Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEMŠKI DOKTOR DIREKTOR BOLNICE THOMAS JENDGES NAREDIL SAMOMOR

NEMŠKI DOKTOR DIREKTOR BOLNICE THOMAS JENDGES NAREDIL SAMOMOR

Poln k imam teh vaših teorij zarote na tem forumu!

Ta psihič spet razširja laži, stara jajca, ki so bila že neštetokrat ovržena!!

Lahko bi se pozanimal, da je to internetni scam, ki križi že od novembra!

Na videu pa sploh ni  zdravnik, ki je naredil samomor, temveč dr. Guido C. Hofmann!

Razumeš, tele zarukano?? GUIDO C. HOFMANN je to!!

Prekleti kreteni, pa da še vedno prosto hodite po tem svetu!

Odgovor na objavo uporabnika
ADMINI BRIŠITE TO SRANJE, 02.01.2022 ob 13:19

Poln k imam teh vaših teorij zarote na tem forumu!

Ta psihič spet razširja laži, stara jajca, ki so bila že neštetokrat ovržena!!

Lahko bi se pozanimal, da je to internetni scam, ki križi že od novembra!

Na videu pa sploh ni  zdravnik, ki je naredil samomor, temveč dr. Guido C. Hofmann!

Razumeš, tele zarukano?? GUIDO C. HOFMANN je to!!

Prekleti kreteni, pa da še vedno prosto hodite po tem svetu!

lej govedo. Ti tako povem.

Sam nisem šel tega desca dohtarjevega gledat.

Vsekakor se informacija deli še vedno tudi po twiterju in ni neke jasnosti sploh za nas ki smo v tej državi ali je blef ali ne. Posnetek ni blef kot kaže in vsaj nekaj je na tem.

Drugo znano je že zelo znanano da fakt chekerji to niso inj zavajajo kot prasci, podobno kot ti, ki želiš tudi če bi ta informacija bila zavajajoča vse moje deljene informacije demantirati.

Gobec bi ti bilo potrebno razbiti prascu ogabnemu. Ne moremo tisoč informacij preverjati do fundamenta vsakič sploh pa ne na način kot vi nabijate še ko se nekdo posname in je vse črno na belem najdete izgovor da ga je vrabec posnel. Golazen hudičeva gnusna če bi te jst v roke dobil prase jedno da se primeva za vrat in daviva do onemoglega. Crkn gnoj, ker zaradi takih kot si ti mnogi umirajo ker verjamejo gnusobam in kako so vsi pošteni ter jih skrbi za njih pezde hudičev gnili. Kurba trapasta zabita a ti je janša kdaj kak kos kruha dal na mizo ? Ti prasec hudičev in vsi vi gnoji ki iščete kurac v kupu sena da bi vse lahko označili za laž. Mrš

Čakte se golazen tud vas bo doletelo prej al slej jebo vas vaša gnusoba.

Darwin, tle pa nimaš prav.

Ravno v tem je problem, da nekateri ne preverjate informacij, s katerimi vas filajo, tudi Robi rad objavlja kakšne take zadeve, ki po samo nekaj klikih hitro izpadejo kot že ovržena laž.  S takim pristopom delata škodo vsemu, za kar se borita.  Če objaviš neko zadevo, moraš prej vsaj malo poklikati po netu in se prepričati, da ne gre za scam.  Če ti pa ljudje napišejo, za kaj se gre, pa to sprejmi kot nauk, da si brcnil v temo in se poskusi v prihodnje spremeniti v smislu, da ne boš tako naiven, sicer izpadeš kot druga stran taistega kovanca z lažmi, na katerega ves čas kažeš.

Pamet v roke pa brez zmerjanja.

Evo njegov video, 02.01.2022 ob 09:55

Smo zbujeni, 01.01.2022 ob 22:32

Smo zbujeni majmunčino, pa ti?

https://siol.net/digisvet/novice/resnica-o-tragicni-smrti-doktorja-ki-je-skocil-s-strehe-svoje-bolnisnice-566033

Kdor še vedno ne verjame, tu je njegov video: (https://twitter.com/DaveNestor22/status/1463273672588808195 )

Saj poznamo resnico in sem že videl njegov posnetek.

