Nepismenost nekaterih sodelujočih na tem forumu
11. maja 2009 sem odprl povsem nedolžno temo: Povprečni levičar in desničar (glej: ).
Sem spraševal le o POVPREČNEM desničarju in levičarju. Napisal sem tudi definicijo desničarja in levičarja, ki naj bi se jo držali v temi. Skoraj vsi odgovori, ki sem jih dobil, niso bili v zvezi s temo. Le eden je bil tak. Nisem pričakoval, da bom s to temo razkrinkal intelektualno bleferstvo uporabnikov tega foruma.
Uporabniki tega foruma so to temo razumeli napak in so na primer odgovarjali:
-nekdo je potem napisal definicijo desničarja/levičarja (glede tega s kako roko oseba piše), čeprav sem v prvem postu sam postavil definicijo, ki naj bi se jo v dotični temi držali
-številni so kar opisali svoj profil
-nekdo je zacvilil, češ da pa on že ni povprečen (sem to kje napisal?)
-v temi je bila objavljena povezava do političnega testa (še en mimobrc – kaj ima to veze s temo)
-zaradi vseh teh postov, ki nimajo veze, sem bil primoran objaviti še nekaj replik, ki jih sicer ne bi.
kopiram:
Kak je povprečni levičar in kak desničar? Torej, levičar naj bo v tej temi tisti, ki voli stranke levega tranzicijskega trojčka (SD, Zares, LDS), desničar pa tisti, ki voli desni trojček (dvojček) (SDS, SLS, (N.Si)).
Zanima me spol, starost, izobrazba, dohodek, status, št. otrok, kraj bivanja in še vse ostalo…
Jaz to razumem kot, da sprašuješ sodelujoče po njihovi usmeritvi in ostalih podatkih…..
Naslednjič postavi vprašanje bolj jasno…ker nas očitno večina ne dosega tvojega intelekta…..zato pa si dobil odgovore kot so bili…..
Mater ste kreteni!!!!!!! Jaz le napišem kaj me muči vi me pa ponižujete.
In kaj je narobe, če sem domobranc????????? Vi ste pa komunisti pa se vse zravna. Samo še čakam, da me PRABABI obsodi, da sem fašist in ne vem kaj še. Spiše pa take nesmiselne stavke, da bi jih moral dešifrirat kot hieroglife!!!!!!!!
Napisal: ninejlover
Datum: 16.05.2009 18:04
Navedeno
ninej
nikar, ker bo odpru še tatretjo, pa spet jokal da mu temo smetimo!!!:)))
Čestitam. Tokrat ti je namesto smajlijev in linka uspelo napisati tudi nekaj svojega, originalnega!
tole tvoje pisanje sem videla takoj, ko si post oddal. Saj sem sama oddala pred eno uro svoj post in še nekaj časa brala.
Nisem odgovorila, ker na prvo žaljkivko ne odgovarjam, če se nadaljuje, pa VRAČAM! Z OBRESTMI!
Pa tudi zato ne, ker sem šla od doma in sem prišla domov pozno zvečer, niti si nisem zapomnila, na kateri temi je to pisalo, ker se mi je mudilo.
Sem pa našla, tudi vidim, da pišeš, da to nisi pisal ti.
Vidim tudi, da si se v 26-h minutah registriral in zanikal pisanje.
Me ne briga kdo si ti! Kot me ne briga, kdo so, ki uporabljajo razne nikce in si privoščijo pisati “žaljivke” z drugimi nikci. To se ni zgodilo prvič.
TO SO NAVADNI POKVARJENCI!!!
PA ŠE ZGLEDA, DA JIM JE DOVOLJENO TO POČETI, ker se to še kar nadaljuje.
ninejlover!
Tvoja dolžnost je, da s Primožem te zadeve raziščeta! UREDITA!
ČE NE BOSTA, BOŠ PAČ ZA TOLE PISANJE KRIV TI,”ninejlover”
Vedi, da jaz nisem imela možnosti hoditi v šole, mnogo nas je bilo takih, ko smo morali iti delati, kljub temu, da bi radi študirali.
