Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neporavnani računi iz prejšnjega življenja?

Neporavnani računi iz prejšnjega življenja?

Prosim tisti ki niste česa podobnega doživeli, strpno komentirajte. Ste kdaj začutili, da imate z nekom neko neporavnano zgodbo, čeprav človeka prvič vidite? Da ste čutili privlačnost in hkrati močen odpor? Oboje zelo intenzivno. Privlačnost je navidezna, da bi se oba  zapletla v peklensko vezo, močen odpor pa je notranji občutek , 6. čut ki vas svari pred človekom.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna848, 11.04.2025 ob 16:46

Prosim tisti ki niste česa podobnega doživeli, strpno komentirajte. Ste kdaj začutili, da imate z nekom neko neporavnano zgodbo, čeprav človeka prvič vidite? Da ste čutili privlačnost in hkrati močen odpor? Oboje zelo intenzivno. Privlačnost je navidezna, da bi se oba  zapletla v peklensko vezo, močen odpor pa je notranji občutek , 6. čut ki vas svari pred človekom.

Sem ja, odzvala sem se po notranjem duhovnem občutku (6.čut) in kmalu ugotovila, da sem pravilno ravnala.

Ni več skrivnost, tudi jaz sem se odzvala na ta pretekli čut čeprav o tem ne vem nič in se ni dobro izšlo. Izjemno travmatična boleča in res nepotrebna izkušnja. Zato se raje držim Boga, molitev. Raje pišem lepe stvari o življenju, kolikor se da. Ni pa nam z rožicam postlano. Nobenemu. Vsak od nas nosi svoj življenjski križ. Kljub težkemu križu pa imam rada življenje.

To je čisto normalno. Berem zadnje čase bolj budistično literaturo. Pa tam je to vse jasno in dosegljivo…  V skoraj vsaki knjigi avtor opiše pretekla življanja, čisto normalno je to na vzhodu. Pa tudi videti jih ni težko, če vsak dan delaš tisto yogo ali prebudiš kundalini! Pri nas take zadeve pokriva izključno PSIHIATRIJA, ker se bojijo jasnovidcev bolj kot  hudič križa. Na vzhod pa je to čisto normalno. To kar je pri nas norost, je tam normalno.

Zahodnjaki so duhovno res popolnoma zaostali…. Duhovno so na stopnji opic.

Ja. Ni naključij. Ne dolgo nazaj sem poslušala zgodbo norkomanke in prostitutke iz Amerike. Kradla je, se prostituirala, bila nesramna,… prizadela ljudi. Umrla. Potem pa ni hotela nazaj na zemljo. In so ji pokazali naslednje reinkarnacijo, ki je bila še slabša od te. In tako je prišla nazaj…. in potem se je njena zgodba začela odvijati,.. prvi korak naprej je bil center za zdravljenje odvisnosti itd.

Takih zgodb je polno.

Zato pa pravim, da je hudič zavladal v tej državi in vas drži v nevednosti, da ste slabi in nabirate slabo karmo, itak jo boste plačali…. to je za vedno zapisano v vaših življenjih. VEČNO. Naslednja vaša reinkarnacija bo te iste zadeve imela….

Glavno je ljubiti sebe in druge! Glavno je srce! Hudič pri nas vas pa kontra uči! Sej ko dojameš, dojameš…. Ampak nisem guru, da bi se ukvarjala z nekimi kr nekimi….

Takoj sem začutila, da mi je blizu, skoraj domač. Nisem pa pomislila na kakšne karmične dolgove Ne morem reči, da je takoj šlo za seksualno privlačnost. Nekako samoumevno je bilo, da sva, se kmalu tudi zaljubila. Po prvem zmenku sem čutila nenavaden pritisk v prsnem košu. Nikoli prej kaj takega. Če bi bila takrat starejša, bi se ustrašila za zdravje. Čez dve leti, ko me je nenadoma zapustil, sem razumela simboliko. Ni imel druge, tudi več let kasneje ne, potegnil se je vase, kot so pravili. Kasneje sem dojela, da je to moralo biti karmično.

