(ne)navadni fetiši
Večina ljudi razmišlja o seksu v povezavi s penetracijo ipd. Vsi bi nekaj vtikali, meni pa je veliko bolj erotično vse ostalo. Običajen seks zadovolji telo, ne zadovolji pa možganov… torej
…iščem žensko, ki razmišlja podobno kot jaz, je diskretna, če si vezana še toliko bolje.
Rad bi, da se srečava kje v naravi in se polulaš name.
Rad bi, da se srečava na kakem bolj odročnem parkirišču, kjer mi nastaviš ritko in ti jo celo preližem do orgazma…
Si za skupno samozadovoljevanje v kaki zapuščeni ruševini?
To je začetek… fetišev imam še veliko več 😛
sea_wolf, 02.09.2024 ob 11:50
Večina ljudi razmišlja o seksu v povezavi s penetracijo ipd. Vsi bi nekaj vtikali, meni pa je veliko bolj erotično vse ostalo. Običajen seks zadovolji telo, ne zadovolji pa možganov… torej
…iščem žensko, ki razmišlja podobno kot jaz, je diskretna, če si vezana še toliko bolje.
Rad bi, da se srečava kje v naravi in se polulaš name.
Rad bi, da se srečava na kakem bolj odročnem parkirišču, kjer mi nastaviš ritko in ti jo celo preližem do orgazma…
Si za skupno samozadovoljevanje v kaki zapuščeni ruševini?
To je začetek… fetišev imam še veliko več 😛
Ha ha,toplo vodo si izumil…
mateja 74, 02.09.2024 ob 13:10
….tudi jaz bi rada izživela podobne perverzne fetiše, ampak s punco ali žensko na lesbo varianto….
sea_wolf, 02.09.2024 ob 15:10
mateja, par primernih poznam… ena je izjemno perverzna, popolnoma brez zavor in z neizmerno fantazijo. 45 let ima, ti je ok?
Več kot primerna….jaz sem 50. Opiši kakšen fetiš ??
Meni je recimo noro, da sva kje v naravi, se polulava in se potem tako poscane liževa povsod, se prepletava, greva v 69, si liževa pičke, ritke….
- Zdravo, zelo rad bi opazival, če pač nebi želele, da sodelujem🤗 [email protected]
če si boš slučajno kdaj zaželela spremembe za vse tole z moškim, bi z veseljem poskusil [email protected]
Mateja, obozujem nore lesbo variante. Perverzna, no limits… Imam občutek, da si tudi ti huda prasička…
Nedavno sem se vračala iz AU, let traja cel dan in tko sva s stewardeso imeli bozanski fuk party. Najbolj noro je blo, ko sem ji ukazala, naj se uleže in iztegne jezik. Usedla sem si nanj oz. ga zajahala in fukala do konca, ji vpila da mi jo mora perfektno spucat, a ves clean it, you little bitch.. In seveda obratno. Predhodno sva ena drugo poscali. Fantastično preživet let!!
Na morju, na balkonu luks. apartmana… izmenično si od zadaj liževa potrebnici, fukam ti jo divje, folk na plaži naju pa posluša haaaaa, kaj praviš Matejci, bi bila za??
Kasneje pa nadaljujeva s dvema norima žrebcema…