Najdi forum

Zdravo!

Ali je bil kdo na trekingu v Nepalu z drustvom Trek Trek oz. namerava iti v Nepal na treking? Kakrsnekoli informacije v zvezi s tem so dobrodosle.

LP, Miro

Pozdrav !

Veckrat sem že obiskal Nepal. Tudi letos jeseni vodim skupino, mogoče dve v to čudovito deželo. Če te kaj posebaj zanima ali pa bi se želel priključiti , mi sporoči.

Samo Žnidaršič
041 76 71 71

Zanimajo me tocni datumi odhodov in okvirna cena!

Živjo!

Jaz sem bila s Trektrekom v Nepalu lansko leto. Na splošno sem bila zelo zadovoljna, kolikor je pač človek lahko zadovoljen v skupini. Drugače pa je program zelo dober in je to doživetje resnično nepozabno.
Jaz se bom v Nepal vsekakor še vrnila… sama.

Asia

Zivjo, jaz sem bila v Nepalu sept.+okt.+nov. in sem sla od tega za 14 dni na trekking. Da se vse zrihtat samo v skupini, brez vodicev, nosacev. Odvisno kaksen trekking si si zastavil. Lep pozdrav, Ana

Zivjo, lani novembra sem se vrnila iz Nepala in pred kratkim sem imela fotografsko razstavo na FDV. V okviru razstave so se zbirale stvari za otroke iz tibetanskega begunskega centra v Katmanduju. Zbralo se je kar veliko in mene zanima, ce bi bil mogoce pripravljen ti nekaj od teh zadev odnesti v Nepal. Moja stevilka je 041-245-660
Ana

New Report

Close