Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija nepovratno

nepovratno

včeri sm si končno ogledala ta film pa me zanimajo vaša mnenja…tist prizor z gasilnim aparatom je totalno prekrut in sem večji del premižala, posilstvo pa kot za vsako žensko nekaj najhujšega kar se lahko zgodi…posiljevalcu bi vsekakor odrezala njegov ud…pa še eno vprašanje—ali je bil tist ki so ga fentali z gasilnim aparatom posiljevalec ali njegov prijatelj? meni se zdi, da jih ni ta prav dobil po p****!

Živjo, nisem čisto mižala, pa sem videla, da jih je ta prav dobil z gasilskim aparatom (zaradi tiste rdeče svetlobe je videti nekoliko starejši kot “kasneje” med posilstvom). Drugače je pa že ena tema nepovratno odprta, pa si tam poglej komentarje. So mešani, kot si lahko misliš. LP

Jaz sem v kritiki v Delu brala, da jih ni ta pravi dobil z gasilskim aparatom.

Po ogledu filma sem bila popolnoma prepričana, da jih je pravi dobil po glavi, in ker nekateri trdijo drugače, sem šla iskat po netu in našla, da je baje Noe hotel, da zadeva izpade dvoumno, da sta v credits napisana La Tenia in moški, ki jih je dobil po glavi kot dve različni osebi, ampak zato, ker so uporabili (za moškega, ki jih je dobil po glavi) stunta. Zdaj ne vem, kaj naj si mislim, je pa konec koncev vseeno (čeprav bi si jih Trakulja zaslužil). LP

Seveda je več kot očitno, da ste film premižale, zato vas lepo prosim (zgleda da gre predvsem za gledalke), da ne kvasite takšnih neumnosti! Drugače pa je film enkratno narejen, sploh prizor z gas. aparatom. Kaj tako realno prikazanega še nisem videl v nobenem filmu in se ne more primerjati z nobeno ameriško limonado.

film je zelo dobro režisiran in posnet. čeprav me je malce motil ko je kamera skakala sem ter tja (vjugala). glede prizora o posilstvu me je totalno šokiral, le kako lahko taki ljudje naredijo kaj takšnega? vsaj en film ki je jasno prikazal krutost oz. realnost sveta.

lp

Dragi čili!
Bi nas morda blagovolil razsvetliti s kakšno modro iz tvojih ust (izpod tvojih prstov), ker smo me mižeče zdaj malo zbegane, kaj si hotel dodati?!

Draga nočna ptica Katarina!

Zdej pa sem jest mal zbegan kaj si mislila s tistim “dodati”. Oprosti, ampak mislim, da sem dovolj jasno napisal komentar na to temo, če pa tebi ne potegne, je to tvoj problem. Te pa z veseljem blagoslovim s kakšno modro, če boš le uspela “naumit” kakšno pametno vprašanje!

Dragi čili,
oprosti mi za zamudo pri odgovoru, ampak, če bi se tole utegnilo sprevreči v kako razpravo na človeka dostojnem nivoju, pa: ni mi bilo jasno (mi še vedno ni), kaj si mislil s kvašenjem neumnosti nas (mižečih in nemižečih) gledalk. Kaj se ti je zdelo tako zelo neumno? Samo to.

New Report

Close