Delala sem navadna dela, saj nisem imela izobrazbe. In takile pokvarjenci, mi očitajo kako pišem.
Pa da imam oprane možgane., itd.
KO BI IMELI TI PISCI, ČISTE MOŽGANE, SI KAJ TAKEGA NE BI PRIVOŠČILI!
IN POVRHU SE ŠTEJEJO ŠE ZA VERNE LJUDI!? SRAMOTA!
Moja generacija je šla takoj delati, vse od kraja smo delali in plačevalI tudi prispevke, da so se tile pokvarjenci in njihovi otroci lahko izobraževali.
Kdo si to dovoljuje????
LAHKO SAMO MISLIM, KER MISLI SO PROSTE, PO NJIHOVEM NAČINU IZRAŽANJA, IN PISANJA, PA LAHKO UGOTOVI VSAK kdo je to!
Ugotovila sem tudi, da je bilo nekaj žaljivk zbrisanih.
Sem mnenja, če ima gospodar v “pesjaku”, več vrst živali, da jih je dolžan kontrolirati, kaj počno med seboj!
Zavedam se tudi, da “kdor molči, se stotim odgovori”!
Na razne neresnice in bedarije, ki jih tukaj pišejo nekateri, se Vedno ne da molčati!
Preveč je žaljivk.
Žaljivk, je tudi mnogo drugod pod raznimi članki, kjer so dovoljeni komentarji.
Človek se sprašuje, kam vse to pelje?
ninejlover,
tole tvoje pisanje sem videla takoj, ko si post oddal. Saj sem sama oddala pred eno uro svoj post in še nekaj časa brala.
Nisem odgovorila, ker na prvo žaljkivko ne odgovarjam, če se nadaljuje, pa VRAČAM! Z OBRESTMI!
Pa tudi zato ne, ker sem šla od doma in sem prišla domov pozno zvečer, niti si nisem zapomnila, na kateri temi je to pisalo, ker se mi je mudilo.
Sem pa našla, tudi vidim, da pišeš, da to nisi pisal ti.
Vidim tudi, da si se v 26-h minutah registriral in zanikal pisanje.
Me ne briga kdo si ti! Kot me ne briga, kdo so, ki uporabljajo razne nikce in si privoščijo pisati “žaljivke” z drugimi nikci. To se ni zgodilo prvič.
TO SO NAVADNI POKVARJENCI!!!
PA ŠE ZGLEDA, DA JIM JE DOVOLJENO TO POČETI, ker se to še kar nadaljuje.
ninejlover!
Tvoja dolžnost je, da s Primožem te zadeve raziščeta! UREDITA!
ČE NE BOSTA, BOŠ PAČ ZA TOLE PISANJE KRIV TI,”ninejlover”
Vedi, da jaz nisem imela možnosti hoditi v šole, mnogo nas je bilo takih, ko smo morali iti delati, kljub temu, da bi radi študirali.
Delala sem navadna dela, saj nisem imela izobrazbe. In takile pokvarjenci, mi očitajo kako pišem.
Pa da imam oprane možgane., itd.
KO BI IMELI TI PISCI, ČISTE MOŽGANE, SI KAJ TAKEGA NE BI PRIVOŠČILI!
IN POVRHU SE ŠTEJEJO ŠE ZA VERNE LJUDI!? SRAMOTA!
Moja generacija je šla takoj delati, vse od kraja smo delali in plačevalI tudi prispevke, da so se tile pokvarjenci in njihovi otroci lahko izobraževali.
Kdo si to dovoljuje????
LAHKO SAMO MISLIM, KER MISLI SO PROSTE, PO NJIHOVEM NAČINU IZRAŽANJA, IN PISANJA, PA LAHKO UGOTOVI VSAK kdo je to!
Ugotovila sem tudi, da je bilo nekaj žaljivk zbrisanih.
