NEODGOVORNI HIŠNIK!
Dajte mi prosim nekaj povedati- živimo v bloku z pribl.25 stanovalci, kjer se večina strinja, da hišnika plačujemo, dela pa ne opravlja, kot bi ga moral.
Recimo današnji primer- že od zjutraj nam ne dela dvigalo, servis je nedosegljiv, hišnik, ki ga kličemo, pa se že celi dan ne oglasi na telefon.Čeprav je on v prvi vrsti odgovoren, da nastale težave poskuša odpraviti.
Ker to ni prvič, da ga ne dobimo na telefon, mi povejte, kaj naj naredimo, ker bi ga radi menjali,saj si želim, da človeka, ki ga plačujem, tudi opravlja delo, za katerega je plačan.
Povejte, kako ste vi reševali probleme s hišnikom, s katerim ste bili nezadovoljni, saj je on mnenja, da ob nedeljah se ga naj ne bi klicalo- tako je izjavil, pred časom, in vidim,da se tega drži, po njegovi neodzivnosti,sodeče, in kako naj prosimo za menjavo.
hvala…
nas sno najprej imeli hšnika , ki je bil izbran izmed stnovalcev.. ,Kkar veliko let se je držal..Sedaj imamo enega s.p, ki ima naziv svetovanje in opravlja kar nekaj blokov v naselju. Približno 300.00 EU mesečno, lep zaslužek, je pa v redu…Poskusite lahko s kakšnim zunanjim hišnikom in pogodbo, drugače se bodo veno “žogali”
In kolk je to nadstropij,, da pokvarjene lift ne more čakat do jutri? Kaj ti bo hisnik, servis ti ne bo prišel v nedeljo.[/quote]
Tudi ce je samo eno nadstropje in je v zgornjem nekdo na invalidskem vozicku, me nedelujoce dvigalo velika ovira…
Res pa je, da je zelo verjetno, da servis dvigala ne bo mogoc v nedeljo, lahko pa bi bil ze v ponedeljek zjutraj.
Po zakonu iz sredine prejšnega desetletja je za dvigalo odgovoren serviser dvigala. Hišniki nimajo nič z tem.
V vsakem dvigalu je vgrajena govorna naprava v primeru če kdo ostane notri, da ga pride dežurna ekipa reševat. Samo serviser dvigala lahko posega vanj. Kaj vam bo hišnik v pokvarjenem dvigalu počel.
Servis dvigal pride v nedeljo le, če imate pogodbo sklenjeno tudi za vikende. Kar pa občutno podraži storitev.
Tako da najdite pravega krivca.
Pozdravljeni! V kolikor potrebujete hišnika in se objekt nahaja v Ljubljani, se priporočam. Opravljam hišniška dela za nekaj blokov, lahko sprejmem še kakšen blok, imam izkušnje na tem področju in registriran s.p. vzdrževanje objektov. Zainteresirani prosim pišite na: hisnik.damjan@gmail.com
Pozdravljeni.
Ne vem za kateri konec se gre v vašem primeru,vam pa iz izkušenj povem,da servis dvigal ob nedeljah ne dela,sem pa kot hišnik,dolžan dvignit telefon,če me stranke kličejo in jim posredovati informacije.ker imam preko več blokov in je problem z dvigali kar pogost.ni prijetno če plačujete nekoga za nedelo.