Kot pričakovano, pa bo janšistična fašistična golazen zanikala resnico, ker ne bodo priznali genocida. Saj vidimo, da popolnoma znorijo, ko se predstavijo dokazi za genocid.

umiri se malo, 02.01.2022 ob 13:54

Darwin, tle pa nimaš prav.

Ravno v tem je problem, da nekateri ne preverjate informacij, s katerimi vas filajo, tudi Robi rad objavlja kakšne take zadeve, ki po samo nekaj klikih hitro izpadejo kot že ovržena laž.  S takim pristopom delata škodo vsemu, za kar se borita.  Če objaviš neko zadevo, moraš prej vsaj malo poklikati po netu in se prepričati, da ne gre za scam.  Če ti pa ljudje napišejo, za kaj se gre, pa to sprejmi kot nauk, da si brcnil v temo in se poskusi v prihodnje spremeniti v smislu, da ne boš tako naiven, sicer izpadeš kot druga stran taistega kovanca z lažmi, na katerega ves čas kažeš.

Pamet v roke pa brez zmerjanja.

Kdo nima prav? Je debil zgoraj delil potrjene informacije da je vest lažna? Nabija da je lažna. Pa kje vi živite. Saj vam covid tudi in vse v zvezi z njim nabijajo da ni lažno vse kar se prikazuje ker uradno lahko uradniki naredijo da je uradno šteeeeeeeekaš?

Še bolj točne informacije se demantirajo in na laž postavljajo pa čeprav niso.

Odpri internet pa boš dobil 100 strani ki ti potrdi info in sto ki pravi da je lažno. Kva boš? Boš šu kopat iskat mrtveca v drugo državo in ga spraševal?

Posnetek je. A je? Pove v posnetku. A pove? Pove. Kva pa je naprej štorija nabudlana pa boh si ga vedi. In pezde ki meni pravi da sem glumac je najmanj tok glumca kot jst če je to vse skupaj gluma kar počnemo.

Vsak dan imaš po TV polno laži. Hm a to je res da niso? pa ne me j. zbudte s že.

Lej vzemi si cajt če ti je do resnice pejt pa preveri. Pa potem povej. Ne da tukaj se greš kaj je prav kaj ni prav ne me j.

Delil sem informacijo ki jo mnogi delijo. Odprl tudi nekaj strani ki to potrjuje. Kaj drugi odpirajo kje so oni prebrali od koga rekla kazala pa oni verjamejo zapisanim besedam pa naj sebi odgovarjajo.

Saj ti statistiko tudi prikazujejo vsak dan pa mnogo tega se pojasnjuje da se lažira. Torej komu verjeti?

Lej cepleni verjamejo prascem ki bi jih radi še naprej pocepili pač kdo drug pa verjame tudi komu drugemu.

Je pa dejstvo da se zagotovo polno lažnih informacij plasira da bi zavedli in prikrili pravo resnico in da vse postane en velik golaž.

Robi650, 02.01.2022 ob 13:57

Saj poznamo resnico in sem že videl njegov posnetek.

Kot pričakovano, pa bo janšistična fašistična golazen zanikala resnico, ker ne bodo priznali genocida. Saj vidimo, da popolnoma znorijo, ko se predstavijo dokazi za genocid.

Hudič vedno obrača resnico v laž in obratno.

Saj vidiš da ne glede na to kaj ven pride oni obrnejo pa če je še bolj očiotno. Pa naj bo to ko snamejo maske ko se kao kamere ugasnejo naj bo to intervju z direktorjem who da je posnetek lažiran, maske pa so jim duhovi z gobcev dol pobrali.

Važn da folk nasede, postane še večji suženj in se ga z debilizmom futra od jutra do večera.

darwindarko, 02.01.2022 ob 14:09

Hudič vedno obrača resnico v laž in obratno.