Sem mnenja, če ima gospodar v “pesjaku”, več vrst živali, da jih je dolžan kontrolirati, kaj počno med seboj!
Zavedam se tudi, da “kdor molči, se stotim odgovori”!
Na razne neresnice in bedarije, ki jih tukaj pišejo nekateri, se Vedno ne da molčati!
Preveč je žaljivk.
Žaljivk, je tudi mnogo drugod pod raznimi članki, kjer so dovoljeni komentarji.
Človek se sprašuje, kam vse to pelje?[/quote]
Komu je to namenjeno? Komunistom, ki niso omogočali študija (neizobražene ovčice je lažje voditi) ali prevarantskemu ninejloverju? Mislim, da ima tukaj prste vmes tudi ninej?!
zdej sem pa zmeden,
resnično si “ZMEDEN”, če ne bi bil zmeden, ne bi pisaril tukaj take neumnosti! Čas je, da se temeljito seznaniš z zgodovino Slovenskega naroda! Za tebe, se je zgodovina začela šele leta 1945, KO SO JO IZDAJALCI SKUPAJ Z VODJO POPIHALI NA KOROŠKO.
Kaj se je dogajalo med letom 1941 do 1945, pa tudi več stoletij nazaj.
O TISTEM ČASU, PA NE VEŠ NIČ!!!
V času socializma, je bilo mnogim omogočeno izobraževanje. Povsod jih je polno, potomcev enih in drugih, (če se izrazim po tvoje, otroci belčkov in komunistov). Otroci prvih in drugih, so si nabirali znanje doma in tudi v tujini.
Moji vrstniki, smo šli TAKOJ v obnovo domovine, saj je okupator s svojimi pomočniki DOMOBRANCI-IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA, zelo opustošil Slovenijo.
SICER PA, TAKI ZMEDENCI NIČESAR NE DOJAMEJO, – “PA ŠE RES JE”, SAMI SEBI NAPIŠEJO, DA SO ZMEDENI.
Takoj po osvoboditvi jih je bolj malo študiralo, študirali so le tisti, ko jih vojna ni tako hudo prizadela, da so svoje otroke lahko študirali.
Dorasli smo, ustvarili svojo družino in streho nad glavo. Znanje, pa si nekateri pridobivali ob delu, na svoje stroške.
Kreditov smo se bali, kot naši starši, da ne bi šlo vse na “kant”, tako, kakor se dogaja mnogim sedaj, v tako opevani “DEMOKRACIJI”.
“zmedeni”, resnično si ZMEDEN,
če bi ti prebral, kaj se je dogajalo z mojo družino med drugo svetovno vojno, da so bili starši v taborišču in da so nam porušili 10 let staro hišo. Še bi lahko naštevala. ŽAL, ZMEDENEC, JE ZMEDEN IN BO OSTAL ZMEDENEC!!!
Kaj je doživela moja družina, SEM NAPISALA ENO URO PRED ŽALJENJEM.
V tej temi, je bilo napisano žaljenje, z NICKOM “ninejloer”, 16.05.2009, ob 17.37.
Kaj se je dogajalo med drugo svetovno vojno z mojo družino in še mnogo nas je bilo takih družin, sem že večkrat napisala tukaj.
AMPAK, TAKI ZMEDENCI, KOT SI TI, TEGA NE DOJAMEJO, KER TO NISO DOŽIVELI!
NITI SE NE POTRUDIJO, DA BI TO DOJELI. POSLUŠAJO SVOJEGA VODJA IN AMEN!
Ves denar kar smo OTROCI zaslužili z delom, smo dajali skupaj, da smo si postavili nazaj streho nad glavo, pa ne samo denar, tudi sami smo delali, saj smo bili ob vse. Denarja ni bilo, ne za zidarja ne za druge obrtnike, pa še za veliko drugega ne!