Anonimno 4225, 11.04.2025 ob 17:27

To je čisto normalno. Berem zadnje čase bolj budistično literaturo. Pa tam je to vse jasno in dosegljivo…  V skoraj vsaki knjigi avtor opiše pretekla življanja, čisto normalno je to na vzhodu. Pa tudi videti jih ni težko, če vsak dan delaš tisto yogo ali prebudiš kundalini! Pri nas take zadeve pokriva izključno PSIHIATRIJA, ker se bojijo jasnovidcev bolj kot  hudič križa. Na vzhod pa je to čisto normalno. To kar je pri nas norost, je tam normalno.

Zahodnjaki so duhovno res popolnoma zaostali…. Duhovno so na stopnji opic.

Ja. Ni naključij. Ne dolgo nazaj sem poslušala zgodbo norkomanke in prostitutke iz Amerike. Kradla je, se prostituirala, bila nesramna,… prizadela ljudi. Umrla. Potem pa ni hotela nazaj na zemljo. In so ji pokazali naslednje reinkarnacijo, ki je bila še slabša od te. In tako je prišla nazaj…. in potem se je njena zgodba začela odvijati,.. prvi korak naprej je bil center za zdravljenje odvisnosti itd.

Takih zgodb je polno.

Zato pa pravim, da je hudič zavladal v tej državi in vas drži v nevednosti, da ste slabi in nabirate slabo karmo, itak jo boste plačali…. to je za vedno zapisano v vaših življenjih. VEČNO. Naslednja vaša reinkarnacija bo te iste zadeve imela….

Glavno je ljubiti sebe in druge! Glavno je srce! Hudič pri nas vas pa kontra uči! Sej ko dojameš, dojameš…. Ampak nisem guru, da bi se ukvarjala z nekimi kr nekimi….

Ok, budistična religija mi ni blizu, in da ne izpadem nevljudna bi samo vprašala, kdo ji je pokazal pot v naslednjo reinkarnacijo?

Psihiatrija je pa zlo. To se pa ve, tega se dotikajo tudi krščanske vere. Ni tuje, da se hudič prepleta s psihiatrijo in antidepresivi. Literatur in zgodb na to temo je ogromno.

Hvala.

V svojem zelo dolgem življenju nisem nikoli začutila na tak način. Nikoli.

“Ok, budistična religija mi ni blizu, in da ne izpadem nevljudna bi samo vprašala, kdo ji je pokazal pot v naslednjo reinkarnacijo?”

Ne vem.  Vem samo, da so ji pokazali otroka, ki se ji bo rodil v prihodnosti. Ne spomnim se več, ampak večkrat poslušam take zadeve in podobne. Ljudje ponavadi ob umiranju – to je klasika srečajo svoje pokojne svojce, ki jih čakajo… To je klasika za normalne ljudi. Niso pa vsi normalni….

Ne, zame to pomeni, da čutiš, da vama ne bo uspelo.

Krščanske vere nimajo reinkarnacije, je večno življenje in pekel. To ob odhodu da se prikažejo umrli svojci sem pa tudi slišala…preveč zakomplicirano in v nevednosti nam te sile pustijo živeti. Zame to ni fer. Da se človek muči in trpi v tem življenju ,in da bo potem v drugem boljše ajoooooj res … Včasih se res sprašujem, kdo je tu nor.

Nimate pojma. Mi je ena ne dolgo nazaj podrobno razložili. V prejšnjem življenju ni bil nihče od nas človek. Ampak živali, ki so se vzpenjale po lestvici razvitosti iz življenja v življenje.  In v tem življenju ste že ljudje. Kaj boste v naslednjem, pa ne vem.☝️ Tako tako, tako ja.😁

Vem, kaj misliš. Oseba te privlači, a si obenem anksiozen, ne pa sproščen. Verjetno ti intuicija pravi, da mu/ji ni za verjeti. Ne gre za preteklo življenje. Temu se reče, da se slika in ton ne ujemata.

