Nepismenost nekaterih sodelujočih na tem forumu
hehehe, pošteni in DELAVNI ljudje si težko privoščijo 8 ur spanja!!!:)))[/quote]
A res? Zakaj pa? Po tvoje ni mogoče delati manj ur?[/quote]
hahaha boss, je provgotov da je in če delaš pri delodajalcu potem je 8 ur dovolj, hja no ja če bi lahko preživeli s plačo, ki ti jo tvoj delodajalec da. Pa v večini primerov ni tako, a si pozabil na teme kjer smo debatirali o tem, ma kako si spremenil mnenje, zakaj boss!!!????
kam he že šel ves dobiček, ki so ga pridelali pridni delavci???
vidiš kako sem napisala, delovni s povdarkom, torej tisti ki se ne zadovoljijo s svojo mizerno plačo, je pa žalostno kaneda, da si s 8 urnim delovnikom in pridnim delom, ne moraš zagotovit eksistence, takšne ki jo privoščiš otrokom, kaneda da je žalostno!!!
mi je všeč, da si začel drugače razmišljat, res!!!:)
A res? Zakaj pa? Po tvoje ni mogoče delati manj ur?[/quote]
hahaha boss, je provgotov da je in če delaš pri delodajalcu potem je 8 ur dovolj, hja no ja če bi lahko preživeli s plačo, ki ti jo tvoj delodajalec da. Pa v večini primerov ni tako, a si pozabil na teme kjer smo debatirali o tem, ma kako si spremenil mnenje, zakaj boss!!!????
kam he že šel ves dobiček, ki so ga pridelali pridni delavci???
vidiš kako sem napisala, delovni s povdarkom, torej tisti ki se ne zadovoljijo s svojo mizerno plačo, je pa žalostno kaneda, da si s 8 urnim delovnikom in pridnim delom, ne moraš zagotovit eksistence, takšne ki jo privoščiš otrokom, kaneda da je žalostno!!!
mi je všeč, da si začel drugače razmišljat, res!!!:)[/quote]
Drugače razmišljati? Ne vidim kaj sem spremenil v odgovorih, da si prišla na to idejo.Kvaliteta in kvantiteta nista premo sorazmerna.