Ko pišeš, neizobražene ovčice je lažje voditi, naj ti povem, da je po nekaj letih osvoboditve, mnogo otrok šrudiralo. Niso pa mogli študirati mnogi, v Stari Jugoslaviji, ko jo je vodil Korošec, iz stranke SLS. Mnogi so odšli s trebuhom za kruhom po svetu, tudi nepismeni so bili. Saj niso hodili v šole, še v osnovno šolo niso vsi oiskovali. Služili so za hlapce, pastirje, dekle, pesterne in tako dalje. Tudi sama sem ena od naštetih.
Dokler bodo tukaj, na MON-u lahko NEMOTENO pisali razni “valkov-i” in zanikali “holokavst”, česar ne more več zanikati niti papež Benedikt XVI., bo pač tako.
Jaz sem takrat pred 43-mi minutami oddala post, z zgodbo, kako je Mengele treščil ob tla dojenčka v taborišču, omenjeni post je bil zadržan. Šele naslednji dan je bil nemeščen na uro oddaje posta.
Volkov post, o zanikanju holokavsta, je šel gladko, brez zadrškov skozi. Bil pa je po eni uri zbrisan. Jaz sem si ga skopirala.
Tole zgodbo, si lahko vsak prebere v mojem postu z dne 21.04.2009 ob 22.15, ja,ja, vseh ne doseže “senca”.
ZMEDENI!
Tukaj, nima nobenih prstov vmes Ninej!
Po tvoje, “prevarantski” “ninejlover”, naj ti pa sam obrazloži!
Tudi jaz, čakam obrazložitev, kdo je zgornje žaljenje napisal?
KER VSAKA STVAR IMA SVOJE MEJE!
Tebe ne poznam, prav tako PRABABI ne. Še enkrat naj povem, da tistega žaljivega sporočil nisem napisal jaz (ki sem sicer avtor te teme, sicer še kot neregistriran). Registriral sem se pa takoj po zlorabi mojega vzdevka…[/quote]
pa saj nisem mislila nate, priznam na začetku sem podvomila, kasneje dvome skoraj ovrgla, eden ki je že dolgo obseden z menoj pa Prababi, ki je zaradi svoje žaljivosti in nesramnosti bil že skoraj blokiran na tem forumu, zato si svojih žaljivih izpadpv ne upa več pisat pod registracijo, je tak taprev pravokator, ki nikoli ne pove kaj pametnega, le kregal bi se in podtikal svoje veleumne ideje!!! Pa mislim da v bistvu niti ni tako slab človek, le v življenju mu nekaj manjka, kaj bo moral pa sam pogruntat!!!
tako da nič bat, njegovi posti so na daleč razpoznavni!!!
hehehe, malo je prišel k sebi po izgubi volitev, pa spet začenja s svojimi izpadi, je pa mojster v spreminjanju indentitete , žal mi je le ker ni edini!!!:)))
hja zakaj pa si mene dal v svoj nick, vidiš pa se takoj čutiš krivega!!!:)))upam pa da se res samo čutiš, ker tudi tale tiček zna prav lepo in kulturno pisat, seveda če želi!!!:)))
Nijej!
Vsakega posebej poznam, veš, ne more nihče skriti način pisanja.
Eden je že zacvilil.
Lepo se imej! Škoda, jaz pijem kavo, tudi za tebe, jo je še ostalo.
Enkrat bova šle pit.[/quote]
o nisem pozabila, brez skrbi, evo jaz jo imam tudi zraven sebe, ampak v dvoje je lepše, pa še mal čvekanja se prileže!!!
Nijej!
Vsakega posebej poznam, veš, ne more nihče skriti način pisanja.
Eden je že zacvilil.
Lepo se imej! Škoda, jaz pijem kavo, tudi za tebe, jo je še ostalo.
Enkrat bova šle pit.[/quote]
o nisem pozabila, brez skrbi, evo jaz jo imam tudi zraven sebe, ampak v dvoje je lepše, pa še mal čvekanja se prileže!!![/quote]
Ja, ja, pa še res je, v dvoje, je lepše.
Bodi mi lepo!