Saj vidiš da ne glede na to kaj ven pride oni obrnejo pa če je še bolj očiotno. Pa naj bo to ko snamejo maske ko se kao kamere ugasnejo naj bo to intervju z direktorjem who da je posnetek lažiran, maske pa so jim duhovi z gobcev dol pobrali.

Važn da folk nasede, postane še večji suženj in se ga z debilizmom futra od jutra do večera.

Saj to je logično, da bodo prasci fašistični zanikali genocid. V glavnem so to janšistični prasci, koprive, psihični bolniki, kot je psihični bolnik njihov firer janša.

Robi650, 02.01.2022 ob 14:13

Saj to je logično, da bodo prasci fašistični zanikali genocid. V glavnem so to janšistični prasci, koprive, psihični bolniki, kot je psihični bolnik njihov firer janša.

Ma povsod je ta fašistična satanistična golazen prisotna.

S pravno fikcijo so vse nategnil in iz vsega naredili biznis.

Od rojstva do smrti si jim dobiček in biznis. Tudi če bi se po riti popraskal bi ti to zaračunal če bi znal.

V tem primeru pač tole kar si objavil, ni resnično, pa lahko Robi nori in zmerja v nedogled.

Tu je video dr. Hofmanna:

.https://www.youtube.com/watch?v=No5KqkoQncg

umiri se malo, 02.01.2022 ob 14:33

V tem primeru pač tole kar si objavil, ni resnično, pa lahko Robi nori in zmerja v nedogled.

Tu je video dr. Hofmanna:

.https://www.youtube.com/watch?v=No5KqkoQncg

Se pravi vam je kje problem sedaj?

V imenu,priimku? V tem kar pove? V tistem samomoru ki naj bi se zgodil?

Zaradi mene se lahko piše čupababa če hoče in lahko folk napiše kar hoče ispod videa.

Bolj je stvar v tem, da je Dr. ,kaj pove.

Zelo ozko kajne? Torej del stroke,ki se omenja in pa totalno nasprotno mnenje uradne nebuloze ki se forsira za resnico.

Twiter video pravi da je francka, you tube video da je jožica.

Lej ne vem, tudi ne vem kako ti veš razen če jo poznaš.

ostalo sem pa obrazložil

Se nikakor ne more sprijaznit s tem, da nima prav.

Tragokomika.

Kako si ti lahko končal OŠ, mi ni jasno. Opismenjen kot v 3. razredu, bilologioja in kemija na popolni nuli, za fiziko si pokazal, da ne ločiš niti energij, moči sklepanja nimaš, kako pri bogu si izdelal OŠ?

A sta ati in mami v šolo nosila darila, ker drugače si ne znam razlagati tega, da taki končajo OŠ!

ena stara, 02.01.2022 ob 14:51

Kako si ti lahko končal OŠ, mi ni jasno. Opismenjen kot v 3. razredu, bilologioja in kemija na popolni nuli, za fiziko si pokazal, da ne ločiš niti energij, moči sklepanja nimaš, kako pri bogu si izdelal OŠ?

A sta ati in mami v šolo nosila darila, ker drugače si ne znam razlagati tega, da taki končajo OŠ!

Od tebe sem prepisoval govno

Pa cept se pejte spet da bomo drugi zaščiteni pa  čelado ne pozabte si nataknit da bomo mi imeli glave cele.

darwindarko, 02.01.2022 ob 14:55

Od tebe sem prepisoval govno

Težko, ker bi več odnesel. Sramotiš ne le sebe, pač pa svoje starše in učitelje.

ena stara, 02.01.2022 ob 14:57

Težko, ker bi več odnesel. Sramotiš ne le sebe, pač pa svoje starše in učitelje.

ENAKO

darwindarko, 02.01.2022 ob 14:42

Se pravi vam je kje problem sedaj?

V imenu,priimku? V tem kar pove? V tistem samomoru ki naj bi se zgodil?

Zaradi mene se lahko piše čupababa če hoče in lahko folk napiše kar hoče ispod videa.

Bolj je stvar v tem, da je Dr. ,kaj pove.

