Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Neoriginalni tonerji “Peach”…….

Neoriginalni tonerji “Peach”…….

Zadnjič sem v trgovini nekaj stokala nad celo originalnih HP-jevih tonerjev in prodajalec mi je prijazno ponudil nadomestek. Gre za neoriginalne tonerje Peach, ki naj bi absolutno pasali v moj tiskalnik, menjati je potrebno edino čip na kartušah. Včeraj sem z grozo ugotovila, da tiskalnik “ne prepoznava” tega tonerja, kljub upoštevanju vseh navodil. Zdaj se grem pregovarjat v trgovino…., ali imate vi še kakšno rešitev?

Za informacijo o kompatibilnih tonerjih za vaš tiskalnik vam priporočam, da se obrnete na specializirano spletno trgovino PRINTINK[/url] kjer vam bodo zagotovo znali svetovati. Vsekakor pa velja razmisliti tudi o polnitvi vašega originalnega tonerja. Upam, da uspete neprijetno situacijo čim prej razrešiti.

Poslužujete se specializiranih trgovin. Po možnosti takih, kjer vedo kaj delajo in kako se stvari streže. Najcenejše še zdaleč ni vedno dobro!

V reviji VIP so naredili test z original kartušami in refillanimi … kar prihraniš pri začetni ceni, izgubiš zaradi manjšega dometa, torej manj sprintanih strani. Skratka, na koncu si na istem.

Če res veliko printaš, bi pred nakupom veljalo upoštevati tudi ceno kartuš, ne samo cene aparata.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close