Prejšnja življenja ne obstajajo. Se zlahka dokaže. Če je dokaz za to da kak osebek ve ali se celo spomni določenih zadev potem tisti ne ve ničesar o temnih silah.

Vizije, nadnaravne moči in informacije že celo zgodovino prihajajo od istega vira – entitet/zli duhov, katerih glavni cilj je zavajanje, uničevanje.

Obstajata le dve destinaciji. Večina ljudi gre dol in dobra dela sama po sebi ne morejo poskrbeti da gre kdo gor. Ta varianta “dol” je milijardokrat hujša od česarkoli in zato je bilo tako zeloooo nujno, da je Bog mogel na križ in celo v predpekel, da pravičnim ni treba.

Ker smo vsi krivi in ker je vsem sojeno je edini način če prosimo nekoga pravičnega, ki je že plačal odkupnino zate.

Jn 3:16

Bog je namreč svet tako ljubil, da je dal svojega edinorojenega Sina, da bi se nihče, kdor vanj veruje, ne pogubil, ampak bi imel večno življenje

bedarije, 11.04.2025 ob 20:15

Prejšnja življenja ne obstajajo. Se zlahka dokaže. Če je dokaz za to da kak osebek ve ali se celo spomni določenih zadev potem tisti ne ve ničesar o temnih silah.

Vizije, nadnaravne moči in informacije že celo zgodovino prihajajo od istega vira – entitet/zli duhov, katerih glavni cilj je zavajanje, uničevanje.

Obstajata le dve destinaciji. Večina ljudi gre dol in dobra dela sama po sebi ne morejo poskrbeti da gre kdo gor. Ta varianta “dol” je milijardokrat hujša od česarkoli in zato je bilo tako zeloooo nujno, da je Bog mogel na križ in celo v predpekel, da pravičnim ni treba.

Ker smo vsi krivi in ker je vsem sojeno je edini način če prosimo nekoga pravičnega, ki je že plačal odkupnino zate.

Jn 3:16

Bog je namreč svet tako ljubil, da je dal svojega edinorojenega Sina, da bi se nihče, kdor vanj veruje, ne pogubil, ampak bi imel večno življenje

Tvoje pisanje je povsem nerazumljivo. Lahko razloziš po kmečko, po domače, bolj enostavno ali vsi prepisujete iz chatgp?

Jaz pa verjamem v pretekla življenja. Smo duša ki ne umre, ko fizično telo umre. Duša živi naprej, z vsemi izkušnjami se sčasoma spet utelesi. Zakaj ima nekdo tak strah pred ognjem, pa ni nikoli doživel požara? Zakaj se boji poka, kar odskoči? Ker je to doživel nekoč. V globoki hipnozi psihiatri zdravijo globoko zakoreninjene psihoze, strahove. Ljudi je strah dogodkov, ki jih niso doživeli v tem življenju. Vse to so pretekla življenja, izkušnje ki jih prenašamo naprej. Ne pozabimo, le potlacimo.

lahko napišeš naslove knjig, ki jih bereš?

prošnja, 11.04.2025 ob 21:31

lahko napišeš naslove knjig, ki jih bereš?

za Anonimno 4225

V prejšnjem življenju sem bil Italijan. Kaj naj sedaj s tem podatkom?

Tisti, ki raje verjamete to kar je prijetno ušesom, kje so dokazi za reinkarnacijo? Je luštno, ko vam pod to potuho ni treba biti dober že zdaj in ga lahko mirno duše serješ.

Nasprotno je gora dokazov za le 2 destinaciji.

En delček “kristjanov” gre gor, vsi ostali dol. In ta dol je tako hud da kot pravi na stotine prič niti na eno sekundo niti Hitlerju ne bi privoščili pravijo.

