Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute neodobritev kredita zaradi prekoračitve za 36 eur

neodobritev kredita zaradi prekoračitve za 36 eur

Parodn, napisala sem na Titovi, ker se ji je takrat tako reklo, sedaj je Dunajska (poleg gospodarskega razstavišča).

36 EUR je bivših 15000 SIT, kar je kar dosti! To ni par fičnikov.

36 EUR je bivših 15000 SIT, kar je kar dosti! To ni par fičnikov.[/quote]

Imam 36 €ur, mi lahko daš 15.000 SIT – z veseljem sprejmem….

Pozdravljeni vsi skupaj imam en problem in mislim,da mi boste lahko kaj pomagali…tudi sam sem komitent nlb že kar nekaj časa in tudi jaz nemorem dobiti kredita ker imam v izvržbi že kar nekaj let zaprti račun.Hotel sem najeti kredit in poplačati to izvržbo in so mi dejali na banki nlb na koroškem,da se to neda narediti.Zdaj pa sprašujem vas ali veste obstaja kje kakšna boljša banka in kje…Lp

Dragi moji lupčki srčki, pejte mal v rit…..
Ko so hrvaški varčevalci ostali brez hranilnih vlog, ko je banka samo dodala v svoje ime NOVA, in jih dobesedno okradla ste bili pa tiho kot riti, ali pa ste veselo pripomnili prav vam je hrvatom……

Dragi moj buteljček, kje so pa posojila taiste banke hrvaškemu gospodarstvu, ki jih je ta banka dala, pa jih je hrvaška nacionalizirala? Ta posojila bi pokrila vse vloge hrvaških varčevalcev pa še bosanske bi bilo za povrh….

36€ pa res ni 15000 Sit.

bančnica nlb,mi lahko posreduješ svoj e-mail…

Potrebujete hitro posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti, nam pošljite e-pošto. Zahteva je hitro obdelana in denar se nakaže na vaš bančni račun.

Email : [email protected]

Potrebujete nujno posojilo? Storitev Crezu je na voljo 24 ur na dan in bo hitro obdelala vašo zahtevo, ko bo izbrana ponudba, ki najbolje ustreza zahtevi, izpolnjeni z vašimi podatki. Zahteva je sestavljena na preprost način in za potrditev zahtevka za posojilo boste morali predložiti le veljaven osebni dokument.

E-naslov : [email protected]

New Report

Close