Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nepremišljenost predloga glede domov za starejše

Nepremišljenost predloga glede domov za starejše

Ti imaš več psihičnih težav kot starostniki o katerih blodiš! Zdravstvo še vedno dela v rangu 10+ glede na okoliščine!

A ni zanimivo.. po eni strani se moramo svojih starejših domačih izogibati, da jih slučajno ne okužimo s čim, če smo kužni a nimamo znakov..folk dejansko ne gre obiskat staršev ali pa na 5 metrov govori z njimi…… po drugi strani jih pa vračajo svojcem, ki pa potem morajo biti v tesnem stiku z njimi, da sploh lahko poskrbijo za njih….
še eno dvoličenje.

Ni me treba napadat zato, ker imaš ti slabo vest. Nisem nikomur očitala, če za starostnika ne more skrbeti. Nasprotno. Napisala sem samo to, da nekateri lahko, drugi pač ne morejo in dala primer okoliščin, kjer bi to bilo mogoče. Kaj se zdaj kurčiš? Svoje frustracije, slabo vest in nemoč stresi na koga drugega. Name ne boš, ker ti jisem jaz kriva.
[/quote]
Ne boš verjela, da sem navdušena nad tvojim besednim zakladom. Že dolgo nisem srečala tako sočnega jezika. Srečna tvoja zdrava in sposobna starša, da te imata. Dobro sta te vzgojila, v eno tako empatično osebico. To bo!
Zakaj bi človek imel slabo vest, veš ti! Mi pri nas doma je nimamo! Naši starši so že dolgo pokojni! Torej.. Res pa je, da za razliko od tebe nekateri sodelujemo pri prostovoljstvu in o starejših in njihovih potrebah nekaj vemo. Ampak, ego pa je le ego, a ne?

Ne boš verjela, da sem navdušena nad tvojim besednim zakladom. Že dolgo nisem srečala tako sočnega jezika. Srečna tvoja zdrava in sposobna starša, da te imata. Dobro sta te vzgojila, v eno tako empatično osebico. To bo!
Zakaj bi človek imel slabo vest, veš ti! Mi pri nas doma je nimamo! Naši starši so že dolgo pokojni! Torej.. Res pa je, da za razliko od tebe nekateri sodelujemo pri prostovoljstvu in o starejših in njihovih potrebah nekaj vemo. Ampak, ego pa je le ego, a ne?
[/quote]

Še dobro, da sem napisala eno sočno besedo, da mi imaš kaj očitati. Revca.

kje pa živi, s kom ta 90-letnica? kdo skrbi zanjo? ti? starša? Niti ne razumem kaj si želela povedat s to temo, razen, da ima starostnik težave z glavo, zdravjem, nego, posledično tudi njegovi najbližji ali negovalci.

New Report

Close