Pa še en nasvet: 99% slovenskih verskih institucij je katastrofa ali pa so prevzete s strani omrežij ki so v jedru satanistične in zato služijo namenu odvračanja, dobička, vračanja k matici RKC ali pa so poganske ali sekte.

Imaš pa še nekaj takega ki po liniji najmanjšega odpora govorijo le to kar ljudje hočejo slišati in mešajo meglo.

Vse vzhodne duhovnosti so privlačne a so poti v brezno.

Tudi tvoja teorija je popolna bedarija. Prvič, to, kaj je dobro ali slabo, ni univerzalno. Je odvisno od družbe in časa, v katerem živimo. Zato je popolna neumnost to, da “dobri” gredo gor, “zlobni” pa dol. Kdo sploh je dober in kdo zloben? To je družbeni konstrukt. Kar je za nekatere vrednota, je za druge zlo. Dober primer je sprejemanje drugačnosti. Verniki ste v tem zelo slabi. Nekako vam ne gre sprejemati drugače misleče, neverujoče, homoseksualce. Skozi zgodovino ste drugačne izobčali, bili do njih zlobni. Za tiste na višji duhovni stopnji je sprejemanje in spoštovanje drugačnih vrednota, visoko na lestvici. Naivno se mi zdi pričakovati, da boš šel v nebesa samo zato, ker moliš in hodiš v cerkev, čeprav si hudoben (homofob, preziraš homoseksualce, obsojaš ženske, ki se odločijo za splav itd). Reinkarnacija je dosti bolj logična. Saj ne gre za dobra in slaba dejanja, samo za lekcije in napredovanje po lestvici duhovne razvitosti (najnižje je tisti, ki najbolj obsoja druge, joh sovraži, jim želi slabo, najvišje tisti, ki sprejema in ljubi vsa živa bitja).

Anonimno139, 11.04.2025 ob 23:21

Tudi tvoja teorija je popolna bedarija. Prvič, to, kaj je dobro ali slabo, ni univerzalno. Je odvisno od družbe in časa, v katerem živimo. Zato je popolna neumnost to, da “dobri” gredo gor, “zlobni” pa dol. Kdo sploh je dober in kdo zloben? To je družbeni konstrukt. Kar je za nekatere vrednota, je za druge zlo. Dober primer je sprejemanje drugačnosti. Verniki ste v tem zelo slabi. Nekako vam ne gre sprejemati drugače misleče, neverujoče, homoseksualce. Skozi zgodovino ste drugačne izobčali, bili do njih zlobni. Za tiste na višji duhovni stopnji je sprejemanje in spoštovanje drugačnih vrednota, visoko na lestvici. Naivno se mi zdi pričakovati, da boš šel v nebesa samo zato, ker moliš in hodiš v cerkev, čeprav si hudoben (homofob, preziraš homoseksualce, obsojaš ženske, ki se odločijo za splav itd). Reinkarnacija je dosti bolj logična. Saj ne gre za dobra in slaba dejanja, samo za lekcije in napredovanje po lestvici duhovne razvitosti (najnižje je tisti, ki najbolj obsoja druge, joh sovraži, jim želi slabo, najvišje tisti, ki sprejema in ljubi vsa živa bitja).

Sprejemanje drugačnosti na vrhu vrednot?

Boš sprejel tudi če sem recimo tako drugačen, da rad kradem in ti ves denar poberem? Zakaj me ne sprejemaš takšnega?

Ali če bi bil nekdo drugačen tako da bi posiljeval tvoje otroke ali če bi bil piroman in uživa ko ti zažgal hišo?

Najbrž bi bil do takih vsak nestrpen.

Pobijanje na milijone nerojenih otrok je pa ok po tvoje?

Pri cepljenju: “Nimaš pravice odločanju o svojem telesu”

Pri splavu: “Imaš pravico do odločanja v lastnem telesu”

Otrok: “Zakaj mene nihče nič ne vpraša?”

