče ljudi spravlja na silo in s pretvezo na psihiatrijo.
Btw, ne se hecat, Slovenija nima toliko kapacitet, kolikor je motečega.
Da se ne bo zgodilo obratno!