Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Nepismenost nekaterih sodelujočih na tem forumu

Nepismenost nekaterih sodelujočih na tem forumu

Pošteni in delovni ljudje ob 00:20 že spimo. Saj veš služba se prične ob 06:00, potrebujemo pa najmanj 8 ur počitka![/quote]

hehehe, pošteni in DELAVNI ljudje si težko privoščijo 8 ur spanja!!!:)))[/quote]

A res? Zakaj pa? Po tvoje ni mogoče delati manj ur?

hehehe, pošteni in DELAVNI ljudje si težko privoščijo 8 ur spanja!!!:)))[/quote]

A res? Zakaj pa? Po tvoje ni mogoče delati manj ur?[/quote]

hahaha boss, je provgotov da je in če delaš pri delodajalcu potem je 8 ur dovolj, hja no ja če bi lahko preživeli s plačo, ki ti jo tvoj delodajalec da. Pa v večini primerov ni tako, a si pozabil na teme kjer smo debatirali o tem, ma kako si spremenil mnenje, zakaj boss!!!????

kam he že šel ves dobiček, ki so ga pridelali pridni delavci???

vidiš kako sem napisala, delovni s povdarkom, torej tisti ki se ne zadovoljijo s svojo mizerno plačo, je pa žalostno kaneda, da si s 8 urnim delovnikom in pridnim delom, ne moraš zagotovit eksistence, takšne ki jo privoščiš otrokom, kaneda da je žalostno!!!

mi je všeč, da si začel drugače razmišljat, res!!!:)

A res? Zakaj pa? Po tvoje ni mogoče delati manj ur?[/quote]

hahaha boss, je provgotov da je in če delaš pri delodajalcu potem je 8 ur dovolj, hja no ja če bi lahko preživeli s plačo, ki ti jo tvoj delodajalec da. Pa v večini primerov ni tako, a si pozabil na teme kjer smo debatirali o tem, ma kako si spremenil mnenje, zakaj boss!!!????

kam he že šel ves dobiček, ki so ga pridelali pridni delavci???

vidiš kako sem napisala, delovni s povdarkom, torej tisti ki se ne zadovoljijo s svojo mizerno plačo, je pa žalostno kaneda, da si s 8 urnim delovnikom in pridnim delom, ne moraš zagotovit eksistence, takšne ki jo privoščiš otrokom, kaneda da je žalostno!!!

mi je všeč, da si začel drugače razmišljat, res!!!:)[/quote]

Drugače razmišljati? Ne vidim kaj sem spremenil v odgovorih, da si prišla na to idejo.Kvaliteta in kvantiteta nista premo sorazmerna.

ja boss, a se ne spomniš več naših debat izpred nekaj časa!!!

New Report

Close