Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine nepremičninski posrednik – gradivo za izpit

nepremičninski posrednik – gradivo za izpit

Prodam gradivo za NPK nepremičninski posrednik 2018. Gradivo vsebuje vse kar potrebujete, da opravite izpit brez predavanj. Vsebuje literaturo posredovano od predavateljev, zakone, lastne zapiske…. + aktualna izpitna vprašanja z odgovori. Pokličite na 031 703 675

http://www.bolha.com/knjige-revije-stripi/strokovna-literatura-prirocniki/poslovni-svet/nepremicninski-posrednik-1337006348.html?aclct=1531302891&kw=nepremi%C4%8Dninski+posrednik

Kupim zapiske za opravljanje izpita nepremicninskega posrednika, z novimi zakoni.
[email protected]

Prodam gradivo za NPK – nepremičninski posrednik. Gradivo je s predavanj iz maja 2018 na Gea College. Obsega osnovno gradivo, vprašanja po sklopih, 2 primera pisnega izpita in vprašanja po področjih z odgovori.
Za pošiljanje po pošti je cena 100 EUR, za elektronsko pošiljanje pa 70 EUR.
Za več informacij mi pišite na [email protected].

Ima kdo v elektronski obliki gradivo,ter bi poslal brezplačno na mail ?
Vem,da danes ni nič brezplačno….Če se najde kakšna dobra duša bom vesel.

[email protected]

Hvala

Pozdravljeni,

Ali mogoče kdo ve, kakšna vprašanja postavljajo na ustnem izpitu?

Hvala, lp

Pozdravljeni,

zaradi splošne krize v svetu, sem ostala brez službe. Sedaj gledam alternative, kaj početi v življenju, saj kakor kaže, v turizmu še nekaj časa ne bo, kot je bilo pred 2020.

Rada bi se prijavila na izpit za nepremičninsko posrednico, vendar so vsi tečaji zame predragi v temu trenutku, tako da mi ne ostane drugega kakor da se sama pripravim na izpit.

Ali je kdo tako dober, da mi posreduje material v elektronski obliki?

Moj email [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close