Zelo ozko kajne? Torej del stroke,ki se omenja in pa totalno nasprotno mnenje uradne nebuloze ki se forsira za resnico.

Twiter video pravi da je francka, you tube video da je jožica.

Lej ne vem, tudi ne vem kako ti veš razen če jo poznaš.

ostalo sem pa obrazložil

Problem je v tem, da ta gospod na videu NI  noben  Jendges, ampak dr. Hoffmann,  torej je vsakemu razmišljujočemu človeku jasno, da je s takšno “novico” na Telegramu, kjer se je zadeva objavila,  nekaj hudo narobe oziroma obstaja možnost, da gre za manipulacijo.  Pazi – nikjer ne trdim, da na “drugi strani” zavajajočih informacij ni, trdim pa, da tale novica pač ne pije vode.

Če pa razmišljam kot laik, pa me čudi naslednje:  direktor bolnišnice je storil samomor, to je preverjeno dejstvo.  Skočil s strehe, tudi to je preverjeno dejstvo.  Samomoru kot dejanju ne oporeka nihče, tudi anticepilci, ki so “novico” objavili na Telegramu, ne.

Ampak, zakaj bi ta gospod direktor v znak nestrinjanja s cepljenjem in ostalo covid propagando, šel naredit samomor?  Ljudje, ki se borijo proti “plandemiji” kot sami temu pravite, ne delajo samomorov vsem na očeh  kot znak nekakšnega protesta in obenem dejanje samomora celo postavljajo za zgled.  Ti ljudje se za svoje prepričanje borijo in ga širijo.  Ne delajo samomorov, ne skačejo s streh.  zato mi ta zgodba sama po sebi ne deluje resnična, ker če že štartu vidim, da glavna informacija – objava posnetka “njegovega” govora ni resnična, zame to pomeni, da je vse skupaj en velik mišmaš.

To je moje razmišljanje, zdaj pa lahko začneš z zmerjanjem, če želiš, jaz pa zaključujem v tej temi.

gnusoba ogabna

gnusoba

Zdaj pa si jo!Hahahaa

Resnico je povedala tebi in Robiju.

Te boli, a ne?

umiri se malo, 02.01.2022 ob 15:10

Problem je v tem, da ta gospod na videu NI  noben  Jendges, ampak dr. Hoffmann,  torej je vsakemu razmišljujočemu človeku jasno, da je s takšno “novico” na Telegramu, kjer se je zadeva objavila,  nekaj hudo narobe oziroma obstaja možnost, da gre za manipulacijo.  Pazi – nikjer ne trdim, da na “drugi strani” zavajajočih informacij ni, trdim pa, da tale novica pač ne pije vode.

Če pa razmišljam kot laik, pa me čudi naslednje:  direktor bolnišnice je storil samomor, to je preverjeno dejstvo.  Skočil s strehe, tudi to je preverjeno dejstvo.  Samomoru kot dejanju ne oporeka nihče, tudi anticepilci, ki so “novico” objavili na Telegramu, ne.

Ampak, zakaj bi ta gospod direktor v znak nestrinjanja s cepljenjem in ostalo covid propagando, šel naredit samomor?  Ljudje, ki se borijo proti “plandemiji” kot sami temu pravite, ne delajo samomorov vsem na očeh  kot znak nekakšnega protesta in obenem dejanje samomora celo postavljajo za zgled.  Ti ljudje se za svoje prepričanje borijo in ga širijo.  Ne delajo samomorov, ne skačejo s streh.  zato mi ta zgodba sama po sebi ne deluje resnična, ker če že štartu vidim, da glavna informacija – objava posnetka “njegovega” govora ni resnična, zame to pomeni, da je vse skupaj en velik mišmaš.

To je moje razmišljanje, zdaj pa lahko začneš z zmerjanjem, če želiš, jaz pa zaključujem v tej temi.

Lej ne delaj se tumpeka če razumeš vsaj nekoliko zadev ki si jih opisal.

kar se tiče samomora je izrecno napisano da je vprašanje ali je bil samomor ali umor.

