Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neopersen tablete

neopersen tablete

Že nekaj časa se me polašča neka nervoza ( obstaja določen stres) in na momente čutim nemir ,tesnobo, Tudi spim slabo. Probleme s spanjem imam že nekaj let. Poskusila bi Neopersen.
Res kaj pomaga, kakšne izkušnje imate?

Jaz včasih vzamem Persen forte. Meni pomaga. Mislim da je sestava obeh približno enaka.

Sanosan je o.k. Pomaga do določene mere. Persen forte vsebuje meto (med drugim) in naj ne bi jemali ljudje z žolčnimi kamni. Če se ne motim je celo napisano.
Persenosan vsebuje pa pasijonko in špajko.

Sanosan je o.k. Pomaga do določene mere. Persen forte vsebuje meto (med drugim) in naj ne bi jemali ljudje z žolčnimi kamni. Če se ne motim je celo napisano.
Neopersen vsebuje pa pasijonko in špajko.
[/quote]

Ne sanosan- Neopersen! ) Se opravičujem.

Neopersen jemljem kot bombone…do 4 na dan in moram reči da pomaga. Ni nervoze, anksioznosti, nemira, tremorjev itd. Ne sekiram se v naprej ampak lepo počasi delam eno stvar po eno.

Meni je super Persen forte. Za spanje je pa Persenosan. Oboje je super, ker deluje, moraš pa vseeno jemati dlje časa, kakšen teden, da deluje optimalno. Pa kar je najbolj pomembno, ne zasvoji te.

Vcasih sem ga vzela zvecer…da bi lazje zaspala zaradi neopersena ne vem, sem pa bila pol naslednji dan cist nefunkcionalna, sploh nisem mogla razmisljat, prav tumbasta sem bila..ene par sem jih pojedla, pa je bilo skoz isto. Mi pa pomaga Dominor, ki me umiri, da nisem pod stresom, da me ni strah, mozgani pa delujejo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, sem bolj zbrana in sproscena.

To je pa čudno. Jaz po Persenu nimam nobenih stranskih učinkov, razen da sem bolj umirjena. Temelji pa na baldrijanu in zeliščih, tako da je res nekoliko nenavaden tale tvoj pojav.

New Report

Close