Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nepremičninski agent – GRADIVO za izpit in pridobitev Licence

Nepremičninski agent – GRADIVO za izpit in pridobitev Licence

Jaz sem opravil izpit za NPK – Nepremičninski posrednik, gradiva imam ogromno in sicer vseh 15 področij slide-ov s predavanj, vseh 15 področij podrobnih razlag (področja: http://www.ric.si/mma/vpra%C5%A1anja%20-%20posrednik%20nepremi%C4%8Dnin/2010062911260394/) in cca 600 odgovorov na vprašanja Ministrstva za infrastrukturo in prostor, katera so na kratko izpisana (toliko kot imaš prostora na testu – brez “nakladanja”) – vse to lepo zloženo v fasciklu!
Gradivo je z Gea College, moji zapiski s predavanj in odgovori na vprašanja + vprašanja v e-obliki za vaje in utrjevanje znanja!
Če koga zanima, prodam komplet vsega zgoraj naštetega + 1h mojega svetovanja (zaradi kakšnih nejasnosti, podrobnosti, vprašanja, itd.) za 150,00 € / komplet! Piši na: [email protected]

Pa vso srečo in seveda znanje, tistemu ki gre na izpit in potem kasneje v poslu! 🙂

Na voljo imam popolnoma novo komplet gradivo iz CPU-ja za “posodit”. Osebni prevzem v Lj.
Za več info pišite mi na: [email protected]
Lp, Katja

PRODAM gradivo za opravljanje izpita – NPK nepremičninski posrednik:

– najnovejše gradivo
– vsa relevantna literatura ki med drugim vključuje tudi prenovljene prosojnice in ppt predstavitve (kompletno gradivo),
– priskrbim lahko tudi avdio posnetke predavanj, odgovore na primere izpitnih vprašanj
– nudim tudi pomoč oz. svetovanje pri pripravi na izpit (Ljubljana)

Okvirna cena znaša 100 EUR

Tel. št.: 068 682 191

Prodam AKTUALNO gradivo za izpit za pridobitev licence nepremičninskega posrednika (predavanja-Gea college).

Cena: 100€
[email protected]

Pozdravljeni,

Nujno bi rabila vso gradivo za nepremičninskega posrednika, lahko tudi v elektronski obliki.

IZPIT ZA NEPREMIČNINSKEGA POSREDNIKA SEM OPRAVIL V JULIJU 2017.

PRODAM SKRIPTO Z VPRAŠANJI IN ODGOVORI, PO KATERI SEM Z ODLIKO OPRAVIL PISNI IN USTNI DEL IZPITA.

CENA : 35 EUR
TELEFON: 030 306 995

Prodam najnovejše gradivo v celoti ( skripte, primeri izpitov, odgovore na vprašanja iz vseh 15 področji ( cca 600 vprašanj) na katere sem sama odgovorila: http://www.ric.si/mma/vpra%C5%A1anja%20 … 911260394/) vprašanja Ministrstva za infrastrukturo in prostor. Odgovori, ki že obstajajo na ta ista vprašanja in so dostopni preko neta, so pravilni le delno, veliko jih je nepopolnih zato sem na njih sama odgovarjala, odgovore sem našla v najnovejši skripti Gea Collega 2017.

Več info 040700229

Pozdravljeni!

Kupim gradivo za izpit nepremičninskega posrednika. Če ima kdo novejše gradivo na razpolago, prosim, če mi piše na email: mateja.domjan@gmail com ali me kontaktira na telefon 031/231-139. Hvala.

Pozdravljeni!
Prodam povsem novo gradivo. Izpit sem opravil na CPU. Dodam še vsa vprašanja na katera sem sam napisal odgovore. Cena 150 €

Kontaktirajte me na [email protected]

Pozdravljeni,

Rada bi kupila gradivo za izpit za nepremicni skega posrednika…naj ne bo starejse od leta 2017. Kontaktirajte me na mail [email protected]

Pozdravljeni,
prodam posodobljeno skripto za pripravo na izpit za nepremičninskega posrednika. Zraven priložim še zbrana vprašanja in aktualne zakone, ki pridejo v poštev za izpit. Cena: 40 eur.
Kontakt: [email protected]

Pozdravljeni, gradiva ne prodajam več, tako da me prosim ne kontaktirajte več.

Pozdravljeni,

iščem gradivo za izpit – če je kdo opravljal v l.2020? Ima kdo?

Lp,
ana

A si že dobila gradivo ?

Sam se tudi zanimam za nakup gradiva. Na spletu in bolhi prodajajo le odgovore na vprašanja. Sam bi rad kupil oz si izposodil celotno gradivo.

A si za to,da skupaj kupimo original najnovejše gradivo ?

Več nas je,bolje je …. oz ceneje nas pride.

Moj mail je: [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close