Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute nepoznavalka

nepoznavalka

Lep pozdrav

S partnerjem razmišljava o tem kako bi varčevala. Ker nimava veliko znanja o tem, da pa izmed vseh možnostih, ki so na voljo izbereva pravo za naju, pa bi potrebovala veliko časa preden bi preštudirala katera je najbolj ok. Ali nama lahko svetujete? Zdaj že približno tri leta vplačujeva polico za življensko zavarovanje. Za dobo 40 let. Ali je to ok, ali je boljši kak drug način? Zdaj bi pa rada vlagala še kam drugam, ampak tako, da bi vsak mesec po možnosti vplačevala nefiksen znesek, torej včasih manj, včasih več, glede na okoliščine. Ali je potem najboljše vlaganje v investicijske sklade. Kakšna je razlika med naložbeno polico in skladom? Kaj bi nama vi priporočali? za kateri sklad se odločiti? Sva pa šele na začetku delovne dobe, stara 27 in 29 let, službe imava za določen čas, tako da prihodnost ni ravno varno zagotovljena, ampak danes je to itak normalno.

hvala za nasvet in lep pozdrav.

Pozdravljeni!

Ravno zato, ker je prihodnost negotova je varčevanje izjemnega pomena. Odgovor na vprašanja kam, koliko, kdaj in koliko časa je pa mogoče odgovoriti, če se svetovalec z vami temeljito pogovori in vam predstavi možnosti, ki vam jih trg ponuja. Možnosti je ogromno, tudi z različno dinamiko plačevanja.

Osnovna razlika med skladom in naložbeno polico je, da v sklad vlagate direktno, z naložbeno polico pa za vas v sklade vlaga zavarovalnica. Po nekod so stroški nižji, po nekod višji. Je pa bistvena prednost naložnene police v tem, da je davčno ugodnejša in fleksibilnejša.

Lahko se dogovorimo za sestanek.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Kdaj in kako bi se lahko dogovorili za sestanek? sicer nisva iz Lj, a lahko prideva, zanima me še kako je potem z vašim plačilom? hvala za info, upam, da se bomo spoznali.

lep dan

Me veseli. Lahko mi pišete na e-mail: [email protected] in vas jaz pokličem, ali me pa pokličete na GSM: 041 348 088 da uskladimo termine. V Sloveniji jih je malo, ki bi bili pripravljeni takšno storitev plačati, zato ne računam nič. Plačujejo me poslovni partnerji s katerimi sodelujem.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Spoštovana!

Upam, da ste v poplavi premoženjskih in finančnih svetovalcev naleteli na pravega. Na to vsaj delno kaže gospodovo sporočilo, dan ne računa nič.

Po licencah pa ga na sestanku le povprašajte 🙂

Želim vam uspešno varčevanje, če pa vas zanima kaj več, mi lahko pišete na mail: ****

S spoštovanjem,

Biba, hvala da upate. 🙂 Imam zavarovalniško licenco in pooblastilo bank za opravljanje kreditnega posredovanja. Lahko vam pokažem.

Prikrito oglaševanje ni dovoljeno. Lahko se pa dogovorimo za sodelovanje.

Lp,

g. Janez – super! Me veseli, da ste ok.
Kje sem pa prikrito oglaševala – ker sem napisala svoj mail? ne, ne… sem zgolj fizična oseba, ki se je čisto iz lastne iniciative naučila kako in kaj, kar se financ in svetovalcev tiče.
Želim vam veliko uspeha!
Biba

g. Janez ( oziroma bi lahko rekel ) sodelavec?

a si ti moderator tle?

Verjetno me poznaš? Želim vse dobro.

lp,

haj tko bl iz tle (forumov) ne pa osebno….
drgač pa območje ajdovščina ICB 🙂

lep pozdrav

New Report

Close