Kot drugo samomori v teh časih niso nobena izjema sploh ko se človeka potisne v kot tako zasebno kot službeno.

Ne delaj se da tega ne veš. Če pa veš pa se delaš da je nelogično, nerazumno pa si govedo gnusno.

Ta situacija ki se dogaja ni na noge spravila samo en segment ljudi ampak vse segmente z družbenega kot strokovnega področja. To kar se mi prepucavamo tukaj gor je del te vojne informacijske in ves čas se namerno deli lažne informacije. No tisti, ki nas noben ne plačuje za deljenje in imam tudi intuicijo ter neko srčnost poskušamo deliti kar se da točne informacije. Zagotovo pa se tudi nas lahko okrog prinese.

Je pač dejstvo in tega se zavedajo tudi gnusobe. Ampak gnusno je potem natolcevanje da če se zgodi da kaka informacija ne drži popolnoma da se nam poizkuša vse naše deljene informacije, mnenja, videnja, izkušnje poteptati na račun ene zavajajoče info, ki je bila namerno zavajajoča, da bi se jo na ta način izkoristilo in v ta omenjeni namen.

Spet, 01.01.2022 ob 23:14

Spet se je osramotil. Očka bi bil ponosen.

Vsi smo ponosni nanj!

darwindarko, 02.01.2022 ob 15:19

Lej ne delaj se tumpeka če razumeš vsaj nekoliko zadev ki si jih opisal.

kar se tiče samomora je izrecno napisano da je vprašanje ali je bil samomor ali umor.

Kot drugo samomori v teh časih niso nobena izjema sploh ko se človeka potisne v kot tako zasebno kot službeno.

Ne delaj se da tega ne veš. Če pa veš pa se delaš da je nelogično, nerazumno pa si govedo gnusno.

Ta situacija ki se dogaja ni na noge spravila samo en segment ljudi ampak vse segmente z družbenega kot strokovnega področja. To kar se mi prepucavamo tukaj gor je del te vojne informacijske in ves čas se namerno deli lažne informacije. No tisti, ki nas noben ne plačuje za deljenje in imam tudi intuicijo ter neko srčnost poskušamo deliti kar se da točne informacije. Zagotovo pa se tudi nas lahko okrog prinese.

Je pač dejstvo in tega se zavedajo tudi gnusobe. Ampak gnusno je potem natolcevanje da če se zgodi da kaka informacija ne drži popolnoma da se nam poizkuša vse naše deljene informacije, mnenja, videnja, izkušnje poteptati na račun ene zavajajoče info, ki je bila namerno zavajajoča, da bi se jo na ta način izkoristilo in v ta omenjeni namen.

Če bi znal sam razmišljati, bi videl da nekaj ne štima v temu brez iskanja dodatnih pojasnil. Tako si pa glup do kraja in se smešiš z vsako objavo bolj.

Anonimnež, 02.01.2022 ob 00:55

kromp in lopata, 01.01.2022 ob 22:32

jao strunca debilna. 1 klik rabmo da te takoj postavmo na laž. pa še za staro novico gre

https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-germany-idUSL1N2SF2DI

hahahahahhahah DEBIL.

A vas je več, ki po teh temah z več nicki dežurate iz obupa? Ni važno od kdaj je novica, važno je, da se objavi in da se ljudi obvešča. To pomeni da te stvari spremljate tudi sami? Lepo.

a ti si pa good cop vzdevek monovja? dj ne seri. če tip zavaja in namerno laže. če neb pol bi bli tut mi tiho in mu ne bi skakal v zelje. če pa nekdo namerno laže, ja valda da ne boš tiho. kva ti tle ni jasn?? jaooo

jaooo darčica. al si res  totaln narcis da nisi sposoben sam pr seb priznat da si se zmotil al pa si totalni debil. lohk tut oboje al pa še kej zravn.

ja valda no ti lepiš članek in iz njega vlečeš bombastične zaključke kljub temu da je vsebina članka LAŽNA. jaoooo. 😁😁😁

New Report

Close