Da je Cerkev preganjala?

Cerkev, ti misliš RKC. RKC ni enako krščanstvo. RKC je pogansko-krščanski ponaredek, ki se je tekom stoletij spridil tako kot vsaka vplivna organizacija. Verske institucije ne bi smele nikoli vladati državam.

Verjamem v reinkarnacijo, ampak to, da čutiš nekoga, pomeni samo, da čutiš njegove vibracije, to pa ni težko razumeti.

Delno, 11.04.2025 ob 17:36

Takoj sem začutila, da mi je blizu, skoraj domač. Nisem pa pomislila na kakšne karmične dolgove Ne morem reči, da je takoj šlo za seksualno privlačnost. Nekako samoumevno je bilo, da sva, se kmalu tudi zaljubila. Po prvem zmenku sem čutila nenavaden pritisk v prsnem košu. Nikoli prej kaj takega. Če bi bila takrat starejša, bi se ustrašila za zdravje. Čez dve leti, ko me je nenadoma zapustil, sem razumela simboliko. Ni imel druge, tudi več let kasneje ne, potegnil se je vase, kot so pravili. Kasneje sem dojela, da je to moralo biti karmično.

Torej, je karma kriva, da si ti zoprna baba, s katero je nemogoče bit skupaj?

Kaj pa, če bi namesto v karmo pogledale SEBE V OGLEDALO??!! To pa ne, a ne! Se je pretežko soočit, da ste grde, neprivlačne, brez jošk ali s povešenimi, s plosko ritjo ali zašpehano pomarančno kožo, osebnostno nezrele, dosadne in na smrt dolgočasne s svojo mišjesivo gospodinjskostjo!

Je lažje vse zvrnit na karmo in živeti v iluziji, da vam je to “usojeno” in zapisano v neki karmi za devetimi gorami in devetimi vodami! Samo da se v špegu ne bi pogledale, pa magari če se po vseh štirih odplazite na “vzhod”, da tam najdete “vse zapisano”!

Ah, babe, nič vas ne izuči, ampak res nič!, 12.04.2025 ob 04:20

Torej, je karma kriva, da si ti zoprna baba, s katero je nemogoče bit skupaj?

Kaj pa, če bi namesto v karmo pogledale SEBE V OGLEDALO??!! To pa ne, a ne! Se je pretežko soočit, da ste grde, neprivlačne, brez jošk ali s povešenimi, s plosko ritjo ali zašpehano pomarančno kožo, osebnostno nezrele, dosadne in na smrt dolgočasne s svojo mišjesivo gospodinjskostjo!

Je lažje vse zvrnit na karmo in živeti v iluziji, da vam je to “usojeno” in zapisano v neki karmi za devetimi gorami in devetimi vodami! Samo da se v špegu ne bi pogledale, pa magari če se po vseh štirih odplazite na “vzhod”, da tam najdete “vse zapisano”!

Če si ti omejeno, ozkogledno, ne pomeni da tam zunaj ne obstaja nekaj o čemer ljudje govorijo.

Glede na tvoj ton zapisa, moraš bit kar precej nezadovoljno samo s sabo.

, 12.04.2025 ob 05:59

Če si ti omejeno, ozkogledno, ne pomeni da tam zunaj ne obstaja nekaj o čemer ljudje govorijo.

Glede na tvoj ton zapisa, moraš bit kar precej nezadovoljno samo s sabo.

Gledaš “tja zunaj” in čudežno “vidiš” svoja prejšnja življenja in mogoče še prihodnja in vidiš vso usodo človeštva in kozmosa … a v špegu se pa nočeš pogledat in videt svojo budalost, ki jo imaš pred lastnim nosom!

Ti seveda vidiš “onkraj” in “tja čez” in “širše”. Seveda, ja. Seveda.

New Report

Close