Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nepaničarji

Nepaničarji

Ma tega pa jaz ne razumem…a “panicarji” pa ne hodijo v sluzbo in solo in vrtec zadnje 2 meseca in ne bodi hodili tja tudi naslednje mesece?
Zelo veliko ljudi ima tako sluzbo, da na delovnem mestu sreca vec ljudi kot v eni trgovini. Ne vem, a to pa ni problem, ker govori se samo o tem kako lahko virus staknes v trgovinah, lekarnah, bolnisnicah,… kaj pa delovna mesta, a vi pisarni ga pa ne mores? Sploh ce delas npr: na blagajni, kot tajnica, varnostnik, ali pa ce v neki firmi za tekocim trakom delas….meni je ze prav malo hecno, ker imam obcutek,da ljudje mislijo da njihovi sodelavci in stranke bodo prisli pa cisto zdravi v sluzbo?

Točno tako.
Pa še eno mnenje in opis situacije v Index.hr:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2162431

Nič ni očitno. Vsak dela zaključke iz svojih izkušenj. Moje mnenje je samo to, da nas bo šlo večina skozi to. In da ni bolezen najhujša stvar, ki nas čaka, ampak mrtvilo ki bo v fabrikah zaradi klinčevih paničarjev. Kaj bo to potegnilo za sabo, pa veš.
[/quote]

Sicer se strinjam z zapisom, je pa še druga stran. Zbolevali bodo tudi tisti, ki delajo na onkološkem in tisi, ki delajo v domovih upokojencev in zdravniki, mrtvilo, ki bo v teh inštitucijah bo pa čisto drugih razsežnosti

Brez skrbi, da bodo v Slo. Z njegovo pomočjo prepucali penzjonistične vrste.
Pa med zaposlenim in odvecnim kadrom tudi.
Jim bo prav prisel virus.

Si trio adio že mane roke.

Ma tega pa jaz ne razumem…a “panicarji” pa ne hodijo v sluzbo in solo in vrtec zadnje 2 meseca in ne bodi hodili tja tudi naslednje mesece?
Zelo veliko ljudi ima tako sluzbo, da na delovnem mestu sreca vec ljudi kot v eni trgovini. Ne vem, a to pa ni problem, ker govori se samo o tem kako lahko virus staknes v trgovinah, lekarnah, bolnisnicah,… kaj pa delovna mesta, a vi pisarni ga pa ne mores? Sploh ce delas npr: na blagajni, kot tajnica, varnostnik, ali pa ce v neki firmi za tekocim trakom delas….meni je ze prav malo hecno, ker imam obcutek,da ljudje mislijo da njihovi sodelavci in stranke bodo prisli pa cisto zdravi v sluzbo?
[/quote]

si že pozabilo kaj je bilo ko sta v italiji samo 2 kihnila, še slovenceljčki so v paniki takoj masovno šli v nabave olja, moke, kvasa, cukra, vložnin… in v masovnih dogodkih se okuži največ ljudi, ker vsi en čez drugega kdo bo prej imel zaloge, da kdo ne bo ostal brez, isto bo pa zdaj, ko bodo paničarji najprej šli masovno v nabave okuževat folk, ker če bi šli najprej skozi zdravstven postopek bo panika da jim drugi med tem pred nosom ne bodo vsega pokupili…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

A res mislite, da politiki, mediji, … sirom zahoda zganjajo paniko???

Ne vidite, da vse kar pocno uradni viri, kjerkoli, vkljucno s Kitajsko, so poskusi downplayanja situacije? Sirom Kitajske so zatrli vsakega, ki so ga dobili, da je javnosti posredoval karkoli v nasprotju z uradno servirano nam verzije? Youtube je ze pred mesec dni demonetiziral vse neuradne viru, ki omenijo coronavirus. Ostalo dela shadowbaning.
Tako uspesni so bili, da je celo WHO, ki je do sedaj igral podobno “uspavalno” vlogo, zacel opozarjati, da nacionalne institucije in velika vecina ljudi sirom zahoda, t.i. “nepanicarji”, zadeve se vedno jemljejo kot, da gre za hec.

In z umivanjem rok preprečiš virus? Dobra ta. Sicer pa tako in tako greš na koncert jutri,potem pa gotovo še na Vitranc pa v Planico. Samo,da boste lahko dobro prali roke, z milom seveda. Hudo!

Odlično napisano. Hvala:)

Zelo super zapis. Se popolnoma strinjam z zapisanim. Tudi jaz sem med “paničarji”.

!!!
[/quote]

Se pridružujem!

Vedno si imel ovce/nepaničarje/, sedaj so pa čudežno poniknili.
To je realnost in strinjam se v grobem s teboj.
Pač slovenceljne lahko nateguješ po dolgem in počez, nekateri imajo to že v genih. In potem so običajno taki, najbolj glasni🤣

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Klobuk dol za ta zapis, ki res kaže širino dojemanja celotne situacije. Bom vesela, če napišeš še kaj.

Hm…… Kar si opisal kot paničarje, so v bistvu nepaničarji. Torej zdrava pamet, brez panike, a čez gvišno ga ni. Paničarji se pa v kleti zapirajo, pa zaloge hrane, ki jo imajo sicer pripravljeno za čas, ko bodo zombiji napadli, vlečejo iz kleti. Me pa vseeno zanima, če ste tako dosledni pri preventivi tudi vsako sezono, ko udari gripa? Ta je za ljudi s povečanjim tveganjem tudi izjemno nevarna.

New Report

Close