Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nenavadna imena in priimki

Nenavadna imena in priimki

Spodaj tema o imenih, pa me zanima, kakšna so najbolj nenavadna imena/priimki, ki jih ponate. Jaz poznam eno ki se piše Torbica, pa Mesojedec in to so mi bili najbolj smešni priimki

Poznam ljudi s priimkom: Mesojedec, Predikaka, Klobasa, Kurva (ta gospa je še
na visokem položaju in ko komentirajo priimek je res nerodno).

Živa Groza, Priimek Fuk, Pofuk, Klinc pa še kaj bi našlo

Predikaka, Pezdirc Pofuk, Fikfak, pa poznam enega, ki se piše Klobasa

Pezdirc:)

Poznam priimek: Klinc, Kurčevski

Poznam ene, ki se prišejo Čulibrk, pa eno gospo, ki se piše Miša, pa enga tipa po priimku Ofak. Pa se ne hecam.

Ofak zmaga:)))

Jaz poznam samo ene, ki se pišejo Drekonja, potem se pa seznam čudnih priimkov neha. Čudna imena? Da začnem naštevat ne bi bila danes konec. Če nekako strnem so to vsa novodobna pasja imena, in debilna starinska slovenska in bosanska imena.

Poznam enega, ki se piše Ritonja, pa tudi ime ima prav nenavadno, glede na to, da je še mlad. Ne bom povedala, kako mu je ime, ampak recimo nekaj podobnega kot Leopold Ritonja.

Naj še napišem, da se ta Ofak vsem predstavlja le po imenu in ne po priimku. Jaz sem za njegov priimek zvedla šele, ko smo podpisovali ene uradne papirje. In ga čisto razumem. Ne razumem pa, zakaj si ne gre priimka spremenit. Sej ni tko težko.

Ker se ne sramuje svojega porekla in mu dol visi, kaj si neka mona s perfektnim imenom in priimkom misli?

Kako da se ga ne sramuje? Zakaj se pa vsem samo z imenom predstavlja (tudi poslovno oz. službeno), ljudem, ki ga niti ne poznajo in bodo z njim sodelovali?

Ker se ne sramuje svojega porekla in mu dol visi, kaj si neka mona s perfektnim imenom in priimkom misli?[/quote]

Če bi mu dol viselo, bi se predstavljal z imenom in priimkom, ne samo z imenom. Zato mislim, da mu stoji.

Kolega (policaj) mi je zadnjič pravil, da je ustavil gospo, ki se je pisala (ime) Vesel Tič. Tič je možev priimek….

Ker se ne sramuje svojega porekla in mu dol visi, kaj si neka mona s perfektnim imenom in priimkom misli?[/quote]

Če bi mu dol viselo, bi se predstavljal z imenom in priimkom, ne samo z imenom. Zato mislim, da mu stoji.[/quote]

Ne da se mu ukvarjat s cepci.
(podnapis za tiste, ki ne štekajo: takimi s popolnimi imeni in priimki.)

Najboljše, da se gremo vsi preimenovat v Janez Novak ali Micka Kovač.

Če bi mu dol viselo, bi se predstavljal z imenom in priimkom, ne samo z imenom. Zato mislim, da mu stoji.[/quote]

Ne da se mu ukvarjat s cepci.
(podnapis za tiste, ki ne štekajo: takimi s popolnimi imeni in priimki.)

Najboljše, da se gremo vsi preimenovat v Janez Novak ali Micka Kovač.[/quote]

Jaz bi bila rajši Marjana Držaj, moj mož se bo pa preimenoval v Petra Držaja.

Poznam priimek Ofak (super dečko drugač 🙂 ), Klobasa (dosti močna punca), Divjak (res je kar divji), Drakulič (v redu družina), in še ….

Pride na upravno enoto ženska:
“Rada bi spremenila ime…Sem Francka Fuk…”

Uslužbenec razumevajoče:
“Seveda gospa, kako pa bi se želeli imenovati?”

Ženska odgovori:
“Fani Fuk….”

sem zasledil
fukaš drago

hahaha, ta je zmagala.
dugače pa poznam kar nekaj zgoraj naštetih: Ritonja, Klinc, Predikaka in se mi razen slednjega, ki sem ga spoznala v otroštvu, ostala dva nikoli nista zdela hudo smešna. Nekateri starši so bolj smešni, ko izberejo dobro kombinacijo, pri na primer imenu Naj moraš kar premisliti. Lahko mu daš Klobasa, Pivec, Medved,…

Poznam enega gospoda, ki mu je ime Vili, piše se pa Čar. Viličar :=)

Al pa en k se piše Kuhar in da svojmu frocu ime Naj, torej Naj Kuhar.

Normalno da je Tič možev! :))

Sem slišala za otroka z imenom in priimkom Jaka Racman.
Pa tudi Luka Juri mi je hecno.

pezdir, štrukelj, medved, kožuh, zgaga, kurbos,.

New Report

Close