Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neobičajna imena…

neobičajna imena…

Zanima me, katera se vam zdijo najbolj nenavadna, neobičajna in nepogosta imena ljudi, ki jih poznate??
V moji okolici so to:

Bronja, Venja, Ženja, Armando, Zarjan, Rolando, Lukrecija, Leonida,

Poznam osebe z naslednjimi zame nenavadnimi imeni:

Borka, Job, Inga, Šeherezada, Anjuta, Konstanca.

Tudi meni pa se Ženja in Zarjan zdita nenavadni (profesorja na EF LJ?).

To niso neobičajna imena ampak tuja imena za tujce običajna.

Mislim, da je med temi imeni ogromno imen iz mehiških in brazilskih limonad ??? Ali se motim???

V naši sredini se je pojavilo ime za fantka Orest, kar mi je malo nenavadno ime, vendar sem se že privadila nanj. :-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

krišpin

Hubertino

Irenej
ampak mi je blazno všeč
poznala pa sem tudi enega fantka, ki je bil Sanjin

Armando in Leonida je na našem koncu zelo pogosto ime. Poznam pa enega Vijana.

Živi in pusti živeti

Orest?

nekdo se je očitno dosti ukvarjal z grško književnostjo 🙂

En izmed zgoraj naštetih imen, je tudi priimek mojega partnerja:o))

Drugače pa sem slišala že dosti “čudnih” imen ampak jih ponavadi že čez nekaj časa pozabim.

Spomnim se samo Lonje, Enje in Teana.

Lp

Jap, tudi jaz tako mislim in zdi se mi, če se prav ne motim, da je to bil brat grške boginje Elektre? Me popraviš, prosim, če se motim?

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Poznam punčko z imenom Pashalina.

Punca oz. že odrasla ženska Širin, sicer pa fant Vitjan, pa tudi Afrodita je redko ime (pri nas).

lp

lp, orehek

Japec, to ime mi pa ne gre in ne gre. Mogoče katera ve iz kje izhaja

lp

gamaj,taj,kai,tanaj ,tanaja (brat in sestra),

Lonja je meni osebno všeč in nič čudno

Ja, bil je Elektrin brat, samo, nista bila božanstvi, temveč otroka kralja Agamemnona
zanimiv link

Hvala ti, Ariadne. Grška mitologija je tudi mene svojčas zelo zanimala, potem mi je za to zmanjkalo časa.
Grem pogledat.

Aha, domnevam, da je iz tvojega poznavanja tega področja tudi tvoj nick ? Ariadnina nit ?

tajda, justin

:)))

ja, grška mitologija mi je bila vedno všeč, čeprav, če sem odkrita, se nisem tako strašno poglabljala v to. Dosti sem prebirala tudi članke v Večerovi sobotni prilogi, kjer je bil vsak teden prispevek na to temo.

Shireen- Širin – na živce mi gre slovenjenje na silo!

kaj je pa pri Vitjanu čudnega?
To je kar pogosto primorsko ime…

Poznam par ki sta prvi punčki dala ime Ajda ( meni lepo ime), drugi punčki pa sta nedela ime Pšenička….(yikes)

Lonja je POLONA!! L

New Report

Close